שניצל

הילית111

New member
שניצל

אני הולכת לטגן שניצלים ! ערב טוב ! יש לי בפריזר שניצל עוף פרוס בעלי קנה ב-9.11 ומחר אני רוצה לטגן את השניצלים –סוף סוף לפני שכבר אי אפשר יהיה –אגב מה אורך החיים של שניצל קפוא . אשמח לקבל טיפים לטיגון נכון ובריא של שניצלים כי אני לא עשיתי זאת אף פעם למרבה הבושה יש לי מחבת טפלון שקיבלתי מתנה זה עם נקודה האדומה וניראה לי שבו אשתמש אז מתי אני צריכה להפשיר את העוף? מה קודם ביצה או פירורים ? כמה שמן שמים ? ואיך עושים את הפעולה הזו שלב אחרי שלב כי אני לא יודעת... סליחה על הבורות.... ומאיזה טעויות נפוצות בטיגון אני צריכה להיזהר כדי שיצא לי שניצלים פריכים וטובים ולא סמרטוטיים רווים בשמן. שניצלים רגילים כאלו של בית. בעלי המתלהב קנה פירורי לחם של מימון שמיועדים לציפוי אז אני רוצה לא לאכזב אותו ולהכין לו שניצילים טובים (עד כה אימי הייתה מטגנת לי שניצלים..). וביצים יש לי בשפע. ושמן רגיל שמן קנולה וגם שמן זית אבל הבנתי שלא מטגנים שניצל בשמן זית או שאני טועה? תודה מראש ושבת קסומה לכל הבשלנים והבשלניות שאני יכולה רק לקנא בהן מהטירונית....
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif אני אנסה לעזור לך ../images/Emo9.gif

את חזה העוף צריך להפשיר (עכשיו קר אז אפשר על השייש) רצוי להכין ממש לפני הארוחה!!! מכינים צלחות עמוקות: באחת קמח, בשנייה ביצים טרופות במזלג ובשלישית פרורי לחם. אפשר לתבל את פרורי הלחם במה שאוהבים: תבלינים, עשבי תיבול יבשים או טריים קצוצים דק....... אפשר להוסיף לפרורי הלחם גם שומשום. את פרוסות השניצל מצפים בקמח, מנערים וטובלים בביצה, מכסים בפרורי לחם ומהדקים את הציפוי. מטגנים במחבת עם שמן בגובה של כ-2-3 סמ' (המחבת שלך תתאים בהחלט) לטגן בשמן קנולה ולא בשמן זית השמן צריך להיות חם מאד....בשביל לדעת אפשר לפזר בשמן קמצוץ פרורי לחם ולראות אם השמן מבעבע. הטיגון צריך להיות קצר כדקה מכל צד כדי שהבשר לא יתייבש וישאר עסיסי. אחרי הטיגון מומלץ לשים במסננת ואח'כ להניח על נייר סופג לספיגה מירבית של שאריות השמן. אפשר להקפיא את השניצלים בתוך קופסא או שקית ניילון. בהצלחה
 
למעלה