שני המאמרים הראשונים כבר כאן!!!

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
שני המאמרים הראשונים כבר כאן!!!

זה המאמר הראשון (קובץ Word)

התיחסות ../images/Emo13.gif

עירא, זה לא קל לקבל ביקורת בפומבי, והפתיחות וההעזה שלך ראוייה להערכה. כל הכבוד. אך בנוגע למאמר השני - לדעתי זה מעט מוקדם מדי. barrow-wright נתן דיעה יפה שאכן מייצגת חלק גדול של השחקנים, אולם כבר התקבלו התיחסויות נוספות, ולדעתי יגיעו עוד. העריכה למאמר הזה היא מעט מוקדמת. לפני שאתה מרכז במאמר התיחסויות לנקודה שעלתה, נסה למצוא את נקודת הזמן בו הנקודה ´מיצתה את עצמה´, לאחר שהיו עליה מספר התיחסויות שונות. אם נקודה לא גרפה אחריה מספר התיחסויות, אולי היא לא שווה מאמר? דבר אחרון - אני מקווה שאתה שם לב לאוירה היוצרת והמעורבות הקהילתית היפה שיצרת עם היוזמה שלך. לא כל ההתחלות קשות, ולא בכל דרך יש קשיים. אך אין זה אומר שלא צריך להיות מוכן לקראתם. קח לך את הקרדיט, והמשך הלאה!

הערה ../images/Emo13.gif

הייתה התיחסות לטיוטה הזו, שיש להכניסה למאמר. ניתן כמובן להטות את לשון הדיבור מגוף ראשון לשלישי על מנת להתאימה לשאר הנאמר, או לצרפה כהתיחסות, או מה שמתצא לנכון כעורך. אבל ההתיחסות לטיוטה הזו מכילה נקודות שיש להתיחס אליהן במאמר יותר: 1) הבהרות נוספות על טווחי הגילאים 2) הררכיות וארגון בארגון משחקים בינתיים - אתה עושה עבודה מעולה, בעיקר בזמן התגובה המהיר שלך. היה קשוב ופתוח להתיחסויות :) יפה!

TIS

New member
אני מצפה לעוד

אני מצפה לעוד מאמרים! איה כל אלה שהסכימו לתרום ולשתף אותנו בידע? אני קורא לכל מי שקורא את ההודעה הזו: כיתבו מאמרים רבים ככל האפשר בנושאים רבים ככל האפשר ושלחו אותם אלי!!! בקשו גם מחבריכם! רק ביחד נוכל ליצור ספריה גדולה ומרשימה שתקל על כל שחקני משחקי התפקידים החיים, ותקל גם על חדשים להצטרף. זו ההזדמנות שלנו! זה הרגע שלנו! בואו ניצור דבר חדש שלא היה קודם! אני לא אהיה היחיד שאזכה להנות מהספריה - כולנו נוכל! יש לכם מידע על משהו בתחום? שתפו אותנו! אפילו אם זוהי פיסת מידע ולו הקטנה ביותר. מה שלכם נדמה כלא חשוב - לאחרים יהיה עולם ומלואו! כיתבו מאמרים \ פיסות מידע ושילחו הכל אלי. שמכם ירשם ותהיו חלק מיוצרי הספריה! אתם עדיין פה???? הדרכים להשיג אותי: e-mail: [email protected] ICQ: #132702243 טלפון: 04-6558412 04-6558536

barrow wight

New member
וואו

אתה זריז, כל הכבוד!! למען האמת, לא ציפיתי לכך שתיקח את התגובה שלי ותצרף אותה למאמר, אבל, סבבה, כל הכבוד על ההשקעה!! שתי הערות בונות: 1. תקפיד על הגהה, יען כי ראיתי פה ושם כמה שגיאות כתיב (לא אסון גדול, רק משהו לתשומת ליבך). 2. אל "תסגור" את המאמרים עדיין, אולי יהיו עוד תגובות רעיונות ודעות שמן הראוי לצרפם (כאשר העץ "ישקע" לתהומות הנשייה אפשר יהיה לסגור את המאמר). חשבתי לכתוב מאמר על בניית שריונות, אבל לצערי זה יידחה (זמן ועזרים טקטיים), אבל בינתיים אני אכתוב משהו על שהייה בשטח, מחנאות בסיסית, ובטיחות בתנאי שדה, מקווה שיהיה מוכן תוך יום או יומיים. כל הכבוד על העבודה, carry on the good work בברכה אריאל המתפעל

TIS

New member
אני לא סוגר את המאמר

הספריה תשאר פתוחה עוד זמן רב, ודברים רבים יתווספו אליה. בקשר להגהה - אני משתדל לעבוד עם בודק האיות של ה"Word", אבל לעיתים כם אני מפספס פה ושם. תודה רבה על התמיכה עירא יפעה

Damian

New member
../images/Emo50.gifסחטיין עליך

אני לוקח את מה שאמרתי בחזרה. אולי אתה אתה, הוא זה שיקים את הספריה הפנטסטית של משחקי התפקידים החיים. אם תצטרך משהו- דמיאן לשירותך.

למעלה