שני חלומות קשורים אשמח לפתרון

נעמה283

Active member
החלומות אמנם נחלמו לפני כחודש אבל היו צמודים בהפרש של כמה ימים
...
החלום הראשון , הידיד מגיע ,מתחיל יחס אינטימי בינינו , ואני מגיעה לפורקן הוא שמח ואני שוכבת עליו מחבקת אותו והוא מחייך
אחרי זמן מה חלמתי את אותו החלום אבל הפעם רציתי לחבק אותו והוא קם בעצבים ואמר אין לי כוח והלך ,ולא הגעתי לפורקן ...
אשמח לפתרונך ... שני החלומות מתרחשים במיטתי ובביתי והוא זה שמגיע . תודה ...

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לשני החלומות

החלום הראשון הוא בפרוש חלום משאלה של משהו שמעולם לא היה ביניכם. את עדיין בתחושת הפספוס והנה את משלימה, או מתקנת אותה סוף סוף. חלום מושלם וגם נדיר אצל נשים.

החלום השני הוא מילוי משאלה אבל גם סטירה בפרצוף. מצד אחד את נפגשת איתו באופן אינטימי ומצד שני הוא מתעצבן ללא סיבה והולך ומשאיר אותך לבד [מן הסתם מבואסת לגמרי].

החלום הזה מזהיר אותך מאשליות בקשר אליו. וגם מפר את החלום הקודם. נכון שבמציאות – הוא לא היה מתנהג אליך בגסות כזאת, אבל אם היית מתמסרת אליו פתאום, יש היה נגמר בבכי. או שהוא היה מוותר מראש, או שהיה מנצל את ההזדמנות ואחר כך נעלם, או שהיה רוצה להיפגש איתך בסתר מדי יום/שבוע ולסכן את נישואייך. יש כל מיני תרחישים - כולם רעים! ולכן החלום הזה – יותר מציאותי. מה לעשות.

אשמח לחוות דעתך כרגיל על שני הפרושים.

נעמה283

Active member
האמת חשבתי שוב על החלומות ומה שלי נראה זה לאור החלום עם הלחם וגם האורז .. שהוא לא מחפש רק יחסי מין ... ולכן אמר אין לי כוח ... אצלי זה היה יותר מיני ויותר הגשמת פנטזיה , אצלו זה יותר לכיוון הקמת בית ומשפחה ... אבל לי כבר יש בית ומשפחה... הוא בודד מאוד ... הוא כן הגשים לי פנטזיה בחלום אבל נראה שהוא רוצה מעבר ולכן כעס באחד החלומות שלא הסכמתי ללכת איתו והוא החזיק את הילדים וחיבק אותם... בחלום הכוונה ...

אלישבע777

Well-known member
האמת חשבתי שוב על החלומות ומה שלי נראה זה לאור החלום עם הלחם וגם האורז .. שהוא לא מחפש רק יחסי מין ... ולכן אמר אין לי כוח ... אצלי זה היה יותר מיני ויותר הגשמת פנטזיה , אצלו זה יותר לכיוון הקמת בית ומשפחה ... אבל לי כבר יש בית ומשפחה... הוא בודד מאוד ... הוא כן הגשים לי פנטזיה בחלום אבל נראה שהוא רוצה מעבר ולכן כעס באחד החלומות שלא הסכמתי ללכת איתו והוא החזיק את הילדים וחיבק אותם... בחלום הכוונה ...
את לא בקשר איתו ולכן אינך יכולה לדעת מה הוא עובר או מרגיש במציאות. אבל אם חלמת את זה - על הרגשתו או מדוע אמר מה שאמר בכעס, היית צריכה לכתוב זאת קודם!!
מכל מקום, החלום הוא סמלי. החלום הוא יצירה שלך! אם חלמת שהוא רוצה להקים משפחה כי הוא בודד ואם הוא כעס כי הוא רצה יותר ולא בגלל איזו גחמה מסתורית - הרי זו בעצם הפנטזיה שלך בלבד. שהיית רוצה שתתגשם אבל ... בעבר. כי בהווה זה לא פשוט להגשים פנטזיה כזאת בקלות ושהיא תצליח.

נעמה283

Active member
יכולה לומר לך שאני חולמת הרבה דברים ובדיעבד מגלה שהם נכונים ,על הרגשות של אנשים ועל אנרגיות שלהם... לא רק כלפי הידיד .

למעלה