שני במוזיאון

יאפ :] על הבצפר ועל דויד

להקה חדשה? (שוב, אני אוהבת אותה אבל אני כל כך לא יודעת מה הולך איתה בזמן האחרון בכלל ._. אז אפילו אם יש משהו שנראה לכם הכי ברור מאליו תגידו. מקסימום אני לא אצטרך)

DeepThoughts

New member
וואו ממש נחמד לך

יש אפשרות להקליט ולהעלות לאינטרנט אח"כ? תשאלי אותה אם יש לה דורבנות כסופות.. סתם
תשאלי אותה אם יש לה חלומות קיסריה

מיץ פזי

New member
להפך תהיי עם מבט קדימה

תשאלי אותה על האלבום הבא! היא אמרה כבר בכמה מקומות שהיא נכנסת להקליט באביב, שהוא כבר גמור, שכל השירים כתובים, שהוא הולך להיות בעל אופן שונה מהאלבומים הקודמים כי הוא הולך לדבר פחות עליה, את יכולה לשאול איזה מהשירים היחסית חדשים שלא נכנסו לאלבום השני היא אולי תכניס לשם.. בקיצור, יש הרבה מה לתחקר אותה עליו!! דברים חדשים (גם שירים חדשים, שהיא השמיעה בשתי ההופעות האחרונות שלה) הם תמיד מרגשים. אה! ותשאלי אותה מתי הופעה הבאה! וואי ממש כיף לך, הלוואי עליי... :/

כן, זה די כייף

יש שאלות, אני כבר לא משנה יותר מידי. קיבלתי את כל העצות ואתם ממש עזרתם לי - אין לכם מושג עד כמה. יש שאלה או שתיים על האלבום הבא וכמה שאלות שעניינו אותי באופן כללי. אני יכולה להעלות את זה לרשת, אני אבדוק רק באיזה אתר. (כרגע הראיון די תלוי בזה שאני אצליח או להזיז אותו או לא להיכנס לשיעור אנגלית. כי הראיון שהמורה שלי קבע איתה עולה בדיוק על השיעור היחיד שיש לי באותו יום)

DeepThoughts

New member
זה ראיון טלפוני או פנים מול פנים? כאילו

השאלה שלי איפה את מראיינת ותראי, תמיד שווה להבריז ובמיוחד בשביל זה

היינו יכולים לארח אותה

אבל משהו הסתבך ואתמול החלטנו לקיים איתה ראיון טלפוני. בכל אופן היה מגניב, טיפה נדוש מידי אבל אם זה לא היה נדוש זה לא היה שייך לכלום. אני מתעודדת מהעובדה שלפחות יצא לי לראיין אותה
ובסוף עברנו על השאלות וניפינו חצי מהן אז שחכתי להכניס ת'שאלה על השפות @_@ והייתי ממש עצוב. בוהו.

SheIIy

New member
באיזו שעה?

אולי אפשר לקלוט אותו באינטרנט... תהני

עדיין אין לוח שידורים

אנחנו מתארגנים ובונים אותו לאט, אבל נראה לי שיש באותו יום מגזין אז הראיון נכנס לשם, הראיון לכבוד ההופעה בבאר שבע. המגזין הוא בארבע, אפשר אולי לשמוע דרך האתר של אשל הנשיא אבל אני ממש בספק

לי יש הרבה מה לשאול אותה... הנה משהו:

לגבי השפה בשירים - היא עדיין כותבת באנגלית מדי פעם, אז כשיש לה רעיון לשיר, איך היא בוחרת באיזו שפה לכתוב? אם את באמת שואלת את זה - אנא פרסמי את התשובה בפורום, כי אין לי איך להקשיב לראיון (אלא אם מישהו יעלה אותו לפורום
). תודה. במשך כמה זמן הראיון?

דווקא על זה חשבתי לשאול אותה :]

נקודת המוצא שלי דווקא הייתה שאנחנו רדיו של בני נוער, ורוב הלהקות שאני מכירה (של בני נוער כמובן) שרות באנגלית והבנתי שהיא גם בהתחלה שרה וכתבה באנגלית. השאלה שנשאלת היא למה דווקא באנגלית. אבל אני אוסיף את איך היא בוחרת את השפה. תגידו כולם - עכשיו מה שהיא בעיקר עושה זה הופעות, עם מי היא עוד הופיעה מלבד קרן פלס? (בזמן האחרון, לא בכלליות)

SheIIy

New member
השאלה שאת מתכוונת לשאול אותה

והשאלה ש'זריחה נרנית' התכוונה אליה, הן לא אותן שאלות. אני חושבת שרוב האנשים יודעים בע"פ את התשובה לשאלה 'למה התחלת לכתוב דווקא באנגלית?'
. אבל לא כל בני הנוער של ב"ש יודעים את התשובה, ככה שזו אחלה שאלה. אני הייתי מחפשת שאלות קצת שונות מהרגיל.. אפילו שאלות כלליות (שלא עולות לי לראש כרגע). שאלות קלילות עם חוש הומור... אנסה לחשוב על משו. עד היום בלילה.

אז אני מבינה שבני הנוער של ב"ש הם לא

נכללים ברוב האנשים?
על מה ולמה? תראי יש הרבה סיבות לכתיבה באנגלית. מושפעת מיוצרים מחו"ל, הפישוט שבמילה "YOU". אני לא חושבת שעוד בצעירותה היא התהירה על כך שהיא לסבית. או שלפחות אני יודעת על הרבה אמנים שכתבו באנגלית בדיוק בגלל אתה ואת.

../images/Emo6.gifגם אני תהיתי לגבי "רוב האנשים".. היא כנראה

התכוונה לרוב האנשים בפורום... או אולי דווקא לרוב המוזיקאים שנשאלים על זה?

לי די מובן למה התחילה באנגלית, לפחות בערך...

יש אינספור סיבות שאני יכולה לחשוב עליהן (כשאני מנסה להסביר לעצמי למה זה כך אצלי), אחת מהן, שכנראה משותפת לכל מי שעשה את זה, היא ההאזנה למוזיקה באנגלית. אני התחלתי תהליך נסיון של מעבר לעברית, לפני כמה שנים (וזה לא כ"כ הולך), ואני מאוד מתחברת לכל מה ששמעתי את רונה אומרת בנושא. מדי פעם אני נתקלת בהתלבטות מהסוג שתיארתי, ולכן עניין אותי האם זה קורה לה, ואיך היא פותרת את זה... חוץ מהופעות, שיש לה המון (שמישהו אחר יגיד לך עם מי, אני לא רוצה להתבלבל בשמות) - רונה הספיקה, בזמן האחרון, להצטלם לקטלוג אופנה, להתראיין הרבה, ולכתוב עוד שירים (ששניים מהם כבר שמענו). אם אני לא טועה, בראיון בציפורי לילה, היא אמרה שהשירים לאלבום הבא כבר כמעט מוכנים.

למעלה