שני=אנונימית=מאי של ענת=ענת

שני=אנונימית=מאי של ענת=ענת

הצלחתם להבין משהו?? כן אני ענת, שזה שמי האמיתי! גאיה וכוכי,קנו אותי.....
. הייתי בהתחלה שני. זוכרות? היתה לי הפסקה יזומה בפורום הזה,וחזרתי בתור אנונימית. גאיה וכוכי פשוט ריגשו אותי,נכון אני חולת לופוס. וזה באמת נכון,אני מבוטחת בקלר,אין לי שום קשר אליהם. כמו שכתבתי בהודעה של אנונימית,אז נכון,אני עכשיו לא אנונימית,האמת היא שלא מפריע לי לחשוף את שמי האמיתי. נ.ב- מאי היא ילדתי הקטנה. אבל שוב פעם,אני פה וברשותכם,אגיב רק על מה שאני רוצה להגיב. אז.... נעים מאוד ....

ל3

New member
הי ענת

כמו שכבר אמרתי לך קודם- אני חושבת שכל אדם רשאי להגיב ולהחשף בצורה שהוא בוחר ואף אחד לא צריך להגיד לו איך לנהוג. בחרת לחשוף את שמך וזו החלטה שלך. בכל אופן לי זה לא משנה עם שם או בלי שם- כולנו פה למטרה אחת-לתמוך ולהיתמך אז אני שמחה שאת פה ומקווה שהפעם לא תעלמי כל כך מהר שלך, שירי ( וזה שמי האמיתי)

gaia20

New member
הי ענת

שמחה לשמוע שהחלטת לחזור אלינו מקווה שהפעם תשארי

ג ל ג ל

New member
שלום ענת !../images/Emo41.gif

לא שלחתי לך מסר כי ציינת שאת לא רוצה בכך, ואני מכבדת את זה אבל ציינת משהו בלופוס שנוגע גם לי ויש לנו עניין משותף, שניסיונך בו היה יכול מאוד לעזור לי. אני לא רוצה לדעת עלייך כלום, אלא רק להתייעץ איתך לגבי משהו, (אני חושבת שאני מכירה אותך מפורום אחר) אז אם לא אכפת לך ... אני משאירה את ה
בידייך אם לשלוח לי מסר או לא אני לא אציק לך תודה
גלגל

הי טלי, מה שלומך חמודה?

אני לא הולכת,אני כאן.(אפילו הפורום במעודפים שלי) מה שלומך חוץ מיזה??? קיבלת כבר תשובה לגבי משרד הביטחון?

1ט ל י

New member
הכל בסדר.

למדתי סוף סוף לחיות עם המחלה שלי. עוד לא קיבלתי תשובה ממשרד הביטחון. שום כלום. אני מניחה שאם אני אמשיך לא לשמוע כלום, אני אתקשר אליהם. כבר דאגתי שקרה לך משהו, אבל לא היה לי נעים להתקשר לשאול. אני שמחה שהכל בסדר. עשית פעם MRI? הרופא שלי שלך אותי לעשות לראש, ואין לי מושג מה יעשו לי. הרופא מודאג בקשר לכאבי הראש שלי והדם הסמיך שלי. בינתיים כבר התחלתי לחפש עבודה. אני חייבת לציין שמאד עזרת לי. שלך,

הי טלי, אני מאוד שמחה

שאת חיה עם המחלה בשלום. שמקבלים אותה,השד לא כל כך נורא. אני מציעה לך להתקשר לאגף תביעות,יש לך בטח מספר תיק. ותשאלי מה קורה בקשר לMRI בודאי שעברתי ,כמה חמודה. אל תדאגי,זה לא בדיקה כואבת ,מכניסים אותך לתוך מכונה,מזריקים משהו ליד,אסור לך לזוז. טלי,לי יש ממצאים ב MRI ולכן אני לוקחת טיפול תרופתי(כמו שהזכרתי,בעיית קרישת דם) לסיכום,אל תפחדי חמודה,ואת כל מה שאת צריכה בקשר ללופוס(בדיקות,הפניות,תרופות) הכל .את מבקשת ממשרד הביטחון. גם את ההפניה לMRI, כי דרך קופת חולים זה הרבה זמן. טלי אם את זוכרת אני תמיד אומרת: לא לזלזל בשום דבר,אני מקווה שאת שותה טיפול תרופתי. כי אפשר לחיות עם הלופוס. נ.ב- יש לי שכן וזה הלופוס,אני לא מחבבת אותו,אבל אני נחמדה אליו..... ואנחנו לא רבים,אנחנו חברים....

נועה בת

New member
ענתייי זו את הבאלגניסטית ?????

היתה לי הרגשה.......
מה שלומך ???? ים של זמן לא דיברנו מקווה שמרגישה טוב והכול מתקדם טוב בחיים שלך ... KEEP IN TUCH

הי נועה,מה נשמע? אני מצטערת

אם "האנונימית" עשתה כאן אי סדר!!
. כן אני מרגישה טוב. אני אשלח לך יותר מאוחר מסר ביי ביי

למעלה