שני ישראלים הותקפו בחוף קאטה בפוקט

קרלטון

New member
שני ישראלים הותקפו בחוף קאטה בפוקט

"על פי חקירה ראשונית של משטרת קארון המקומית, עולה כי האב ובנו שכרו ציוד ג'ט סקי מהחשוד ולאחר שסיימו לעשות בו שימוש החזירו אותו פגום, כך לדברי החשוד. לאחר דין ודברים בין השלושה, נטל בעל הציוד מוט המשמש לדגלים בחוף והכה באמצעותו את השניים. כתוצאה מכך, נפצע האב כאמור בידו והבן בראשו. התוקף שוחרר בערבות ויעמוד לדין אזרחי בפרשה".

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1007366

אם לעזור לכתב שתרגם מאנגלית... ציוד ג'ט סקי = אופנוע ים.

שרשור על הנושא מ-thaivisa.com
http://www.thaivisa.com/forum/topic/670999-phuket-jet-ski-operator-attacks-israeli-tourists/

אני לא מכיר את העובדות בפרשה הספציפית הזאת מעבר לפרסומים, *אבל* הסיפור של "החזרת לי פגום, עכשיו תשלם בוכטה" הוא נפוץ מאוד בפוקט עם השכרות אופנועי הים - בלי הרבה קשר לשאלה אם הנזק באמת נגרם על ידי השוכר או לא. מומלץ להימנע או מי שחייב, אז לפחות לעבור עם המפעיל מסביב, להראות לו נזקים מראש וגם לצלם כמה תמונות של כל נזק ויזואלי. או שוב, עדיף להימנע.

T o m c o

Member
מנהל
דברים כאלה יכולים לקרות לא רק עם אופנוע ים אלא גם עם אופנוע רגיל ששוכרים...

לי היו שני מקרים בהם שכרתי אופנוע (בימים שונים, מספקים שונים)
הראשון, עבר איתי בבוקר הראה את האופנוע, סימן לעצמו נזקים, כשחזרתי אליו בערב לאחר שלאופנוע זה נשברה המראה ונוספו מעט שריטות (מהחלקה והשתטחות שלי במעבר בין כביש סלול לעפר במהירות גבוהה מדי - החלקה.) אמר לי - על זה ועל זה אתה צריך לשלם, והלך איתי ברגל ל"מוסך" הקרוב - 50 מטר משם, ושאל את המקום כמה עולה החלפת מראה, הוחלפו מראות בעלות של 150 בהאט ועל השריטות אמר, אני רואה שגם אתה נפצעת, (לי היו שריטות בברך ובמרפק) אז עזוב - לא נורא...

במקרה השני - לא נעשה סיבוב, אבל, אני הסתובבתי כמה דקות אחרי, צילמתי מכל הכיוונים, וכשהחזרתי את האופנוע נתבקשתי לשלם 2000 בהאט על נזקים שהיו כבר לפני, בתגובה הראתי לבחור את התמונות שצולמו, ולאחר כמה דקות והתייעצות עם חבר ויתר על הנזק "שעשיתי" ואמר לא משנה... כמובן שיום אחרי חזרתי לשכור מאותו אחד ששכרתי יום קודם (מקרה ראשון).

קרלטון

New member
כל עוד יצאת בשלום...

מזה כל הזמן הזהירו אותי

שלא להתקרב ולהשכיר מהם
ואפילו שתצלם את הכל תמיד ימצאו פגם "חדש"
.אני לא מכליל כמובן אבל זה דבר נפוץ מאוד
פשוט צריך לא להשכיר מהם עד שהם
ומי שעשה דבר כזה פשוט להפיץ את שמו.
אבל אלימות זה כבר משהו אחר

T o m c o

Member
מנהל
מסכים עם כל מילה, והלוואי וכל המשכירים היו כמו הראשון. יומיים אחרי הוא כבר שאל איך אני מרגיש, וניסה להבין אם טיפלו לי בשריטות וחיטאו וכד', הציע את עזרתו אם צריך. ושוב באותו הנוהל המשיך להשכיר לאחר בדיקה מקיפה של שנינו על האופנוע.

למעלה