שני סימנים שמוסיפים לשנת תשפ"א!

אבי בן 1231

Well-known member
סליחה שאני עונה במקום אבי (אבי, אם תבקש אמחק), אך ע"פ התרשמותי, לשיטת אבי, הכי טוב להיות בספרד.
היות ולא ניסיתי את כל מדינות העולם ואני יכול להשוות באופן אישי רק בין ישראל לספרד אז בהרבה מובנים הייתי מעדיף לחיות בספרד ולא בישראל!!

SupermanZW

Well-known member
היות ולא ניסיתי את כל מדינות העולם ואני יכול להשוות באופן אישי רק בין ישראל לספרד אז בהרבה מובנים הייתי מעדיף לחיות בספרד ולא בישראל!!
אף אחד לא ניסה את כל המדינות בעולם וגם אין טעם לנסות את כל המדינות בעולם, כל אחד צריך לבחון רק את המדינות שבאות בחשבון מבחינתו על פי הקריטריונים שלו ואז יכול להחליט.

אבי בן 1231

Well-known member
אף אחד לא ניסה את כל המדינות בעולם וגם אין טעם לנסות את כל המדינות בעולם, כל אחד צריך לבחון רק את המדינות שבאות בחשבון מבחינתו על פי הקריטריונים שלו ואז יכול להחליט.
אכן כך סופרמן, חייתי בספרד מעל 16 שנים והגעתי למסקנה שספרד עשתה לי רע, התרגלתי ליותר מדי טוב, הקליטה בחזרה המאולצת לישראל היתה לי קשה מאוד.

SupermanZW

Well-known member
איש איש וחלומותיו (אם כי ברוב המקרים מדובר בעיקר בהצהרות לא כנות במיוחד, שהרי על נקלה יכול אדם אם הוא באמת חפץ בכך, לארוז ולעוף להיכן שרק מתחשק לו).
דווקא בימים אלה, רוב היעדים סגורים בפני תושבי ישראל מכיוון שישראל מדינה אדומה.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא בימים אלה, רוב היעדים סגורים בפני תושבי ישראל מכיוון שישראל מדינה אדומה.
זה היה רלוונטי אילו הדובר היה מנצל את התקופה שלפני ימים אלו כדי "לארוץ ולעוף", אבל זה הרי לא המצב.
אגב גם בימים אלה (ולאורך כל תקופת הקורונה) לא הייתה בעיה מיוחדת להמריא מישראל לחו"ל. לכל היותר היה צורך בטיסת המשך במקרים מסוימים.

SupermanZW

Well-known member
זה היה רלוונטי אילו הדובר היה מנצל את התקופה שלפני ימים אלו כדי "לארוץ ולעוף", אבל זה הרי לא המצב.
אגב גם בימים אלה (ולאורך כל תקופת הקורונה) לא הייתה בעיה מיוחדת להמריא מישראל לחו"ל. לכל היותר היה צורך בטיסת המשך במקרים מסוימים.
נכון, אבל היו לו תוכניות אחרות, שהקורונה דחתה באופן משמעותי במקרה הטוב או ביטלה לחלוטין במקרה הרע.

למעלה