שני נושאים שקשורים לעידן

שני נושאים שקשורים לעידן../images/Emo125.gif

אוקיי אז דבר ראשון... בעיתון "מעריב" פורסמה כתבה על כך שמימי יוסף וטיגסט טדסה .. תובעות את רייכל בסך 200 אלף ש''ח . על כך שהוא שיתף איתן בפעולה בדיסק הראשון, ולא שילם להם כסף על כך. את האמת אני לא יודעת מה להגיד. ...... מה אתם אומרים על זה? דבר שני.... שקשור לעידן בעקיפין... במקרה היום שמתי לב שליטל גבאי שמופיעה עם רייכל בהופעות של הפרוייקט, השתתפה קצת ב"כוכב נולד2 "..... רק עכשיו שמתי לב לזה. אז ככה שיוצא, שגם היא וגם כברה היו בכוכב נולד. אבל הן פשוט תותחיות.

betti10

New member
קודם כל...

לא ראיתי את הכתבה הזאת, אם יש לך לינק, צרפי אותו. שנית, אני חושבת שזאת כתבה ישנה... מוכר לי הדבר הזה... כרגע לא ידוע על תביעה מסוג זה...שוב.. צרפי קישור. יום טוב...

Saffron

New member
גם אני זוכרת שדיברו על זה פעם ../images/Emo29.gif

אבל יכול להיות שאז הן רק אמרו שיגישו תביעה, ועכשיו הן מגישות באמת. אם זה נכון, אני בטוחה שיתפרסמו כתבות על הנושא גם באינטרנט. באופן אישי, אני מקווה שזה ישן, מאוד לא מתחשק לי ששוב יתחילו להשמיץ אותו. זה נראה לי כמו אי הבנה. מצד שני, כל עוד אני לא יודעת בדיוק מה נאמר ומה היה ההסכם ביניהם, אני לא יכולה להביע את דעתי.

betti10

New member
מה גם ש...

כל ניהול הכספים לא קשורים ספציפית לרייכל. כלומר יש מי שאחראי על הניהול כספים כך שזה כבר חצי נחמה. זה לא תביעה נגד רייכל זה תביעה כספית נגד החברה שאחראית או הלהקה. חצי נחמה :)

betti10

New member
אני לא חושבת

שהם יוציאו משהו מעידן...או ממי שאחראי על הכספים. יכולים לנסות :)
אני מקווה שזה לא נכון

betti10

New member
אגב...

אין באתר של מעריב שום מידע על זה... גם לא בארכיון. מוזר.

gever0908

New member
עידן לא אחראי

יש את מנהלת הפרויקט, לא זוכר איך קוראים לה אבל אני זוכר שבהופעה הוא הציג אותה... בכל אופן ממש חבל שלא שילמו להם על זה כי השיר של מימי הוא משהו מיוחד מאוד וטיגסט הוא אחד השירים הטובים! וטיגסט בעצמה כתבה את השיר שלה ולגבי ליטל גבאי... אני פשוט לא מאמין שגם היא היתה בכוכב נולד אני מקווה שגם היא הכירה את עידן לפני התחרות, לא היתי רוצה לתפוס מעידן רייכל אחד שמביא אנשים שהוא רואה בכוכב נולד

Saffron

New member
לי זה לא משנה ../images/Emo29.gif

כלומר, גם אני לא תמיד שמחה ממה שיוצא מכוכב נולד, אבל לא מפריע לי אם עידן ראה שם מישהי והחליט שהיא מתאימה לפרויקט. מיטל מעודה, לדוגמא, הייתה בכוכב נולד הראשון ולא הגיעה רחוק למרות הכישרון הגדול שלה. אני כמעט בטוחה ששם היה המקום הראשון שבו הוא ראה אותה, והוא נתן לה הזדמנות שתרמה גם לה וגם לנו.

betti10

New member
../images/Emo124.gif לגבי התביעה ../images/Emo124.gif

אז ככה: העניין הוא כזה- רייכל הסביר 20 אלף פעם שיש מי שמתאים להופיע על במה ויש מי שמתאים להקליט שיר באולפן וזהו. אני מסכימה איתו ב100%. אלו שתובעים אותו לא מבינים את זה ולכן הם הגישו תביעה על כך שהם לא מופיעים והם רק באלבום. זה כל הסיפור. בקיצור, בתור מזכירה משפטית... אין להם קייס והם לא יראו שקלון אחד.

למעלה