שני האנשיפ היפים ביותר בעולם

מיצי007

New member
שני האנשיפ היפים ביותר בעולם../images/Emo70.gif

מגזין פיפל פרסם שלשום את הגיליון המצופה שלו לגבי 50 האנשים היפים ביותר בעולם... והזוכים הם:אשטון קוצ'ר והאלי ברי
אני בטוחה שהרבה בנות פה ישמחו לשמוע שיש הוכחה למה שהן חושבות-שאשטון קוצ'ר הוא הגבר הכי יפה בעולם לפי המגזין. בקרוב תעלה פה כתבה עם כל הזוכים המאושרים.רשימת האנשים כוללת נשים וגברים כאחד.

swirrrly

New member
קה??? ../images/Emo118.gif

דבר ראשון.. צריך לשנות את זה מה"אנשים היפים ביותר בעולם" ל"המפורסמים היפים ביותר בעולם"... לא שאני אומרת שזאת אפליה או משהו, אין להם ברירה אלא לבחור אנשים מפורסמים.. הם לא יכולים להסתכל על אנשים ברחוב להגיד: "נחמד.. אולי מקום 50". "פצצה!! מקום 3!!" וכן הלאה..
חוץ מזה, שהם בכלל מסתכלים על מפורסמים של מדינות אחרות? אין לי מושג בעצם...
אבל פיפל זה מגזין אמריקאי אז.. קיצר צריך לקרוא לזה: "המפורסמים והמפורסמות הידועים לאמריקה היפים ביותר בעולם" (כי יש גם מפורסמים ידועים לאמריקה מחוץ לאמריקה.. כמו בונו למשל
). והאם הם מסתכלים על פוליטיקאים? האם רק אנשים מעולם הבידור? אם כן, אז עוד שינוי לשם.. שאין לי כוח לכתוב.. האם יש מגבלת גיל? טוב לא משנה

מיצי007

New member
צודקת...

אני לא ראיתי את הרשימה אבל אני בטוחה שזה לא רק מאמריקה. תהיי בטוחה בכך שיש שם אנשים גם מיבשות אחרות
בנוגע לאיזה מקומות,לפי מה שהבנתי לאשטון ולהאלי אין פיצול אישיות והם מככבים רק במקום הראשון...אישה וגבר.....

swirrrly

New member
דאיימיט עוד שאלה אחת.. ../images/Emo118.gif

הם מככבים במקום הראשון ביחד, או שהם מקומות ראשון ושני? או אולי אפילו ראשון ושלישי..?

mor kutcher

New member
אני לא מופתעת.......

אין יותר מושלם מהבנאדם הזה!!!!!!!!! הוא מתוק וחמוד ומהמם ויפה ומדהים וה-כול!!!!!! כל הכבוד למגזין פיפל שעשה קצת צדק בעולם!!!!!

מאטריקס

New member
מילא הקצ'קס הזה, אבל התות הזאת ?!?!

מה כל כך מושך וסקסי ויפה בה ?! סך הכל תות (ברי
) קולנועי, מה הביג דיל ?!

למעלה