שני הכפר-סבאים, שהיו ברכיבת ירח אמש

רֶשֶף

New member
שני הכפר-סבאים, שהיו ברכיבת ירח אמש

בנחל אלכסנדר (שי וליאור), אנא העבירו אלי במסר שם מלא וטלפון זמין. אני רוצה להעביר את הפרטים בהקדם לאחראית על יחידת הרוכבים, בכדי לזרז את הליך הקליטה שלכם (יש בקרוב כמה פעילויות וגם טיול של המשא"ז לצפון). תודה.

schwinnie

New member
נכנסת למוטיבציה, אה?

אתמול התנתק לנו הקשר בשעה שהחלטתי שצריך להחזיק את הכידון עם שתי ידיים וכנראה נלחץ איזה מקש על הפלאפון. ספר חוויות מהטיול שלכם. שלנו היה חביב - כ-22 ק"מ בדרך נוף כרמל+ הפסקת קפה מסורתית. הירח האיר חזק, השמיים היו נקיים מענן והרכיבה זרמה חלק (לצערי אין הפעם תמונות). הפחד היחידי היה שהרכבים הנטושים בחנייה יפלו טרף לפורצים מקומיים אבל כנראה שהקדמנו אותם. כבר מתחילים לחשוב על טיול ליל ירח הבא...

רֶשֶף

New member
אין הרבה מה לספר, האמת

הרבה לא קורה בלילה. גם אנחנו עשינו כ-20 ק"מ - מחוף ינאי עד "הזולה" וחזרה. הקצב היה שלו ורגוע. בדיוק מה שהייתי צריך אחרי יום עבודה מתיש. מזג האויר היה נפלא - חמים באיזור החוף וקריר יותר ככל שהזרחנו. חבורה של אנשים נחמדים חלקם הכרתי מקודם (ויקטור, אייל, טל), חלקם הכרתי במהלך הרכיבה וחלקם לצערי לא הספקתי להכיר. החלטתי לחנוך את ה-MET Para-Chute החדשה שלי (סססקסית
), כך שאם יעלו כאן תמונות תגלה "חייזר משודרג" - קסדת קרוס מסונטרת + שני קליפ-לייטים. מכיוון שהזמנת אותי לרכיבת משא"ז, הייתי כבר עם כל השוונג ההתנדבותי ושמחתי לגלות שני רוכבים מכפר-סבא. אני לא הולך לוותר לשניים האלו. הם יגוייסו על אפם ועל נאבּתם

viczan1

New member
אפשר לחזור על זה הערב ואז...../images/Emo3.gif

יהיה לך הרבה מה לספר, אבל הפעם להתחיל מעולש או בורגתה עד חוף בית ינאי, לשתות משהו בבית הקפה שבחוף ולחזור חזרה.(כ 40 קמ') מה אתה אומר!!

dorononline

New member
יש מצב להצטרף?

אם אתם רוכבים הלילה הייתי שמח להצטרף... אני מגיע מכוכב יאיר...אם מישהו רוצה טרמפ...

רֶשֶף

New member
ל"זה" אתה קורא "תמונה"? ../images/Emo6.gif

זה יכול להיות באותה מידה דוד בן גוריון. לפחות אפשר לראות שהשעה היתה 23:31. ר' מהמוסד (הסגור).

elieber

New member
משמר אזרחי

צהריים טובים רשף מה בקשר ליחידה ברמת השרון אתה יכול לברר לי פרטים יותר או לטלפן אלי ל 066422238

elieber

New member
שני הכפר סבאים

אני מכיר את ליאור תיתקשר אלי ואני יתן לך את הנייד שלו 066422238 בתודה אליעזר

lior560

New member
הצטרפות לקבוצה מהכפר סבאים

השם שלי : אללי ליאור טל 951194-053 הכינוי שלי :lior560

למעלה