אוסיף הצעה שלי לתיבול
יתכן וזה מתאים גם לשניצל ויתכן רק למרוסק,אני מכינה כך:
אני פורסת את הטופו למלבנים קטנים לא עבים.
מערבבת אותם במחבת חמה ליבוש-זורה מעל
שבבי שום,כורכום,פפריקה ומלח,מערבבת ואז מוסיפה שמן זית.
ערבוב לפיזור וספיגת הטעמים.
טעים.
אתמול התערובת הזו באה מעל בורגול עם אורז (בסמטי) שהיה בו גם בצל מטוגן.
השילובהיה מוצלח ויחזור על עצמו.
 
הטופו עם שבבי השום מתאים גם להכנת כריך עם חמוצים וירקות.נוסה.מומלץ.