בנחל אלכסנדר (שי וליאור), אנא העבירו אלי במסר שם מלא וטלפון זמין. אני רוצה להעביר את הפרטים בהקדם לאחראית על יחידת הרוכבים, בכדי לזרז את הליך הקליטה שלכם (יש בקרוב כמה פעילויות וגם טיול של המשא"ז לצפון). תודה.
אתמול התנתק לנו הקשר בשעה שהחלטתי שצריך להחזיק את הכידון עם שתי ידיים וכנראה נלחץ איזה מקש על הפלאפון. ספר חוויות מהטיול שלכם. שלנו היה חביב - כ-22 ק"מ בדרך נוף כרמל+ הפסקת קפה מסורתית. הירח האיר חזק, השמיים היו נקיים מענן והרכיבה זרמה חלק (לצערי אין הפעם תמונות). הפחד היחידי היה שהרכבים הנטושים בחנייה יפלו טרף לפורצים מקומיים אבל כנראה שהקדמנו אותם. כבר מתחילים לחשוב על טיול ליל ירח הבא...
הרבה לא קורה בלילה. גם אנחנו עשינו כ-20 ק"מ - מחוף ינאי עד "הזולה" וחזרה. הקצב היה שלו ורגוע. בדיוק מה שהייתי צריך אחרי יום עבודה מתיש. מזג האויר היה נפלא - חמים באיזור החוף וקריר יותר ככל שהזרחנו. חבורה של אנשים נחמדים חלקם הכרתי מקודם (ויקטור, אייל, טל), חלקם הכרתי במהלך הרכיבה וחלקם לצערי לא הספקתי להכיר. החלטתי לחנוך את ה-MET Para-Chute החדשה שלי (סססקסית
), כך שאם יעלו כאן תמונות תגלה "חייזר משודרג" - קסדת קרוס מסונטרת + שני קליפ-לייטים. מכיוון שהזמנת אותי לרכיבת משא"ז, הייתי כבר עם כל השוונג ההתנדבותי ושמחתי לגלות שני רוכבים מכפר-סבא. אני לא הולך לוותר לשניים האלו. הם יגוייסו על אפם ועל נאבּתם