שניצל
אני הולכת לטגן שניצלים ! ערב טוב ! יש לי בפריזר שניצל עוף פרוס בעלי קנה ב-9.11 ומחר אני רוצה לטגן את השניצלים –סוף סוף לפני שכבר אי אפשר יהיה –אגב מה אורך החיים של שניצל קפוא . אשמח לקבל טיפים לטיגון נכון ובריא של שניצלים כי אני לא עשיתי זאת אף פעם למרבה הבושה יש לי מחבת טפלון שקיבלתי מתנה זה עם נקודה האדומה וניראה לי שבו אשתמש אז מתי אני צריכה להפשיר את העוף? מה קודם ביצה או פירורים ? כמה שמן שמים ? ואיך עושים את הפעולה הזו שלב אחרי שלב כי אני לא יודעת... סליחה על הבורות.... ומאיזה טעויות נפוצות בטיגון אני צריכה להיזהר כדי שיצא לי שניצלים פריכים וטובים ולא סמרטוטיים רווים בשמן. שניצלים רגילים כאלו של בית. בעלי המתלהב קנה פירורי לחם של מימון שמיועדים לציפוי אז אני רוצה לא לאכזב אותו ולהכין לו שניצילים טובים (עד כה אימי הייתה מטגנת לי שניצלים..). וביצים יש לי בשפע. ושמן רגיל שמן קנולה וגם שמן זית אבל הבנתי שלא מטגנים שניצל בשמן זית או שאני טועה? תודה מראש ושבת קסומה לכל הבשלנים והבשלניות שאני יכולה רק לקנא בהן מהטירונית....
אני הולכת לטגן שניצלים ! ערב טוב ! יש לי בפריזר שניצל עוף פרוס בעלי קנה ב-9.11 ומחר אני רוצה לטגן את השניצלים –סוף סוף לפני שכבר אי אפשר יהיה –אגב מה אורך החיים של שניצל קפוא . אשמח לקבל טיפים לטיגון נכון ובריא של שניצלים כי אני לא עשיתי זאת אף פעם למרבה הבושה יש לי מחבת טפלון שקיבלתי מתנה זה עם נקודה האדומה וניראה לי שבו אשתמש אז מתי אני צריכה להפשיר את העוף? מה קודם ביצה או פירורים ? כמה שמן שמים ? ואיך עושים את הפעולה הזו שלב אחרי שלב כי אני לא יודעת... סליחה על הבורות.... ומאיזה טעויות נפוצות בטיגון אני צריכה להיזהר כדי שיצא לי שניצלים פריכים וטובים ולא סמרטוטיים רווים בשמן. שניצלים רגילים כאלו של בית. בעלי המתלהב קנה פירורי לחם של מימון שמיועדים לציפוי אז אני רוצה לא לאכזב אותו ולהכין לו שניצילים טובים (עד כה אימי הייתה מטגנת לי שניצלים..). וביצים יש לי בשפע. ושמן רגיל שמן קנולה וגם שמן זית אבל הבנתי שלא מטגנים שניצל בשמן זית או שאני טועה? תודה מראש ושבת קסומה לכל הבשלנים והבשלניות שאני יכולה רק לקנא בהן מהטירונית....