שני דברים...

• פותח הנושא AK15
  • פורסם בתאריך

AK15

New member
שני דברים...

א. הרמה של הפורום הזה נמוכה מאוד בלי קשר לכמה אנשים כותבים פה, פשוט רמת ההבנה בכדורגל והמודעות לקבוצה נמוכה מאוד ב. ג'ובאני רוסו.....על הזין שלי, ג'ובאני רוסו.....על הזין שלי.....

רוני 2112

New member
כנראה שיש לך קושי בזיכרון

זה מה שאני שונא בכדורגל, שחקן ולא שנה בכל קבוצה, שנתן לך אחלה עונה ועובר לקבוצה אחרת המקללים אותו, מה עשה לך ג'ובאני??!!! רק טוב ואם אתה לא יודע שבעונת הירידה הוא היה אחרי השער של דוידוביץ ועודד את הפועל באר שבע, הוא בקשר טוב עם שחקנים מהקבוצה, מה הוא עשה לך?? זה שהוא הראה לך איך הגנה שלנו על הפנים, והוסיף בונוס פצצה לשער?? תתאפס.

רוני 2112

New member
כן לצערי טעית

במשחקים המעטים שהייתי לצערי כי אני לא תושב באר שבע הרב זמן, יצא לי לשמוע פה ושם אוהדים שמקללים שחקנים שהיו בקבוצה, סתם ללא כל סיבה, אז הוא עבר לקבוצה אחרת, so wat!!!! רוני

AK15

New member
תבינו....

לפני המשחק נגד חיפה יותר מאהבתי את ג'ובאני רוסו אבל אחרי התנועה המגונה שהוא עשה לקהל שלנו אני שונא אותו כמו שאני שונא את אבי גרמנימני בלי שום קשר לכך רוסו נתן אתמול תצוגת כדורגל ענקית+שער מדהים ואני הראשון שיודה שהוא עשה צחוק מההגנה שלנו אתמול, אבל אני לא סולח על היחס לקהל שלנו קיללו אותו 50 אוהדים ואז הוא עשה תנועה מגונה ואז כולם קיללו אותו ובצדק!

רוני 2112

New member
למה בכלל קיללו אותו??

מה הוא עשה לכם לפני שה50 הראשונים קיללו אותו ?? סתם סתם לקלל, מילא אבי נימני הייתי מצטרף אבל למה רוסו?? רוני

AK15

New member
כלום

תהרוג אותי אני לא יודע למה ה-50 האלו קיללו אותו, כל פעם שרוסו נפגש עם ב"ש היו כמה שקיללו, כמו תמיד אבל אסור לו להגיב ועוד בצורה כזאת....טוב נמאס לי מהדיון הזה אתם כנראה קשיי הבנה....שנה טובה וגמר חתימה טובה

AK15

New member
דיייייייי!!!!!!!!!!!!

די כבר עם החוסר ידע הזה, מי ששיחרר את רוסו היה אלי להב מטעמים כלכליים, דיי, נמאס לי מהפורום השכונתי הזה, אני גמרתי עם הפורום הזה!!!!!!!!!!!!!!11

אינשגיא

New member
שני דברים

א. כנראה שאתה צודק לרוב כאן אין ידע גדול בכדורגל אבל במקום לדבר אליהם ככה בוא נתקן אותם ב.גובני רוסו על הזין שלי גובני רוסו על הזין שלי

למעלה