שניצל סייטן

שניצל סייטן

מישהו פה ניסה פעם להכין שניצל סייטן? אם כן אז איך מדביקים את הפירורים בלי ביצים?
 

p e b b l e

New member
בלילת קמח חומוס

אני מערבבת קמח חומוס עם מים עד לסמיכות הרצויה ומתבלת קצת. רוטב צ'ילי בבלילה מוסיף המון!
 

nowonder

New member
בדיוק, במקום לטבול בקמח ואז ביצה ואז פרורים

צריך לייצר batter שזו בלילה סמיכה שנועדה לטיגון. העיקרון של בלילות הוא כמות שווה של קמח כלשהו (קמח תירס, קמח חומוס, קמח מלא, קמח רגיל) ונוזל (מים או חלב סויה, או ציר מרק) ותיבול מוצלח. טובלים את הסייטן או הטופו (טופו קשה) בבלילה, ומטגנים. אם את מטגנת סייטן, תוודאי שהוא לא ספוג נוזלים. כי אז הקמח מהבלילה יספג בנוזלים ויצא לך ספוג שומני ולא טעים.
 
למעלה