שני חברים יצאו לדרך בים-בם-בום

aFish

New member
שני חברים יצאו לדרך בים-בם-בום

מדבקה אחת ועוד זוג קצת יותר מיוחס יצאו לטיול משותף. יש חיים מעבר לסינגלים, דרופים, וילי, downhill, פרירייד. בתזמון נדיר הצלחתי להעלות על אופנים ילדה אחת בת שלוש מלאת פחדים שלמרות נסיון עבר עשיר על כיסא אחורי פיתחה חרדה בלתי מוסברת מלחזור למושב לנסיון נוסף, אישה לא רוכבת בעליל שנסיונותיה האחרונים מסתכמים אי שם בילדות... זה היה כבר לפני זמן מה...אבל טיולי משפחות רכים לא כל כך נראים במחוזותינו. לפעמים נשמעים אבל ממש לא נראים בין שלל התמונות כאן בפורומינו. למודאגים: אל חשש אני עדין בקטע של שבילים ורצוי כרגיל עם קורטוב אגרסיביות.

aFish

New member
המפלצת מלוך אלכסנדר

זה כל פעם מפתיע מחדש לראות איך ברפובליקת הבננות שלנו עדין יש בעלי חיים בטבע. בכל הגועל נפש של הנחל שטות להן חיות מופלאות אלו מקטנות ועד גדולות מאד וזה ממש כיף לראות אותן...

kraps

New member
זה נראה כמו

מטייל שנפל למים לפני כמה שנים ועבר מוטציה. לא כך נוצרו צבי הנינג'ה?

aFish

New member
ללא מילים

משפחתי המתוקה. כן גם האופנים המוטלות שם מאחור שייכות להגדרה הזו. תצפית מגשר הצבים על...הצבים כמובן. לא התעצלתי, החרדה לאופני יקרות הערך אילצה אותי לגרור אותן למטה במורד האבנים שאני אהיה שקט שהן לא נעלמות. המדבקה לעומת זו, זנוחה, עלובה, נשארה למעלה, רחוק מעין. למרות צניעותה עשתה עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה.

aFish

New member
פעם היו עוד אדומים

עכשיו כשהכל מצהיב, מתייבש נעים להזכר...ולהתגעגע לצבעים האלו. כולה הלכתי להשתין בחורבה כשלפתע פתאום התגלה לו כך סתם מרבד קסום.

alonaski

New member
פחחח..!!! ../images/Emo13.gif)))) נר בטוסיק אולי!..

אבל ממש לא נר הלילה החופי!
)) אני לא מאוד בקיאה בצמחיית החוף, מכירה רק איזה 10 מינים שכיחים... אבל זה דווקא נראה לי כמו צמח תרבותי שמישהו שתל ולא צמח בר... נסה בפורום שמירת טבע - שם אולי ידעו יותר ממני!

לי זה נראה כמו נציץ

יש כל מיני סוגים עם עלים בכל מיני גדלים ופריחה בכל מיני צבעים. כמו שאלונה כתבה, כנראה מישהו שתל אותו. הוא נמכר כצמח חזק לכיסוי שטחים.

timon1

New member
ה"סיר לילה" שלך זה ציפורני חתול

עלים בשרניים משולשים המזכירים.....ציפורניים של חתול....

aFish

New member
יוזם, מוביל, מוציא לפועל ומאד מאד

נהנה - זה אני, עם צי הרכבים הדו גלגלי.

aFish

New member
האחת והיחידה...

הנסיכה, שבשבילה כל דיווש שעשיתי דימיתי כאילו אני רוכב על קרטוני ביצים...זהיר זהיר. שלא תתחרט פתאום בזעקות "לרדת". מילא כשזה קורה ליד הבית אבל קילומטרים משומקום...זה קצת מלחיץ.

shl17

New member
mr fish you`ve got a lovely

daugther אבל עשית את טעות חייך ,לקחת את האשה והילדים למשהו שהיה שייך רק לך מה שנשאר לי לאחל לך שהיא לא תאהב את הקטע ,אחרת חסל סדר סינגלים ורכיבות פרועות עם החברה. אל תראה לה אפילו את ההודעה הזאת כי אז היא תעשה דוקא אני מייחס את הטעות הבלתי נסלחת לגילך הצעיר

aFish

New member
שלמה...תן קצת קרדיט...בחייך ../images/Emo6.gif

לא יודע איזה צלקות יש לך
, אבל יש מערכות יחסים שלא עושים בהן "דווקא" כל הזמן. מה שכן, איזה כיף זה לקרוא על "פזיזותי הנובעת מגילי הצעיר"...מעודד משהו, מה שמראה שהקלישאה הכל יחסי היא כנראה תמיד במקומה. למרות זאת יש לציין שהצעד נעשה אחרי מחשבה מרובה או מספיקה על מנת להיות בטוח כי לא יניב תוצאות מצערות כמו שאתה מתאר...כלומר למזער את הטעות.... אתה גם בטח יודע שיש רכיבה ויש רכיבה ואין דין רכיבה משפחתית כדין סינגלים פרועים כך שלא באמת לקחתי אותם למה שהיה שייך לי אלא למשהו אחר לגמרי שרק שני הגלגלים משמשים כמכנה משותף צר ביותר... רכיבות פרועות עם החברה (פעם היינו מדברים על זיונים עם החברה, יסלחו לי הבנות, היום...סינגלים כבר נחשב ל"פרוע"...לאן הדרדרנו?) עדין מתקיימות כסדרן, כמעט חודש אחרי האירוע המתואר כאן ובקצב מוגבר יותר אפילו. בכל מקרה אני מאחל לי להיות לפחות במרץ כמוך כשאגיע לגילך. ההספקים שלך מעוררים השתאות ונראה שצריך לעבוד קשה כדי להדביק אותך...מה שמעורר בי שאלות מי באמת יותר צעיר משנינו...?

shl17

New member
שמע

יש לנו דיבורים כאלה כל הזמן הגענו למסקנה נחרצת שבנות זוג לא יודעות לפרגן .אם אתה נהנה היא איכשהו סןבלת ושתבין אני נשוי 29 שנים(מפחיד לכתוב את זה) ובמערכת יחסים טובה אבל יש לי הפינות שלי(אופניים וגלישת רוח) שאסור לערבב שם את המשפחה

aFish

New member
אתה יודע מה...

אני תמיד חשבתי שהסבל שהן סובלות זה רק בראש שלי וזה בכלל הנקיפות מצפון שלי...אבל אולי אני באמת צריך לעבור עוד כמה שנים של נישואין כדי לבדוק את הנקודה הזאת. יש לך חתיכת פינות שמה...נראה לי שמה שנשאר לך אחרי האופנים וגלשן הרוח זה הפינות

aFish

New member
סיכום...

משפחה אחת מאושרת שני זוגות אופנים שעשו את העבודה יופי על שפת הים התיכון בשפך הנהדר של נחל אלכסנדר למי שלא זיהה מדובר במסלול שאילן שחם המליץ ואכן מאד מתאים: נחל אלכסנדר מקיבוץ מעברות עד השפך לים וחזרה: סה"כ 15 ק"מ. למרות שההנאה היתה רבה, האחריות הכבדה להוציא טיול כזה כמשהו ראשוני קצת הקשתה. רכיבה בשטח עם ילדה קצת פחדנית (שנהנתה מאד ולא הסכימה לרדת כשהגענו לאוטו), אישה חסרת נסיון שעומס המטיילים בקטע הסלול מאד הפחיד אותה מחשש להתנגשויות. החשש היה קצת מוצדק שכן לקראת הסוף על מנת להמנע מהתנגשות, או יותר נכון ממה שחשבה שיהיה התנגשות, סטתה לשיחים והתרסקה...אני מרוב בהלה עצרתי במקום וכמעט שכחתי שיש לי מטען מאחור שגם הוא כמעט נפל...לכולנו שלום ומלבד כאב קל בפרק היד וקצת שפשופים (שכבר נשכחו) הכל תקין. מאד מקוה שניתן יהיה לשחזר ארוע הסטורי זה.

kraps

New member
יאללה אחי - טיול משפחות!

כלומר, סיכוי קלוש ביותר שאשתי תעלה על משהו שיש לו פחות מארבעה גלגלים, אבל הילדים בטח ישמחו מאד. אפשר לארגן טיול "חד-הורי" ולשחרר את הנשים שלנו לאיזה בראנץ'. נראה לי שהן יקפצו על זה.

aFish

New member
יש טיול משפחות באמצע יוני

באיזור שהיינו. אני שוקל מאד לעשות את זה....איך תסחוב שני ילדים על זוג אחד? "המשך המסורת הצעירה הזו יהיה בימים שישי - שבת, 14-13 ביוני. ניפגש ב-3:30 אחה"צ בקבר בן-גוריון במדרשת שדה בוקר, נרד את מעלה צין, נשחה בעין עקב, ונחזור חזרה אל מתחת למדרשה. כ-17 ק"מ לא קשים. לאחר הרכיבה ניסע למכתש רמון, נישן בחניון בארות, ולמחרת בבוקר, ממש מוקדם לפני שחם, נעשה טיול במכתש, כשבערך ב-10 נתחיל כבר את דרכנו הביתה."

kraps

New member
לא לא, נסחפת קצת...

שני זעטוטים למדבר? ביוני? ליומיים? ועוד אחרי החוויה שהיתה ולא תועדה מעולם? (מחמת עיצומים? שו?) אני התכוונתי למשהו יותר סולידי ומקומי. ושני ילדים על זוג אופני ש"מ זו אכן אניגמה משובחת... בתיק מיכל אולי?

למעלה