שני מגדלי 60-קומות חדשים בתל אביב

דןמור

New member
שני מגדלי 60-קומות חדשים בתל אביב

מדובר על הפינה הצפון-מזרחית בקריה בתל אביב. זה עוד לא עבר את אישור הוועדות הרלוונטיות, אבל הוסכם בין משרד הבטחון לעיריית תל אביב על פינוי הפינה מהקריה (כאשר משרד הבטחון יקבל כמה מאות מיליוני שקלים כמובן מהיזם) ובנייה של שני מגדלי 60 קומות בשטח למשרדים ומגורים. כיום יש בשטח (למי שמכיר) בעיקר צריפים ישנים שיפונו בשנים הקרובות (כמו שאתם מבינים ייקח עוד זמן עד שנראה בנייה בשטח).

דןמור

New member
תמונה של האזור

תמונה שצילמתי לפני הרבה איזה 4 שנים של האזור - לא יותר מדי השתנה שם. לא ידוע כמה בדיוק ילקח מהקריה.

אתה מודע לזה שאתה מעלה תמונה של בסיס צבאי?!

ואני יודעת שיש תמונות ברשת כולל בגוגל- אבל למה לשים עוד??? וברזולוציה כזאת גבוהה...

דןמור

New member
נו באמת...

יש אלפי תמונות כאלה באינטרנט - האמת היא שהתמונה הייתה צריכה להיות קטנה יותר ומשום מה זה העלה לי את הגרסה הגדולה יותר. בכל מקרה עם גוגל ארת' אפשר לראות הרבה יותר מאשר בתמונה הזאת (כמו גם את כל הבסיסים בארץ). בכל מקרה - רק השטח של הפינה רלוונטי - כל השאר כבר ממזמן לא עדכני בתמונה, ואם בכל מקרה הפינה הזאת הולכת להתפנות בשנתיים הקרובות זה לא ממש משנה (חוץ מזה שכל מה שרואים זה קראוונים ומגרש כדורסל). אם מנהל הפורום רואה לנכון למחוק את התמונה - שיעשה כן ואז אולי אעלה את התמונה ברזולוציה נמוכה יותר.

דןמור

New member
אפילו לא קרוב...

בנתיים אין אפילו אישור של ועדות התכנון - מדובר רק על הסכם בין עיריית תל אביב למשרד הבטחון. אני מניח שייצא מכרז בסופו של דבר ואז ייבחר היזם.

aniuzbek

New member
חחחחחחחחח איזה פארק יפה!!

עכשיו בכל בוקר אודה לאלוהים שאני משרת בפנינת טבע בתולי, במרכז עיר מפוייח!

למעלה