שניצל בבאגט מ 20 ש"ח ב 2017 ל 35 ב 2025

עליה של 75 אחוז

ב 10 שנים.

רוב המשכורות עולות פחות מהאינפלציה האמיתית - לא הסיפורים של הממשלה.

מי שהצליח לצבור הרבה נכסים גם בניקוי המיסים על הרווח מרויח יותר מאשר מפסיד.

אבל כמה יש כאלה?
 

lemner40

Well-known member
עליה של 75 אחוז

ב 10 שנים.

רוב המשכורות עולות פחות מהאינפלציה האמיתית - לא הסיפורים של הממשלה.

מי שהצליח לצבור הרבה נכסים גם בניקוי המיסים על הרווח מרויח יותר מאשר מפסיד.

אבל כמה יש כאלה?
שניצל בבגט זה רעל לגוף
שמן טיגון בן שבוע
טיגון עמוק
לחמניה לבנה עם המון פחמימות וסוכרים
חומוס שעמד בחוץ
צריך לקחת על זה מיסים כמו על אלכוהול
 
שניצל בבגט זה רעל לגוף
שמן טיגון בן שבוע
טיגון עמוק
לחמניה לבנה עם המון פחמימות וסוכרים
חומוס שעמד בחוץ
צריך לקחת על זה מיסים כמו על אלכוהול
אנשים מתחילים לוותר על הצ'יפס המטוגן בשביל לחסוך במחיר.

למשל יש שווארמה שפעם נתנו צ'יפס עם המנה והיום מוכרים אותו בניפרד.

הצ'יפס המטוגן זה הכי גרוע(יש אומרים הדבר הכי לא בריא שיש),גם זה וגם פחמימות שמעלות אינסולין מהר בלי

הערכים התזונתיים בקליפה.


לגבי השמן טיגון - תלוי.

אין כאן רמאות,אם תרמה ולא תחליף כל יום השניצל יהיה פחות טעים ופחות יקנו.

גם השמן כ"כ זול...
 

lemner40

Well-known member
אנשים מתחילים לוותר על הצ'יפס המטוגן בשביל לחסוך במחיר.

למשל יש שווארמה שפעם נתנו צ'יפס עם המנה והיום מוכרים אותו בניפרד.

הצ'יפס המטוגן זה הכי גרוע(יש אומרים הדבר הכי לא בריא שיש),גם זה וגם פחמימות שמעלות אינסולין מהר בלי

הערכים התזונתיים בקליפה.


לגבי השמן טיגון - תלוי.

אין כאן רמאות,אם תרמה ולא תחליף כל יום השניצל יהיה פחות טעים ופחות יקנו.

גם השמן כ"כ זול...
גם שמן הטיגון הצמחי עצמו זה רעל
במסעדות יותר יקרות כבר ראיתי שניצל שמטוגן במחבת עם שמן זית
 

lemner40

Well-known member
למעלה