שני נחשים בטרריום

o r i 6 6 6

New member
שני נחשים בטרריום

עכשיו ששני הנחשים שלי ביחד, רציתי לדעת אם יש משהו יוצא דופן שאני צריך להקפיד עליו כשזוג נחשים חי ביחד.

naja

New member
יש משהו אחד חשוב.

צריך להפריד אותם בזמן ההאכלה וגם כמה שעות אח"כ. לנחשים צעירים אין מספיק ניסיון ובד"כ יש להם תגובות אכילה חזקות ולכן אם מאכילים אותם באותו הטרריום, הם עלולים לנסות לאכול אחד את השני. הכי טוב-כשאתה רוצה להאכיל-תוציא אותם לכלים ניפרדים, תאכיל אותם שם, תן להם להירגע מספר שעות ואז תחזיר אותם לטרריום החדש. בכל מקרה, מהרגע שאתה מעביר אותם לטרריום, אל תיתן להם לאכול בערך שבוע מפני שאתה מעביר אותם לטרריום עצום בהשוואה למה שהם היו עד היום ויקח להם קצת זמן להתרגל.

o r i 6 6 6

New member
אז אולי

אני יעביר אותם מספר שעות לאחר ההאכלה בפלסטיקיות(עוד יומיים) ואז גם ככה יהיה להם שבוע להתרגל. ואיך אני יכול להפריד אותם אחרי ההאכלה? אין לי כבל נוסף לחמם אותם..אולי אני פשוט יכיניס אחרי ההאכלה את הפלסטיקיה לתוך הטרריום ואז אחד יהיה בטרריום והשני בפלסטיקיה..זה בסדר?

naja

New member
כמה הבהרות.

א-אם אתה מאכיל אותם בפלסטיקיות בעוד יומיים אני ממש לא ממליץ לך להעביר אותם. הם עשויים להקיא מהלחץ. דווקא עכשיו, על קיבה ריקה זה הזמן להעביר ולחכות שבוע. ב-לא מפרידים אחרי ההאכלה אלה לפני. ג-הכי פשוט-לפני שאתה מאכיל-תכניס אותם בחזרה לפלסטיקיות, תאכיל בפלסטיקיות, תכניס את הפלסטיקיות לטרריום(לחלק הקר), ואחרי כמש שעות תוציא אותם בחזרה לטרריום ותוציא את הפלסטיקיות.

o r i 6 6 6

New member
בסדר אז

אני מעביר מחר בצהריים ומאכיל אותם ברביעי הבא. ועוד משהו, בשביל לא לטרטר את ליאור, בטוחח שכבל של 50 וואט מספיק?

naja

New member
הכבל יספיק.

אפילו יותר מידיי. לדעתי-תסדר את הטרריום, תפעיל את הכבל, תן לטמפרטורה להתייצב איזה יומיים(תשתמש במד חום אמין) ורק אז תעביר את הנחשים. יכול להיות שבמהלך היומיים האלה תגלה שאתה צריך להשתמש רק בחלק מהכבל כדי להגיע לטמפרטורה הדרושה.

o r i 6 6 6

New member
ומה יחמם

את הנחשים במשך היומיים האלה? אני פשוט יעביר את הפלסטיקיות פנימה לצד הקר..ונראה מה תהיה הטמפ'

למעלה