שני מה יהיה התמכרתי קשות!!!! אני יודע שאני עדיין גרוע אבל אני משתפר לא
T Torn New member 1/6/03 #1 שני מה יהיה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif התמכרתי קשות!!!! אני יודע שאני עדיין גרוע אבל אני משתפר לא
שני מה יהיה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif התמכרתי קשות!!!! אני יודע שאני עדיין גרוע אבל אני משתפר לא
T Torn New member 1/6/03 #5 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif
T Torn New member 1/6/03 #6 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif
J jt7785 New member 1/6/03 #8 אחי, צחי יש לך רק בעיה קטנה אחת.... אתה שוכח למחוק גם את הרקע שהוא בתוך התמונה, כאילו נגיד במרווח בין הידיים וכאלה.....
אחי, צחי יש לך רק בעיה קטנה אחת.... אתה שוכח למחוק גם את הרקע שהוא בתוך התמונה, כאילו נגיד במרווח בין הידיים וכאלה.....
T Torn New member 1/6/03 #9 אני יודע../images/Emo3.gif אבל שאני עושה את זה, אז אני מוחק גם חתיכות מנטלי שני הלפ .
M Miss Kitty New member 1/6/03 #10 חחחח shani to the rescue! תנסה למחוק. אם אתה מוחק חלקים שאתה לא רוצה למחוק, תעמוד על המקום ותלחץ על המקש הימני של העכבר.. תעשה ככה עד שהכל מסתדר.. עם הזמן תקלוט יותר טוב..
חחחח shani to the rescue! תנסה למחוק. אם אתה מוחק חלקים שאתה לא רוצה למחוק, תעמוד על המקום ותלחץ על המקש הימני של העכבר.. תעשה ככה עד שהכל מסתדר.. עם הזמן תקלוט יותר טוב..