שני האלבומים שלכם

מרי לי

New member
שני האלבומים שלכם

זה הולך ככה: כל אחד כותב שמות של שני אלבומים: אחד שנותן לך השראה בסגנון המוזיקה שלך ואחד שנותן לך השראה אבל לא קשור בכלום לסגנון שלך אפשר יותר מאחד, העיקר להזכר בהם ובהרגשה שהם נותנים לכם (אפשר מכל תרבות ומכל שפה שהיא)

מרי לי

New member
שלי../images/Emo121.gif

האלבום הראשון שנתן לי השראה בזמנו היה של סלין דיון, מזמן עבר לי ממנו, אבל משם התחלתי FALLING INTO YOU בגיל 13 האלבום שלא קשור: אלבום הרוק הראשון שקניתי ושמעתי AEROSMITH:NINE LIVES כמו בתמונה למעלה לאחרונה אני מקבלת השראה מהמילים של האלבומים של LIVE כי זה נתן לי עוד נקודת מבט

Yoko Nakajima

New member
הממ... אני מניחה:

האלבום הגאוני fallen של אוונסנס די נתן לי השראה תקופה ארוכה (ועכשיו אני יותר עם האלבום החדש שלהם, בוחנת אותו =] ) השני הוא phobia של ברייקינג בנג'מין... אלבום מדהים... אפשר להגיד ששניהם נותנים לי השראה.... כל דבר עשוי לתת לי השראה, ובמיוחד מה שגורם לי להרגשה כזאת או אחרת.

itoosh2

New member
מנסה לענות...

כאלה שנותנים השראה וקשורים לסגנון: אביתר בנאי - עומד על נייר alice in chains - unplugged יהושע - יהושע הג'ירפות - גג מוניקה סקס - פצעים ונשיקות, חיות מחמד כאלה שנותנים השראה ולא קשורים לסגנון: eric clapton - unplugged led zeppelin - phisical graffitti the john butler trio - sunrise over sea the pixies - doolitle

למעלה