שניצלים/המבורגרים מוכנים לטבעונים

זמנית9

New member
שניצלים/המבורגרים מוכנים לטבעונים

אשמח אם תוכלו לעזור לי,חג הפסח קרב ובא ובן אחותי הפך לטבעוני לפני כמה חודשים ,אנחנו מאוד מקפידים בחג הפסח ,כשאני הייתי טבעונית חייתי בניו יורק והיו שם המון ארוחות קפואות לטבעוניים ,האם יש דברים כאלו גם כאן?שניצלים לטעוניים וכאלה(לא של טבעול כי זה לא באמת טבעוני)אני ממודיעין אשמח אם תוכו להגיד לי אם יש כאלו דברים בישראל ואיםה אפשר לקנות את זה,תודה רבה,ברכה והצלחה וחג שמח,

Ofericko

New member
אצלנו (בצפון) יש לא מעט מוצרים טבעוניים

מוכנים שאפשר למצוא בשופרסל. בממיוחד באיזור "האורגני" אבל לא רק.
המבורגרים ודמויי שניצלים ונתחים אפשר למצוא של חברת "טבע דלי" וחברת "שפע מן". בנוסף להמבורגרים תמצאי שם גם מגוון רחב של נקניקים מן הצומח בטעמים שונים, מנות סייטן בטעמים שונים, סוגי טופו שונים, חלקם מוכנים לאכילה כמו למשל טופו בסגנון פסטרמה רומנית ועוד.
יש גם מנות טבעוניות מוכנות בסגנונות שונים כמו מקסיקני, צ'ילי, שווארמה, מעורב ירושלמי וכיוצ"ב.

Having said that, כדאי לדעת שברחבי האינטרנט יש המון המון בלוגים ואתרים של מתכונים טבעוניים להכנה בבית שעפ"י רוב יוצא יותר טעים וככה"נ יותר מזין. כדאי להעיף מבט.

חג שמח

ף עם לא ראיתי את הארוחות המוכנות בסגנונות

שונים...יש את זה בסופרים רגילים או רק בנויות טבע?..

אתה יכול בבקשה להגיד מה שם חבה שמייצרת אותם?...

ladybug6

New member
יש הרבה אוכל מוכן טבעוני לקנות

אבל רובו בטח לא יהיה כשר לפסח.
פסח זה שבוע די מעיק לכולם, במיוחד לטבעונים, צריך פשוט לעבור אותו וזהו.. הרבה ירקות ופירות, הרבה מרק עם קניידלך, הרבה ממולאים והרבה טחינה. וקצת מצות עם שוקולד.
אפשר לבדוק אם מסעדות טבעוניות פתוחות בפסח (זכאים, השווארמה הצמחונית, הבודהה בורגר, ננוצ'קה ועוד), ולאכול שם או לקנות אקסטרה שיהיה לבית.
אפשר גם להזמין אוכל טבעוני ביתי מאנשים שמכינים ומוכרים.
חג שמח!

למעלה