שני במוזיאון

DeepThoughts

New member
שני במוזיאון

מי בא?

=]

זה יהיה יותר מדיי בשבילי לנהוג את כל הדרך הזאת אז נראה לי שאני אקח אוטובוס- יש קווים של מטרופולין מתל אביב לבאר שבע (יש לי את כל הפרטים) וזה יוצא ממש זול.. נסיעות+הופעה בפחות מחמישים שקלים. עדכני אותי אם יסתדר לך... [נ.ב. לשירה- לא לשכוח שהבטחת לי קפה ועוגה עלייך אם אני אתבאס, אני לא שוכחת
]

bזוהר

New member
בעיקרון הבעיה שלי זה זמן

כי זה אחה"צ,לא?וצריך לצאת מוקדם וביצפר(שאנלא יכולה להבריז ממנו מחר:/) נגמר רק בשלוש

bזוהר

New member
תודה

משום מה חשבתי שזה מתחיל בחמש ושזה אחה"צ. אניוואי, ויתרתי. (אני נוטה לוותר הרבה בזמן האחרון) תיהנו ותחזרו עם חוויות, כמובן.....:)

DeepThoughts

New member
ברור שאת באה!

גם עשיתי סיור מקדים היום וגם היקירה ענתה לי בקשר ל.. ותבואי מוקדם נשתה קפה

אני מתחילה להתרגש ../images/Emo9.gif

ואני אגיע בסביבות שבע ורבע, נכון שתחכי לי בתחנה המרכזית? |פאפיפייס| [אני אחזור יותר מאוחר הביתה אם תהיי ערה אני ארצה לשמוע הכל בקשר ל...
]

DeepThoughts

New member
מעולה ו.. לכל מי שמתכוון להגיע

זה ישיבה על הדשא, אז אל תבואו בשמלות מפוארות (חחח) ותביאו משהו ארוך כי כבר די קר

../images/Emo45.gif

אני מראיינת אותה מחר לרדיו שלנו בבצפר ._. מה אני עומדת לשאול אותה? כאילו.. אין משהו בולט חוץ ממסע ההופעות או שזו רק אני?

bזוהר

New member
וואו כמה שכולנו מקנאים בך עכשיו...

אממ על הדיסק.. איפה נוכל לשמוע את הריאיון?

כן ^.^ אני ממש אוהבת אותה

רדיו עומר 106FM. אפשר לקלוט בבאר שבע והסביבה. אחד המורים שלנו הוא דויד פרץ, והוא מכיר אותה (ועוד המון אנשים טובים ._. אוף איתו) אז הוא סידר לי. אבל הדיסק יצא לפני המון זמן, זה כבר לא ממש אקטואלי X_X

dsol

New member
אבל ככה זה..._../images/Emo189.gif

עד שאין דיסק חדש תמיד מדברים על הדיסק האחרון כאילו הוא רק יצא
"הוצאת לא מזמן..." זמן זה דבר יחסי

bזוהר

New member
דויד פרץ הוא בעצמו "איש טוב"

זה בטח הביצפר המגניב הזה של עומר לא יודעת... דברים אקטואלים שיש ממש מה לדבר עליהם אין הרבה..אבל תמיד יש שאלות מעניינות לשאול שלא קשורות לדברים חדשים. לדעתי לא דיברו איתה מספיק על הלהקה החדשה אבל מה שמעניין אותך

למעלה