שני סיפורים מאמש...

שני סיפורים מאמש...

זוכרים שסיפרתי לכם שסבתא של בעלי נפטרה בערב שבועות ובאותה שעה בדיוק הבת שלי הקיאה את הנשמה שלה ושכל הדלתות נטרקו בבת אחת? אז אחד מקרוביי הוא קבליסט והוא טוען שככה הנשמה מודיעה על פרידה מהעולם והיא משאירה סימנים לכל קרוביה (ברורים פחות או יותר) כמו פרפרים ועוד... ודבר נוסף (שהועלה כאן בעבר) כשמפחדים בחושך או מכל דבר אחר, סימן שיש סיבה לפחד ושהנשמה שלנו מרגישה משהו) בקיצור, אתמול חזרתי מבית האבלים והייתי נורא עייפה, השכבתי את הילדים לישון ואחרי מקלחת נכנסתי גם אני למיטה...החלטתי לקרוא משהו עד שאני ארדם והשארתי את האור דולק...ככה אני נרדמת וממש לפני השינה אני מתחפרת לי בשמיכה כדי שהאור לא יפריע לי. הקיצר, פתאום אחרי שהתחפרתי לי הרגשתי ממש כאב חד מתחת לצלעות, בבטן העליונה אבל לא כאב פיזי, מעין מועקה וזה כ"כ כאב!!! פתאום נורא פחדתי ורק רציתי שבעלי כבר יגיע משם, ולא היה לי אומץ להוריד את השמיכה מהראש, ורק שתבינו, בעלי עובד בלילה ותמיד אני ישנה לבד ומעולם לפני כן לא פחדתי בלילה (במיוחד לא כשהאור דלוק) בקיצור לא מאחלת לאף אחד לעבור את זה... ועכשיו סיפור טרי מהיום: הייתי בבית אבלים (אין ברירה חייבים) בקיצור חברה התקשרה אליי לפלאפון בשעה 19:19 דקות בדיוק, באמצע השיחה הייתה לי ממתינה ניתקתי מחברה שלי ועניתי לממתינה. אף אחד לא ענה לי וניתקתי. בדקתי מי התקשר וראיתי שזה טלפון של גיסתי שמנותק כבר מס´ ימים והוחזר לחברה. השעה שהופיעה על הצג של הטלפון הייתה 18:19 (זאת אומרת שעה לפני שהשיחה הגיע לטלפון שלי). ניסינו כמה פעמים להתקשר למספר אבל כל פעם מזכירה ענתה שהמנוי אינו מחובר........ קריפי, כבר ממש נהיה מפחיד כל העניין הזה לילה טוב וחלומות פז.....

SaberTooth

New member
*אין לי כותרת*

לדעתי לא צריך להתרגש מדברם כאלו (הסיפור על הטלפון), אולי זו בדיקה שיגרתית שערכה החברה הסלולרית, אך שעת השיחה בהחלט מוזרה, אך אני בטוח שיש הסבר הגיוני, מכוון שאם סבתו של בעלך הייתה רוצה לתקשר איתך (אני מניח שזה מה שרצית לרמוז) היא לא הייתה עושה זאת דרך הטלפון הסלולרי של גיסתך... לגבי הסיפור הראשון: כאב לא מוסבר וממוקד כמו שחווית יכול להיגרם מאלפי סיבות שונות, נסי להיזכר, האם היית תחת לחץ יוצא דופן בימים שקדמו ללילה ההוא
האם היו לך חרדות כלשהן בימים שקדמו לליה ההוא
האם חווית טראומה בימים שקדמו לכאב הזה, טראומה שלא הפסקת לחשוב עליה
אלו יכולות להיות הסיבות העיקריות לכאס שחווית...

ממש ממש לא...

לא רומזת על נסיון תקשור מצד הסבתא ולא הייתי בלחץ בכלל... אני אדם רגוע שאנטי מטבעי... העניין הוא שהכל פשוט קורה דווקא עכשיו וזה ממש מוזר....

"הסבר הגיוני"?

SaberTooth היקר, אתה מוכרח להבין שלכל אחד יש את ה"הגיון" שלו, ולא כולם מוכתבים על ידי המדע המודרני.

31337hax0r

New member
שאלה

עם רוב הסיפרוים פה אתם אמורים לשקר לנו או לעצמכם? לדוגמא גברת פנינה שמאמינה ברוחות רפאים שתמתקשרות לפלאפון שעה לפני ההתקשרות????

אני כבר הפגנתי את הסקפטיות שלי

אבל אני לא מפקפקת באמונה של אנשים אחרים. חוצמזה, ברור שהרבה יותר מעניין לחשוב שזו הניתה רוח שהתקשרה שעה מוקדם יותר מאשר חברת הטלפונים...

arem12

New member
31337haxor

תקשיב לדעתי אין לך מה לחפש כאן ואת השטויות שלך תשאיר לעצמך זה לא מראה המון חוכמה מצידך, אז כללית עדיף שתשתוק לנצח,ותחפףףףףף
תתפוצץ

מר 31337hax0r היקר!!!

א. לא שיקרתי לאיש. ב. אני לא ממש "מאמינה ברוחות" ג. לא טענתי מעולם שהסבתא התקשרה אליי ד. ניסיתי להראות לכם שלפעמים קורים דברים מוזרים דווקא בעיתות כאלה ללא קשר לרוחות ה. אולי כדאי שתקרא שוב ולעומק את מה שכתבתי ואז תבין בעצמך. ו. חבל שככה אתה חושב עליי, והרי רק חלקתי סיפורים מעניינים פה ולכן אני ממש מצטערת אם הפרעתי לך (טוב מדובר פה על אגדות בסיגנון סינדרלה) אז כנראה שאין לי מה לחפש פה יותר... היה נחמד לי מאוד לקרוא סיפורים ואגדות ולשתף אותכם באגדות אורבניות משלי, אבל אני מעדיפה לספר את הסיפורים שלי לחבר´ה שלי בלי ירידות כמו "גב´ פנינה" (בשיא הציניות) אז תודה שלום ולא להתראות

Die † dIE

New member
פנינה יקרה!

פנינה. הסיפורים שאת מספרת לנו פה באמת באמת טובים ואני נהנית לשמוע אותם ואני בטוחה שיש פה עוד אנשים שנהנים. תמיד יש חריגים ולהם לא צריכים לשים לב! וחבל שתפסיקי לכתוב בפורום הזה בגלל מיעוט שכזה! וזכותך וזכות של כולם להאמיםן במה שהם רוצים ושאף אחד לא ישפוט פה אנשים לפי האמונה שלו. אם אנשים לא אוהבים את כל מה שמדברים פה אז באמת באמת אני לא חושבת שיש להם מה לחפש פה! זה לא עופר מצידכם לבוא ולרדת פה על אנשיןם.....על כתיבתם....ועל הסיפורים שהפ מספרים פה. תודה אני בטוחה שיש פה עוד אנשים שיסכימו איתי.

Idan91

New member
פנינה,

אני מצטערת לקרוא את מה שכתבת כאן מכמה סיבות. דבר ראשון, מאוד אהבתי את הסיפורים שכתבת כאן עד עכשיו באופן כללי. דבר שני, כתבת אותם בצורה יפה ומעניינת. דבר שלישי, לא הייתי כאן בשבוע האחרון, אבל עכשיו כשקראתי את ההודעה של 31337hax0r, לפני שראיתי את התגובות אליה, שקלתי למחוק אותה. בכל מקרה, אני מקווה שתישארי כאן, ולא צריך להתייחס לכל מה שמישהו אחד מזלזל אומר לך, כי רוב האחרים ממש לא חושבים ככה, ושמחים לשמוע את מה שיש לך להגיד.

SaberTooth

New member
גם אני מאמין ב"על חושי"

גם אני מאמין ב"על חושי" אבל אני רק מעלה השערות...

איזה קטע...מוזר../images/Emo141.gif

כשסבתא שלי, עליה השלום, נפטרה. היה בבית שלה פרפר ענק ויפיפה פשוט מדהים, שניסה לצאת, הוא נכלא מאחורי איזה חלון, ובסוף דוד שלי שיחרר אותו

רמץ

New member
גם אצלנו סבתא שלי פשוט מתה.

ואני די מרוצה מזה שזה עבר בלי פרפרים כי אני שונא פרפרים ואני מתעב פרפרים גדולים. הכי גרועים הם אלה שעפים עפים עפים עפים ו-טאח! מתנגשים בזכוכית בחלון ונופלים. קמים, עפים עפים עפים עפים ו-טאח! - וככה עד שמישהו טורח לסגור את האור.

למעלה