שני עדכונים קטנים מירושלים

yairp4

Active member
שני עדכונים קטנים מירושלים

1. בכביש מס' 1 (לשעבר) מתבצעות עבודות כלשהן בקטע שבין גינות סחרוב לבין צומת גבעת שאול, חוצבים שם קצת בהר, וכולי תקווה שמדובר בעבודות להוספת הנתיב השלישי המיוחל בעלייה לעיר. למיטב ידיעתי זה די חדש כי לא עבדו שם בפעם הקודמת שעליתי לירושלים (לפני שבועיים). 2. בכביש בגין בין מחלף קרית משה לבין מחלף גבעת מרדכי מתבצעות עבודות סלילה באי תנועה המרכזי. אני מניח שמדובר בהוספת נתיב נוסף בקטע הזה, למרות שלא ממש ברור לי איך הם הולכים להתגבר על הקבר הזה שתקוע שם בין המסלולים.

דןמור

New member
לגבי 1 - מדובר בעבודות נופיות בלבד

הולכים לשפר את החזות של הכניסה לעיר על בעיקר על ידי שיפור חזות המדרון ושליטת עצים. אין הרחבה של נתיבים.

amit1270

New member
לגבי 2 - לא נראה לי שמתכוונים להוסיף נתיב,

לפחות לא בשלב הזה. יכול להיות שעובדים שם בשיטת "או שהכלב ימות או שהפריץ ימות", אבל לי נראה שהקבר יצטרך לחכות לבוא המשיח...

D O A

New member
לגבי 2

יש שלט על בנית גדר הפרדה חדשה בין הנתיבים זאת מהות העבודה, להזכירם אין אפשרות להוסיף נתיב שלישי לאורך כל כביש בגין בגלל הקברים שנמצאים במסלול (אותו סלע המצופה בטון באמצע הכביש) התכנון המקורי כלל אפשרות של 3 נתיבים

yairp4

Active member
אבל סוללים שם משהו

היה שם אי תנועה רחב מאוד בין שני המסלולים (שהיה אמור לשמש לנתיב שלישי אבל היה את הקבר הזה שתקוע באמצע) ועכשיו סללו את חלקו באספלט ברוחב שמתאים לנתיב נוסף. למה צריך את זה בשביל להתקין גדר הפרדה בין המסלולים?

amit1270

New member
... ואולי, כשיבוא המשיח,

יגיעו שאיזושהי פשרה עם החרדים שתאפשר סלילת נתיב שלישי. אולי.

למעלה