שני דברים...

קולאז

New member
שני דברים...

היה פעם תוכנית "חלומות בהקיציס" (אתם מכירים נכון?), והתארח בתוכנית יאיר ניצני (ההוא מתסלם) שאמר שהוא והחברים שלו תמיד משתעשעים להם... הם לוקחים שירים ומנסים לבדוק אם המילה אחותך נכנסת איפשהו בשיר! תנסו את זה זה עובד! (למשל:בלעדייך אני חצי אחותך...זה מתאים עם המוזיקה!) ועכשיו לדבר השני, בהשפעת טלי: שירים עם צירוף המילים אני הולך (הוא הלך, אתם הלכתם וכו....) והדוגמא הקלאסית....אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה....

הראשון היה כבר....

הוא גרם לפורום הזה להתפתח (ואני חשבתי שזה יהיה פורום כושל....) והיה אחד מרגעי השיא של פורום זיהוי שירים (שמישהו יגיד שלא!)

t@li

New member
עשינו את זה פעם לא?

או שזה היה בפורום אחר? טוב, בכל מקרה זה די משעשע :) ואני תמיד שמחה להיות מוזה <שש שניות על השם ´טליה´ ביוונית- אלת המוזות של המוזיקה והמחול> ו..הממ.. שמתי לב למשהו משעשע החתימה שלך לקוחה משיר? כי אם כן, אז גם זה אפשרי.. בינתיים אין לי שירים.. אני אחשוב קצת. אפשר גם באנגלית?

כתבתי קודם

נה נה ונה נה (מנהג מוזר שיצרתי לי בפורום משחקי נוסטלגיה) בכל מקרה, איך זה ישמע באנגלית? "OPPS I DID IT AGAIN, I PLAYED WITH YOUR HEART AND LOST HAHOTHA?"

כמו שבאת לי הלכת לי...

זה הכל חלומות... -מונסון של ברי סחרוף Babe I´m gonna leave you Led Zeppelin Run To You Brian Adams (ריצה זה הילוך מהיר של הליכה!) Fly Away From Here Aerosmith (ותעופה זה הליכה בשמיים!) סורי על הרימויים
לא עולים לי בינתיים דברים...

למעלה