שני טיפים

איך מרכחים פימו קשה (בחורף) או סתם

אם לא בא לך להתעסק איתו יותר מידי ובכלל כבר כואבות לך הידיים מהלישה שלו וגם (כך שמתי לב) זה בעצם גוזק הכי הרבה זמן בעבודה עם פימו החלק של הלישה אז..... קחי שקית אוכל קטנה וחדשה (שלא יהיו בא חורים) שימי את הפימו בפנים. קחי כוס עם מים חמים-חמים והכניסי את הפימו כשהוא בתוך השקית לתוך הכוס עם המים. בידקי מידי פעם - לא בא לך שזה יהפך להיות כמו . הרעיון של השקית הוא כפול. 1. אז לא "מזהמת" את הכוס (פימו רעיל וכל זה). 2. את חוצצת בין הפימו לבין המים.

טיפ שני: אתם יודעים מה קורה כאשר

עובדים עם פימו צבעוני כמו אדום
ואדום עם נצנצים זו בכלל מכה
. או צובע כל דבר שזה ממש
. ומה עושים כאשר עובדים עם פימו אדום-נצנצים על רקע של פימו בהיר-לבן-בז
אתם יודעים
קקה-סטרופה
ואז מי בא לבקש
נכון
(רוח שטות נכנסה בי היום
). בקיצור. אתמול ניסיתי משהו....מה כבר היה לי להפסיד
ובכן, זוכרים את המגבונים האלה שאי אפשר בלעדיהם בעבודת פימו
לא יאומן אני עדיין
(המומה)... מנגבים איתם את החרוז החיי- יענו לא אפוי. וזה ....
מתנקה. אגב יש לי שאלה .....

milat1

New member
טיפ לניקוי הפימו ממכונת פסטה, ידיים

ספירט כחול. קניתי בקבוק של חצי ליטר ממש בזול. מס' שקלים בחנות בניין. שמים את זה על צמר גפן ומנקה את הכל מצויין-ממכונת הפסטה, מידיים, משולחן...

השרשור הזה מעולה

פתחתיבטגורית המאמרים מאמר שיכיל מעתה טיפים מיוחדים שניתנם כאן על ידי חברי הפורום אם יש למישהו טיפים להוסית מוזמן להוסיף לשרשור זה

הנה ה-../images/Emo35.gif

האם אתן מנקות את מכונת הפסטה בכל פעם לפני מעבר מצבע לצבע
כלומר אני מכירה מישהי שלא מנקה... אבל איך אפשר שבלבן יהיו למשל נקודות של אדום
כשאני רואה את זה אני ישר
וגם צריכה
וגם
שלא לדבר כמה שזה
מכוער.

mat13

New member
../images/Emo6.gif טיפים מעולים! תודה רבה

בדיוק קניתי אדום נצנצים!! תודה רבה... ולא אני לא מנקה אבל הגיע הזמן שאני אתחיל חיחיחי

תודה על הטיפים ויש לי שאלה..

איפה קונים מכונת פסטה לפימו באזור בקעת אונו והמרכז??? מה המחירים?

מכונת פסטה לא יודעת על איזור המרכז . . .ידוע לי שיש בשוק רמלה לוד . . . ויש ברשת מגה , ששת טווח המחירים יכול לנוע מ-50 ש"ח ועד . . .150 ויותר. . . יש מי שקנו בסכום יקר והמכונה שבקה חיים לאחר תקופה קצרה. . לי יש shule כבר 3 חודשים ועובדת נהדר. . .

התשובה הקבועה כאן היא ששת

בדרך כלל המכונות האלו עולות 120 ש"ח אבל לפעמים יש מבצעים ואפשר להשיג אותן במחיר של 80 ש"ח. המכונה הנוחה יותר (בגלל שהיא קטנה יותר וגם קלה יותר) היא זו המתפרקת לשניים (לי יש את המשולבת) לא שזה נורא (אני מצליחה להוריד אותה מגובה של ארון מטבח מעל המקרר מבלי לעלות על כיסא וזה לא כבד מידי- כך שההבדל יותר עקרוני מאשר משמעותי) - סתם שתדעי.

silver and cold

New member
אני מעבירה במכונה את המגבון הלח

מספר פעמים לפני שאני מעבירה את הלבן...

אם את מעבירה מגבון לך בתוך המכונה

ממש כמו את הפימו אז הוא מכניס המון רטיבות (צריך לחשוב על זה מבחינת החלודה) לא בטוחה שהיא תחזיק כך מבחינה זו אחרי הכל זה
(סיני). אני ממש משפשת ( לרוחב המכונה) תוך כדי סיבוב המכונה ואח"כ עוברת עם מגבת נייר (כמו של סנדוויצים) תוך כדי סיבוב המכונה (כנ"ל). עבודה מעצבנת למדי. אבל מנסיוני שלי אין ברירה.

למעלה