שני דברים

eliadmo

New member
שני דברים

א. איזה שירים של טיפקס לא הולחנו ע"י הלהקה? כמו למשל 'תן לו חתימה', 'נייר עיתון'. האם השיר 'שיננית' מורכב מלחן מרוקאי או שהלחן מקורי? ב. עוד משהו. אני לא יודע אם התייחסתם לציור על העטיפה של הדיסק האחרון או לא. בכל זאת אם מסתכלים טוב אפשר לראות שם אלמנטים מכל השירים (אם זה כלוב של זהב באחד החלונות או איש קשור על פסי רכבת מ'אכלו לי שתו לי' ) וזה ממש נחמד ומצוייר מאוד יפה. תודה רבה ולילה טוב.

הוד11

New member
מגיב

א- שיר השיננית זה הלחן של אני אוהב אותך שהולחן ע"י שייח מואיזו שאני אישית לא יודע מי זה. שירים שלא הולחנו ע"י חברי הלהקה- אני אוהב אותך\ בתוך נייר עיתון, שיר הסטודנט, תן לי חתימה, מה עשית, טוקוטה ופוקטה בג'י מינור (לחן של סבסטיאן באך) וזהו אני חושב ב- שמנו לב לזה אכן ואם אני לא טועה כל השירים שם

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifוגם האהבה הראשונה

אני לא יודע עד כמה הוא נחשב אבל גם הוא, נכתב על ידי שחר סוויסה כמובן. רק אלה כמובן אם לא כוללים קאברים.

porky169

New member
לגבי השני../images/Emo134.gif

יש לי תחושה שזאת מן מחווה ללהקת כוורת באלבום השלישי שלהם צפוך באוזן יש דבר דומה יש קריקטורה של כל השירים שמופיעים באלבום(למשל צפרדעים רקודים - טנגו צפרדעים, טבח רודף אחרי פיראט - מיקו הטבח משיר מלחים)

טיפקסית

New member
עוד שירים שהולחנו בידי אנשים שונים

"ואתה", "עוד תפרוט הבללייקה" שהולחנו ע"י רמי יוסיפוב הגיטריסט חלק מהלחן של "ילד" לדעתי גם הוא עממי

למעלה