שני בנים לפני גיוס מתכננים לנסוע בסוף החודש

שני בנים לפני גיוס מתכננים לנסוע בסוף החודש

או בתחילת ספטמבר לנאפה. קודם כל, אנחנו רוצים לדעת אם זה סבבה לנסוע 2 אנשים. (תכננו לנסוע 3 אבל בסוף לא הסתדר) דבר שני, יש לנו בין 800-850$ לכל הנסיעה (כולל מלון,טיסה,בזבוזים). אחרי טיסה ומלון יישאר בסביבות 500-400 דולר. זה מספיק בשביל באמת להנות שם בלי לספור כל אגורה? ושאלה אחרונה לאיזה מקומות הכי כדאי ללכת שם? ממה שראינו בפורום הרבה ממליצים בלאק אנד ווייט, פארק מים, castle והמסיבת ספינה. איזה עוד דברים שווה לעשות? תודה :)

קודם כל אחי..

לא ישאר לכם בסביבות ה400-500 כי ישאר לכם יותר....טיסה לאיה נאפה פלוס מלון בספטמבר או בסוף החודש יעלה בסביבות 250 דולר...אז ישאר לכם בסביבות ה600 דולר....ו600 דולר זה 250 פאונד בערך וזה ממש מספיק בשביל לעשות הכל אחי להנות ולא לספור כל אגורה...אתם אפילו יכולים להשכיר טרקטורונים/אופנועים עם הסכום הזה אם תרצו.. דבר שני יש עוד המון דברים שווים מהפאבים יש את הבד רוק אחי פול כוסיות...יש את סניורפרוגס משתכרים בכיף מוזיקה טובה...יש את פיראטס,הפי בר,ארובה, בריטניה, קארווש שדרך אגב אין הרבה ישראלים שם כי זה מוזיקה שנות ה80-90 כזה וישראלים לא מתים על זה וגם אני וחברים שלי לא מתים על זה אבל הלכנו בגלל שאין הרבה ישראלים אחי והבנות שם כייפיות לאללה
בקיצור אחי תסתובבו בסקוואר כל ערב מ10 תלכו לכל פאב שנראה לכם טוב ואחרי זה ב1 וחצי כנסו לאיזה מסיבה שנראת לכם טוב, קהל יפה וכו'...כל ערב תגוונו ותהנו כי זה אחד המקומות היותר כיפיים שהייתי בהם בחיים שלי...

למעלה