שני עדכונים לא יותר מדי חשובים אבל טוב לדעת

riktal

New member
שני עדכונים לא יותר מדי חשובים אבל טוב לדעת

1) השיר מהפרומו של הוט לסידרה הוא Nonpoint- In The Air Tonight - ולא כפי שרשמתי בהודעה קודמת.
2) ג'נסן ביטל את השתתפותו בכנס שיתקיים בחודש הבא. ממש חוצפן עד שסוף סוף עושים לו כנס שני מטר מהבית (הכנס יתקיים בדאלס טקסס - עיר הולדתו והעיר שבה גרים הוריו) הוא מבריז ממנו "בגלל התחייבויות קודמות". אני רק מקווה שיצא לנו משהו מההתחייבויות הללו.

riktal

New member
כולנו כמוך. בכל אופן, ג'ארד כן אמור להופיע

אם לא יהיו לו התחייבויות קודמות....

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

איזה תירוץ...התחייבויות מוקדמות... אההה אנחנו מתחתנים בתאריך הזה בגלל זה הוא לא יכול..
אכן באסה שלא יהיו תמונות חדשות..טוב אנחנו כבר רגילים לתקופות ייבוש שלו (שנמשכות יובלות! עד שהוא מצטלם זה..שאיזה צלם ינעל איתו בחדר ויצלם דאמט!!)

darklighter

New member
הילארי../images/Emo99.gifדניל../images/Emo99.gifבווין../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

נשמע כנס מגניב! תודה על המידע!

לוידעת

New member
בטוח שהיא תהיה שם?

כי בסדרה היא כבר לא משחקת...לפחות לא בעונה החמשית....? אה,והם עדיין ביחד??חשבתי שהם כבר נפרדו......

כנראה שלא..

נראה לי שהם עדיין ביחד..אבל אי אפשר לדעת כי אין שם עדכונים מג'נסן!
ואין ממש צילומים שלהם ביחד.. למה הפפראצי לא מתפקדים?!
אממ היא היתה בפרק אחד בעונה החמישית..לא יודעת כנראה היתה דמות אהובה.. כאילו שמרי משחקת בכלל בSN חחח

psycho girl297

New member
זה כבר חדשות די ישנות לא?

הודיעו על זה באתר שלו כבר די מזמן אמרו שזה בגלל צילומים, אולי לסרט החדש שלו?

psycho girl297

New member
זה ten inch hero

זה כבר סיימו לצלם מזמן אבל אמרו שהוא הולך לצלם סרט אימה אין לי מושג איזה אבל לא משנה אמרו שהוא לא משתתף בכנס כי יש לו צילומים אני מניחה שזה לסרט

MikeyRHCP

New member
...

הסרט שהוא מצלם עכשיו נקרא "my bloody valentine" וזה רימייק לאיזה סרט אימה ממש ישן.

למעלה