שניצל טופו ../images/Emo91.gif
הכנתי היום שניצל טופו, לפי המתכון הפשוט ביותר מהחוברת של אנונימוס. פשוט פרוסות טופו טבולות ברוטב סויה, ואז פירורי לחם-ולטגן. קודם כל-מומלץ, זה יוצא פשוט וטעים. וכמה שאלות, למי שכבר ניסה: פירורי הלחם אמנם נדבקים, אבל רק חלקית. יש למישהו רעיונות איך לעטוף את הטופו בפירורי לחם באמת ולא לסמוך על רצונו הטוב של המזל? וגם ענין השמן... אי אפשר לספוג את השניצלים כי אז כל הפירורים ידבקו לניר..אבל בלי ספיגה זה יוצא יותר מדי שמנוני. ושמן זה קצת איכסה, והרבה לא בריא... רעיונות? ואם למישהו יש שיפצורים לענין עם כל מיני תבלינים וכו, כמובן שאשמח לשמוע..
נטע
הכנתי היום שניצל טופו, לפי המתכון הפשוט ביותר מהחוברת של אנונימוס. פשוט פרוסות טופו טבולות ברוטב סויה, ואז פירורי לחם-ולטגן. קודם כל-מומלץ, זה יוצא פשוט וטעים. וכמה שאלות, למי שכבר ניסה: פירורי הלחם אמנם נדבקים, אבל רק חלקית. יש למישהו רעיונות איך לעטוף את הטופו בפירורי לחם באמת ולא לסמוך על רצונו הטוב של המזל? וגם ענין השמן... אי אפשר לספוג את השניצלים כי אז כל הפירורים ידבקו לניר..אבל בלי ספיגה זה יוצא יותר מדי שמנוני. ושמן זה קצת איכסה, והרבה לא בריא... רעיונות? ואם למישהו יש שיפצורים לענין עם כל מיני תבלינים וכו, כמובן שאשמח לשמוע..