שני הומוסקסואלים שהגיעו לגרוזיה

שני הומוסקסואלים שהגיעו לגרוזיה

למטרת אימוץ, נעצרו ע"י המשטרה בטענה שסחרו בילדים!!! "שני הומוסקסואלים שהגיעו לפני כשבוע לגרוזיה במטרה לאמץ תינוק נעצרו על ידי המשטרה המקומית, כך מדווח הבוקר (יום ד') "ידיעות אחרונות". השניים נעצרו לאחר שהמשטרה טענה כי הם עוסקים בסחר בתינוקות." יש רמיזה בכתבה כי לעובדת היותם הומוסקסואלים יש קשר למעצר.

לצערי , נדמה לי שאני יודעת...

גרוזיה צועדת כנראה בעקבות רומניה, שבינואר 2002 הודיעה כי היא סוגרת את כל האימוצים - בגלל שגילתה "רשת של סוחרי אברים בתינוקות"... אחרי שנה של חקירות, בדיקות ובירורים, שכללו הטרדה של כלל ההורים שאימצו בשנתיים שלפני-כן, והרבה טרגדיות של זוגות שהיה להם ילד- ואבד, התברר שהכל עורבא-פרח... עכשיו מדובר בשני זוגות של גייז מישראל, וזוג אחד אמריקאי, שהגיעו לגרוזיה, אחרי שהם כבר מכירים את הילד/ה שהם עתידים לאמץ, אוהבים וכמהים, והנה , הם חוזרים הביתה בידיים ולב ריקים.

אבא גאה

New member
מכירים את הילד?

הילד כבר היה אצלם בידיים !!! אני לא יודע מה הייתי עושה, לא חותם שמעשיי היו שפויים.

odedee

New member
רגע, תסבירי קצת יותר...

מודה שאני לא המומחה הכי גדול, אבל ממה שזכור לי שקראתי בזמנו בעיתונים על רומניה, לא דובר על סחר איברים אלא על סחר בתינוקות, כך שאנשים מוכרים את ילדיהם במקום שהאימוץ יהיה של יתומים וכולי. באמת לא שמעתי על עדכונים בנושא, ואני תוהה מה נסגר עם זה. אני זוכר בהחלט שזוגות רבים בארץ נותרו ללא הילדים שהיו אמורים לאמץ. עד כמה שהבנתי לא היה מדובר בזוגות גייז אלא (לפחות הרוב המכריע) זוגות סטרייטים חשוכי ילדים. בגדול נראה לי שאם מדינה מצילה (דרך האימוץ) תינוקות נטושים וגם מקבלת מט"ח ככה, ומהצד השני יש זוג שזוכה בילד שביקש, זה די מצב של win-win. כשאת אומרת שהכל עורבא פרח, האם את אומרת שרומניה, וכעת גרוזיה, מנסות למנוע אימוץ על ידי גייז או מה? או שיש סיבה עלומה אחרת?

זואיzoe

New member
ומעניין לעניין

יש פה מישהו שיודע אילו מדינות פתוחות לאימוץ עבור ישראל כיום? אני יודעת שזה משתנה ממש מרגע לרגע, האם יש איזשהו לינק או מישהו שיודע?

את יכולה להכנס לפורום אימוץ

שם מעודכנים תמיד. או - להתקשר לאחת העמותות ולשאול.

ברוב המקרים -

ילדים שמגיעים לאימוץ הם ילדים שננטשים ע"י אימותיהם בבתי החולים או בבתי היתומים, או על מדרגות הכנסייה (כן.. גם בימינו), או באמת כאלה שאימם נפטרה. הם עוברים בד"כ תקופה של שהייה בבתי יתומים או במשפחות אומנות - עד שהם מוכרזים ע"י הרשויות ובתי המשפט כ"ברי אימוץ". כל אימוץ מאושר ע"י בית משפט בארץ המוצא. זה בהחלט מצב של WIN-WIN. הזוכה העיקרי הוא תמיד הילד/ה. לעיתים יש חריגים: אמהות שיולדות ילד/ה לא רצוי/ה, ובמקום למסור אותם לידי המדינה (ולחתום על ויתור הורות), מנסות למכור את הילדים. ככה לא המדינה זוכה במטבע הזר, אלא היולדת. המדינות לא אוהבות את זה... ואפשר להבין ולהסכים. מחד- יש צדק מסויים בזה שהיולדת שאינה יכולה להיות אמא, תקבל גמול כלשהו על מאמץ ההולדה שעשתה (כמו שנהוג כלפי פונדקאיות, המקבלות הרבה יותר מ- 800$ עבור הריונן. מאידך - זהו מצב מפחיד לחשוב שמישהי תלד ילדים למכירה. בכל המדינות במזרח אירופה אסור אימוץ ע"י זוג הומוסקסואלי, וכל הזוגות המאמצים עושים זאת ע"י "שקר לבן" : אחד מבני הזוג מאמץ כ"חד-הורה".

odedee

New member
OK, אז עוד שאלת הבהרה.

מסכים לחלוטין שאסור שנשים ילדו ילדים כדי למכור אותם. אבל כתבת שהכל עורבא פרח. התכוונת בזה לענין הסחר באיברי תינוקות או סחר בתינוקות? ואיפה זה עומד עכשיו? נותנים לאמץ? לא נותנים? למה?

אכן.

"אסור שנשים יילדו ילדים כדי למכור אותם". נשמע כל כך הגיוני ולגיטימי, ובכל זאת בכל העולם הופכת הפונדקאות - לנורמה. מזעזע. כשכתבתי "עורבא פרח" הייחסתי לעלילה הרומנית, בדבר אימוץ תינוקות למען סחר באברים, שסגרה את שערי רומניה בפני אימוצים למשך מעל שנה. תקופה שבה מאמצים רבים נותרו ללא ילדהם שכבר הכירו ואהבו, וילדים רבים נותרו לגדול בבית יתומים , בתנאים איומים, ובפיגור-סביבתי נוראי. כרגע המצב בגרוזיה עדיין לא ברור, ובפרט מצבם של שני הזוגות המדוברים. אין לי עדיין שום מידע על מה שקורה איתם.

odedee

New member
אה!

אז קודם כל, האירוח כבר נגמר מזמן... לא צפית בו? פלאי הטכנולוגיה... וחוצמזה שאלתי שאלה. ובכלל, מה זה היחס האישי הזה, כולם הוזמנו לשאול שאלות! וזה לא
!

בנובמבר יהיו בחירות בגוזיה...

כבר מיולי האחרון נמנעו שתיים מהעמותות מלשלוח לשם מאמצים - בגלל תחושה שבמסגרת הקמפיינים יהיו גורמים בממשלה שישתמשו ב"טריק" כלשהו סביב סוגיית האימוצים והרגש הלאומי של חלק מהמצביעים. העמותה השלישית המשיכה... והתוצאות האיומות - בשטח.

אבא גאה

New member
מותר לגלות איזו עמותה זו השלישית?

אז תגלי לי.... ואם אסור לגלות ואת יודעת אז תגלי לי במסר...ולי יש הרגשה שאני כבר יודע

למעלה