שני ירחים

wierdi

New member
שני ירחים

כבר כמה שנים אני חולמת ורואה חזיון שחוזר על עצמו- עץ נטול עלים בראש גבעה, ירח מלא מאחוריו ועוד ירח צעיר זורח. התמונה בדרך כלל מופיעה כשאני מתעלפת, במדיטציה ובחלומות- תמיד היא מלווה בהרגשה רעה ופחד ממות. (בחלומות אני חולמת שאני מתה אחרי שאני רואה את התמונה.) אני מחפשת איזשהו רפרנס לרעיון של שני ירחים מכל מקור ובכל נושא. מישהו יודע\שמע\קרא משהו שקשור?

Wiccan

New member
קיוויתי שאוכל להיות יותר מועיל...

אז חיפשתי בגוגל (באנגלית) 2 ירחים, עץ חסר עלים, חלומות, פירושים וכו' ומצאתי כמה דברים מעניינים (למשל פסלונים של אלות שכשמופיע בהן גם עץ עירום זה מיצג את זה שהאלה קשורה לקרקע). אז אולי כדאי לך לעשות חיפוש דומה ולראות מה מדבר אלייך... חוץ מזה, יתכן מאד שיוכלו לעזור לך לפרש את החלום בפורום חלומות (יש 2 כאלה בתפוז). שיהיה בהצלחה Wiccan

Justin Angel

New member
הפירושים צריכים להיות אישיים לך

לפי דעתי, אין פירושים שהן כלל-אנושיים. כל אחד והקונוטציות האישיות שלו. לי למשל, שני ירחים נשמע כמו תקופת זמן, ולפי מצב הירחים שאת מתארת משהו כמו חודש ושבוע. אבל זה רק אני. תחפשי בתוך עצמך מה המשמעות של החלום הזה, זאת העצה הכי טובה שאפשר לתת. ותמיד תזכרי, כל חפץ שאורכו גדול מרוחבו הוא בהכרח סימן פאלי

wierdi

New member
תודה

אבל הבעיה שלי היא שאין לי פרשנות אישית ואני מחפשת איזשהו מידע שיוכל לכוון אותי לכיוון כלשהו...

מורגיין

New member
גם לי יש רק השערות

לי זה נשמע באופן די אינטואיטיבי שלבים בחיים\ שלבים בחייה של האלה (maiden-mother-crow), הירח כעלמה-אישה והעץ כישישה (או שהישישה היא כידוע ירח שחור ולכן אולי לא רואים את זה בחזיון? אני לא יודעת) את צריכה לבחור את הפירוש שמתאים לך...

T i a

New member
מה המקום?

תנסי לעשות מדיטציה על הנושא והפעם לא להתבונן בשני ירחים בשמיים אלא במה שמסביב.

למעלה