שני דברים שאני מאוכזב מהעיריה

שני דברים שאני מאוכזב מהעיריה

1. מסלולי אופניים.
רעננה בולטת בכך שפיתוח מסלולי האופניים שלה מפגר לעומת הרצליה ותל אביב.
במקום לבנות רשת מסלולים מאיזור התעשיה, מסביב לכפר נחמן, אל אחוזה ואל הרצליה יש ברעננה פס צר שמתחזה למסלול אופניים באחוזה, פס שאינו מופרד מהולכי הרגל.
מעט מדי, ישום גרוע.

2. גינות כלבים.
גינות כלבים אמורות להיות איזור מתוחם בו בעלי כלבים יכולים לשחרר את כלביהם בבטחה מבלי להפריע לציבור.
כיום גינות הכלבים ברעננה מתאפיינות בגינות קטנטנות, לרוב ללא צל וכמעט ללא מתקנים.
בעלי הכלבים מדירים את רגליהם מהגינות והכלבים נפגשים בפארקים ובגינות, לעתים יש בכך מטרד לשאר התושבים, חיכוכים עם פקחים וכיו"ב.
אם נשווה את גינות הכלבים ברעננה לגינות בת"א למשל אפשר לראות הבדלים עצומים בגודל הגינות ובהשקעה בהן.

ג רפאל

New member
כנודניק מתריע חזור והתרע
:-

בכל יום שאני עובר ברחוב בלי להפגע עי אופנים -על המדרכה - עלי לאמר הגומל
ובכל יום שאני לא מסתכל על המדרכה בצאתי לרחוב באותו רגע אני נתקל במוקשי האדונים שהכלבים לא ניקו אחריהם.

אלו לא גזירות טבע .לא גזירות גורל.

והשבח לאחראים על שלום הציבור ורווחתו -והמבקשים את אמונו - כמובן רק לטובתו ולמענו.

חשבתי גם עליך כשכתבתי את ההודעה הזאת

שתי הטרוניות שלי קשורות אליך למרות שבעית המוקשים לא תיפתר דרך גינות כלבים אלא רק דרך אכיפה ומודעות.

באופן אישי, כבעל כלב, אני מעיר בנימוס לבעלי כלבים שלא אוספים אחרי הכלבים שלהם אני מציע לכולם לעשות זאת.
בסופו של דבר בעלי כלבים שלא אוספים פוגעים בכולם, במיוחד בבעלי הכלבים האחרים שזוכים לאנטגוניזם מצד כלל הציבור.

ג רפאל

New member
גם לנו יש כלב.

והוא נובח כאשר אדונים מולכים ברצועה עי כלבים ליד ביתנו.
ואז האדונים נעצרים מול השער או לצד הגינה ומשיבים בנביחת שלום. ובהזדמנות הזו משאירים ערימות מזכרת.
אח"כ גוררים אותם [את האדונים] הכלבים המוליכים אותם. בשיא האדישות, וממשיכים נינוחים בטיולם.

אכיפה זה טוב! אבל עשוי להזיק למועמד. מי רוצה קנסות?

BellA עלמה

New member
לגבי כלבים

אני בעבר הלכתי לפארק הכלבים על גולומב עוד שרק פתחו אותו.. היום הוא כלכך מוזנח ולא נעים שהפסקתי ללכת .
הכל שם אדמה .. בחורף זזה נהיה בוץ ובקיץ אבק.. אין צל וכו.

אבא שלי לוקח את הכלבה לפרדסים (הרחק מאנשים) ומשחרר אותה אני עושה סיבוב עם רצועה וכו.

עוד לגבי כלבים
מה שלי מפריע שכלבים שמסתובבים ללא רצועה . חופשי . ולא משנה עם זה רועה גרמני, לבראדור או פודל ברגע שנמצאים בשטח ציבורי הכלב חייב להיות קשור נ- ק-ו-ד-ה.

בקשר למסלולי אופניים

גם בתל אביב המצב לא משהו, ואני נתקל תכופות במשתמשי "תל אופן" על המדרכות. יש לומר, שהם אדיבים למדי, ומעולם לא התנגש בי מי מהם.

בתל אביב יש מספר רב של שבילי אופניים

ביחס לרעננה תל אביב היא גן עדן לאופניים.
הלוואי שמבחינת היחס רעננה היתה מתקרבת לתל אביב, השוויתי כאן פעם את מפת שבילי האופניים של רעננה לזו של תל אביב, ההשוואה לא היתה מחמיאה לרעננה.

למעלה