שניצל טופו

Neta558

New member
שניצל טופו ../images/Emo91.gif

הכנתי היום שניצל טופו, לפי המתכון הפשוט ביותר מהחוברת של אנונימוס. פשוט פרוסות טופו טבולות ברוטב סויה, ואז פירורי לחם-ולטגן. קודם כל-מומלץ, זה יוצא פשוט וטעים. וכמה שאלות, למי שכבר ניסה: פירורי הלחם אמנם נדבקים, אבל רק חלקית. יש למישהו רעיונות איך לעטוף את הטופו בפירורי לחם באמת ולא לסמוך על רצונו הטוב של המזל? וגם ענין השמן... אי אפשר לספוג את השניצלים כי אז כל הפירורים ידבקו לניר..אבל בלי ספיגה זה יוצא יותר מדי שמנוני. ושמן זה קצת איכסה, והרבה לא בריא... רעיונות? ואם למישהו יש שיפצורים לענין עם כל מיני תבלינים וכו, כמובן שאשמח לשמוע..
נטע
 

tsf

New member
../images/Emo141.gif טופו עם כל דבר

הנה טריק שגיליתי לפני איזה יומיים, אפשר להכין את זה ב10 דקות בול וזה יוצא חבל"ז. יש 2 אפשרויות שאני חשבתי עליהם וניסיתי אותן שזה בעצם אותו דבר בתחפושת: 1) קחו גוש טופו תחתכו לקוביות קטנות (של בערך חצי ס"מ - ס"מ), תיקחו כפית או 2 או יותר (תלוי בטעם אישי ובכמות שאתם מכינים) של סוד התיבול בטעם המועדף (תבלין מרוכז חדש וממש מוצלח לפי דעתי של אוסם) לערבב היטב את הטופו עם התיבול בקערה עד שיהיה מכוסה באופן אחיד. להכניס לטוסטר אובן ל10 דקות על עוצמה חזקה עד שמזהיב וכמה דקות לקראת הסוף אפשר ורצוי לערבב קצת כדי שגם החלק התחתון יזהיב טוב זהו, זה מוכן, יש לכם קוביות טופו בטעמים מטריפים לסלטים, מוקפצים, תבשילים שונים או סתם חטיף 3) בדיוק כמו אחד רק לעשות שניצל טופו או פרוסות דקות כמו של פסטרמה או גבנ"צ לסנדוויץ´, לחתוך לגודל הרצוי, למרוח את סוד התיבול ולהמשיך כמו סעיף 1.... בתיאבון
 

tsf

New member
אופס 3=2

תנסו לספר את זה למורה שלי למתמטיקה...
טוב נו אז לחצתי על המספר הלא נכון..
 

Neta558

New member
במרכז בת"א, אני מניחה

דיזינגוף 93, קומת מרתף. אם יוצא לך להסתובב במרכז העיר בטח גם תתקלי בדוכנים של אנונימוס, אז את יכולה פשוט לשאול את הפעילים שם... נטע
 

מיצמי

New member
../images/Emo91.gif

שילחי להם מייל ובו תשאירי את פרטייך (כתובת למכתבים) ובקשה לשלוח לשם חוברות ועלוני מידע צ´או..
 

penj

New member
../images/Emo41.gifנטע, בדיוק השבוע גיליתי את הסוד!

אז ככה: אחרי שמשרים את הטופו בכל מיני דברים טעימים (שום, לימון, מלח, פלפל, רוטב סויה ומים), מוציאים אותו מן המשרה וסוחטים קלות.............. וכאן מגיע הסוד................
בקערית קטנה מערבבים שתים-שלוש כפות קמח עם קצת מים, זה צריך להיות סמיך- דליל בערך כמו בלילה לבלינצ´ס. טובלים בזה את הטופו ומשם מעבירים אותו לפרורי הלחם, אני מערימה עליו פרורי לחם מלמעלה ולוחצת - כך הציפוי יוצא עבה יותר. ואז מטגנים בששון, הציפוי ידבק יופי לטופו ולא למחבת וגם לא לנייר הסופג אחרי השמן
. אגב, אני ממליצה על "פרורים מתובלים" של Leader Price, יצא פשוט פיצוץ. נסי ודווחי איך יצא!
 

adipo

New member
משרשרת

בקרוב מאוד מאוד לזוטון המרקד המקורי, או בשמו הנורמלי- מתן, יש מומולדת ואני הבחתי להכין משהו טעים וטבעוני ולהביא לקן... אני מבשלת זוועה! פעם אחת, לפני שנים רבות, כמעט הרסתי חביתה (!), ולכן אני זקוקה למתכון קל וטעים שיעשה את העבודה! תודה! יום טוב וחג שמייח עדי
 

Veggie John

New member
טיפים נוספים ממומחית השניצלים

(ולא רק משום שזה בערך הדבר היחידי שאני יכולה לטגן בלי להעלות באש את כל רמת אשכול) טופו- השתמשי בסוג הסופר מוצק (ונראה לי שהוא אפילו דל קלוריות), הוא נדבק בפירורים הרבה יותר מהסוג הרגיל. השרי את פרוסות הטופו לפחות 2 דקות ברוטב הסויה, וקחי חלק פעיל בהשרייה - הפכי אותן, ערבלי אותן וכו´.
 
למעלה