שני אימונים מצויינים

שני אימונים מצויינים ../images/Emo9.gif

נעים מאוד, אני סש"נ. לא רואה את עצמי כספורטאית בכלל (בעצם, אפילו די גרוטאה). אבל, עוסקת הרבה שנים באופן חובבני בספורט הרכיבה על סוסים - ענף הדרסז' (ענף אולימפי, שאחרי הרבה שנות אימון, אני מבצעת אותו ברמת נוער
). בשנתיים האחרונות אני מנהלת מערכת יחסים יציבה עם סוס מאוד מתאים, ובעקביות אני משתפרת. בשנה הקודמת התחריתי בצורה לא עקבית - בעיקר בגלל מגבלות מנטליות, מקווה שהשנה אהיה יותר עקבית ואתגבר על המכשולים הפנימיים. לפני כחודשיים החלטתי שאני מוכרחה להרגיש יותר טוב עם הגוף, והתחלתי בפילאטיס פעמיים בשבוע וברכיבה על אופני שטח עתיקות של אחותי, בין פעם לפעמיים בשבוע. אני רואה ברכה בעמלי, ואני מתחזקת, מתגמשת, מעלה כושר ומרחקים בהתמדה, אבל הכל קורה לאט-לאט (וזה בסדר גמור מצדי, האולימפיאדה לא מחכה לי). אתמול בערב היה לי אימון מצויין. התחלתי עם מאמנת חדשה עבורי. החיבור בינינו טוב, היא דורשת הרבה, משאירה אותי עסוקה ולא נותנת לי להתסבך עם תכנונים ומחשבות. התחזקות הגוף מאפשרת לי להחזיק הרבה יותר זמן בתנועה ובתרגילים, והתחזקות שרירי הליבה שלי שיפרה את היכולת שלי לשאת את עצמי על הסוס, מאוזנת ועקבית. התמורה שאני מקבלת היא עצומה, ועד כמה שחששתי מאימון ערב (כי הסוס מתנהג אחרת לגמרי, הרבה יותר ספוקי ואנרגטי ויש יותר התעסקות משמעת), זה היה אחד האימונים הכי פשוטים והכי טובים שהיו לי בחודשים האחרונים. הבוקר רכבתי עם בעלי שיחיה על האופניים. ירדנו לשדות ורכבנו בכיוון כללי בלתי ידוע. השדות מאפשרי מגוון של תוואים ודרגת הקושי נקבעת ע"פ העליות והירידות ומידת האתגר שמציבה הקרקע (חלקה, גלית, דחוסה או תחוחה). היתה רכיבה מגוונת מאוד, עלייה אחת קטלנית (אבל שגמרתי אותה על האופניים ולא ברגל כמו שקורה לפעמים) שבסופה צ'ופר - בוסתן עם עצי תאנים סגולות נוטפות עסיס. משם בדרך קלה שהיתה שחרור טוב הביתה - ובסה"כ כ 20 ק"מ. אח"כ עשיתי מתיחות לפי מיטב הבנתי מקווה שזה בסדר. אני מרוצה

אוהבים אותך, סש"ן../images/Emo25.gifאיזה כיף לקרוא אותך

תמיד כיף לקרוא אותך. <גילוי נאות - הכותבת מכירה את סש"ן מפורומים אחרים בפרדס> כיף לקרוא שאת מתמידה ורואה תוצאות. איזה כיף לסיים עליה קטלנית מבלי שכף רגלך נגעה בקרקע. מקווה לרכב איתך יחד יום אחד. ביער שלנו או בשדות שלכם. איזה כיף לך שאת רוכבת גם על סוסים. מדהימה!

"גם" ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

בעיקר רוכבת על סוסים. זה ה-דבר, ואני מכורה כבדה מזה שנים ארוכות. זה ספורט מיוחד במינו כי הוא נעשה עם פרטנר, ואת צריכה לא רק להתחזק, לשפר מיומנויות ולאתגר את עצמך, את צריכה גם לאמן ולשפר את האתלט-השותף שלך. וגם לו/ה יש ימים טובים יותר ופחות, חוזקים וחולשות, חשקים ותיעובים, פחדים ורצונות. הסנכרון הוא לב העניין, וכשהוא קורה - זה עונג שאין שני לו. עכשיו אני רוכבת >גם< על אופניים
מקווה להתחזק ולהשתפר, תודיעי אם את צפונה. תודה על הפרגון

2_be

New member
איזה כייף../images/Emo13.gif

נשמע מעולה! כל הכבוד
כייף לראות את זיו פניך הוירטואליות במקומות שאני מסתובבת בהם
ההיא משם.. מאז...

rasheric

New member
תאנים בסוף העליה - אפילו יותר טוב מארומה ...

סש"נ - הזדהיתי מאוד אם ה "אחרי הרבה שנות אימון, אני מבצעת אותו ברמת נוער".... ככה הייתי בסקי וככה ברכיבה על אופניים....סוסים לא מנסה. הילדים שלי רוכבים בשנים האחרונות על סוסים - מקסים לראות את ההתקדמות. לפעמים אני צריכה לעצור את צעקות הפחד שלי כי אני חוטפת היסטריה מלראות אותם דוהרים.

למעלה