שני חלומות...

lili1812

Member
שלום, שבוע טוב ומבורך...היה לי חלום אחד שאני רואה שני אווזים בתוך אגם של מים ,עם ירק ירוק מסביב, היה כל כך חמוד שהרגשתי כאילו אני צפה על פני המים ואז התעוררתי. חלום שני שקבלתי סטירה בלחי בתוך החלום וקמתי משינה כתוצאה מחלום זה התעוררתי קצת נבהלתי. רקע...חזרתי למקום עבודתי לאחר שהייתי כחודש וחצי כמעט בחופש מחלה על רקע סכסוך מנהלים. הפנו אותי לרופא תעסוקה. רופה תעסוקה דאג שאני יחזור לעבודה ויחד עם זאת שלח מכתב נזיפה על התנהגותם של המנהלים לכלפיי להנהלה המרכזית. כעט העבירו אותי מחלקה , אני מקבלת את כל בקשותיי, המכתב שימוע בוטל. אני חזרתי בהדרגה לסדר יום במקום עבודתי. קיבלו אותי מאוד בעדינות. מה פשר חלומות אלו...תודה מראש |לבסגול| רק רציתי לדעת אם באמת הייתי צריכה לעבור את כל זה על מנת שיעבירו אותי מחלקה לישוב ההדורים. האם זה משקף בחלומותיי.🌸

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לשני החלומות

שלום לילי,

מעניין מבחינה כרונולוגית החלום השני צריך היה להקדים את החלום הראשון... אכן שני החלומות קשורים לעניינים הסוערים שעברו עלייך בחודשים האחרונים.

חלום ב הוא ממש פשוט – לא רק בחלום חטפת סטירה, גם במציאות. הסטירה העירה אותך גם במציאות, וחשפה אותך לאינטריגות, לנקמנות וליחסי האנוש העכורים במקום עבודתך. הסטירה מסמלת גם את ההשפלה שעברת שם. במציאות גם הפוגעים בך... קיבלו נזיפה (סטירה), ויתכן שבחלום את בעצם מתפקדת בשני התפקידים כשאת עצמך הנפגעת וגם בתפקיד שלהם – גם אלו שסטרו לך, התעוררו לפתע, ביטלו את מכתב השימוע וקיבלו אותך בעדינות חזרה. מה שעבר עליך... עבר אליהם!

חלום א – הוא חלום נהדר ואופטימי. נדיר למצוא חלום טוב וזה אחד מהם. את במקום יפה ונעים ושקט – אגם מים ירוק בחברת אווזים... צפה על המים. את במקום טוב עכשו. הרע מאחורייך.

האווזים יכולים לסמל גם את המנהלות שהרעו לך ועכשו הן שקטות ובלתי מזיקות. האווז או ליתר דיוק האווזה, מסמלת פטפוט ריקני וקשקשני לפעמים מורט עצבים ( של המנהלות שלך אולי? )
את צפה על המים, לא טובעת! המים הם סמל לניקיון, להיטהרות. את מטהרת מהרפש שדבק בך במקום עבודתך והירק מסביב מסמל שאת בפתח תקופה טובה יותר. מאחר שהתעוררת מחלום טוב כזה, יתכן שגם את, עדיין לא מאמינה שמגיעה לך רגיעה ושלווה והגיע זמן להתעורר מחלום שווא... החלום (או ההתעוררות ממנו ) מרמז לך, להמשיך לשחות את חוף מבטחים ולהמשיך לפעול. אי אפשר להמשיך לשחות לנצח באגם כמו האווזים. לך יש משימות.

אשמח לקרוא את חוות דעתך על הפרושים. מה התאים ומה לא. אם לא התאים תנסי להציע פרוש משלך, ולשתף אותנו בפורום.

lili1812

Member
תודה לך אלישבע יקירתי,כן כמו שכתבת חלום לחוד והחיים האמתיים לחוד, הכן החיים ממשיכים, אני מוכיחה את עצמי בצורה יפה. והמנהלים קיבלו בחזרה את הסטירה שקבלתי. את צריכה לראות ולהבין איזה מהפך בכל הבחינות. למרות שנושא עדיין כואב לי,זה ניגמר ממשיכים אלאה. תודה רבה לך אהבתי את חוות דעתך על הפירושים.|לב אדום|🙏

אלישבע777

Well-known member
תודה לך אלישבע יקירתי,כן כמו שכתבת חלום לחוד והחיים האמתיים לחוד, הכן החיים ממשיכים, אני מוכיחה את עצמי בצורה יפה. והמנהלים קיבלו בחזרה את הסטירה שקבלתי. את צריכה לראות ולהבין איזה מהפך בכל הבחינות. למרות שנושא עדיין כואב לי,זה ניגמר ממשיכים אלאה. תודה רבה לך אהבתי את חוות דעתך על הפירושים.|לב אדום|🙏
תודה לילי על חוות הדעת!

למעלה