שני עולמות- שחור ואחד יותר שחור

fantasia2000

New member
שני עולמות- שחור ואחד יותר שחור

אני חיה לי מיום ליום, כמו כל אדם רגיל, בבועה המיוחדת שלי, לא שהיא מושלמת... היא אפילו אחת הבועות הכי פחות מושלמות ביקום- בלי אהבה, בלי ספוטניות, בלי טעם, בלי יופי, בלי אומץ, בלי מילים. פשוט הבועה הריקנית ביותר עלי אדמות. אבל כשחשבת שיותר שחור מזה לא יכול להיות- פתאום, ברגע אחד- שמח או עצוב בשבילו זה לא חשוב,כמו להרגיש הדף חזק במיוחד שמעביר אותך למימד אחר לגמרי- הוא תוקף ומפיל אותך לים שחור וענק,אפילו את השמש ואת הירח לא רואים, רק מים שחורים עכורים שצפים בהם זכרונות;עצובים פחות, עצובים יותר, אפילו עצובים במיוחד. צפים הסיוטים הנוראים, הדמויות שחבויות בעמקי מוחי שצצות בהם מדי פעם. צפים החלומות בהקיץ- להזכיר לי מה אני רוצה ואף פעם לא אקבל. צפים שמות, אנשים שעשו לי רק עוול בחיים. והם עוטפים אותי ומנסים להטביע, ואני נלחמת אך לא מצליחה להשתחרר, הם כמו אלפי עוגנים שנקשרים אלי, כמו שואב המנסה לרוקן את תוכני, כמו מגף הרומס את הפרח היחיד שצומח במדבר השממה. ים שחור, מקולל וארור. שמטביע אותי מידי פעם בתוך הבועה השחורה שלי, עניין של שניות לא יותר. חלקיק שנייה כזו מספיקה כדי להזיל דמעה. כל פעם שהוא תוקף אני מציפה את הבועה שלי בדמעות ובבקשה אחת בלבד - בלי מילים, רק שפתיים נעות, לפעמים המילים מתעוותות "בבקשה די, תעזוב אותי, בבקשה, בבקשה, תלך, בבקשה, בבקשה, בבקשה" והוא לא עוזב, רק ממשיך להטביע אותי בים השחור הענק. ואז לבסוף הוא נעלם בפתאומיות, אני נרגעת, שמחה לחזור לבועה השחורה שלי, מנסה לייבש אותה מכל הדמעות, כל פעם מנסה, אך מתייאשת, בסוף הדמעות מתייבשות מעצמן. ולרגע אני חושבת שאותו ים שחור הוא אוסף של כל הדמעות בחיי- אוסף די גדול, וכל פעם שהוא תוקף הוא מנסה פשוט להזכיר לי את השחור בחיי, שאף פעם לא אשכח, או אולי הוא מנסה לאסוף עוד דמעות לאוסף, לסחוט ממני את הדמעה האחרונה, דמעה שיקרה מפז ולעבור לבועה שחורה אחרת. בכל מקרה כל מסקנה שאני מגיעה אליה, לא אומרת לי איך לגרש את התוקף, רק אומרת לי שהוא לא יעזוב, הוא כאן כדי להישאר. אז בבקשה תלך, תעזוב, בבקשה, בבקשה, בבקשה אני לא רוצה יותר לטבוע בהרגשה הזו.

black ross

New member
מלאך קטן ......

למענך אייבש גם אוקינוס אם צריך........ רק תבקשי וארוץ עד אלייך מקצה העולם........ הכי אוהבת שבעולם

עצוב וקשה

לא ברור מה בדיוק עובר עלייך ולמה. אני מאוד מקווה שתמצאי תמיכה ועזרה, את מוזמנת לכתוב אליי. ואני גם מציעה לך לפנות לייעוץ מקצועי אם יש לך האפשרות, ובינתיים להיכנס לפורום "יעוץ פסיכולוגי" ולבקש את עזרת מנהל הפורום שהוא ממש מקסים, בהצלחה!

fantasia2000

New member
תודה

אבל אני לא מאמינה בטיפולים כאלו וגם לא ממש רוצה להאמין שאני צריכה אחד כזה. אני בנאדם נורמלי לחלוטין שקורה לו דבר מוזר שאני בספק אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה או לגרום להאמין שזה איזשהו משהו פסיכולוגי. תודה בכל אופן.

@@

New member
את יודעת מתי הוא יעזוב???

כשאת תחליטי את סוחבת איתך על הגב שק ענק ובתוכו את העבר שלך, שאת לא נותנת לא ללכת, העבר נמצא מאחור, לא בהווה ולא בעתיד מאחור את לא משחחרת אותו, וזה למה? כי את לא משלימה איתו, את לא משלימה עם העבר שלך. העבר חלף ונגמר, העבר תמיד יהיה חלק ממך הוא לא יכול להעלם אבל הוא חייב להישאר במקום שהוא ראוי לו מאחור אחר השק הזה יכביד עלייך בכל שנות חייך. אנחנו לא בוחרים בכמה דברים בחיים שלנו: יום לידתנו, יום מותנו ואת הורינו. ואם נקח את הורינו, אנחנו צריכים לקבל אותם כמו שהם, עם כל הטוב והרע שבהם. אני בטוחה שזה מכתב על אחד מהורייך, תביני, לא בחרת אותם ואין לך אפשרות לבחור אותם, את לא יכולה לשפוט ולבקר אותם עם כל מה שקרה (ואני בטוחה שקרה), רק קבלי אותם, וברגע שתקבלי אותם כמו שהם רק אז את תשלימי עם העבר שלך ותוכלי להניח אותו מאחור. אם את לא מעוניינת בזה, אז צפוי לך עתיד קשה במיוחד, מכיוון שאת תחיי את העתיד ואת ההווה בעבר שלך, דבר קשה מאוד. לעולם לא תוכלי ליצור אפשרויות חדשות בחייך בכל תחום בחיים אם העבר נמצא איתך, חי ונושם איתך 24 שעות. אני מבטיחה לך וזה בדוק! שביום שתחליטי להמשיך הלאה ולהניח את כל מה שהיה ,העתיד שלך יהיה ריק ונקי, כמו דף חלק ורק אז תוכלי לעשות את כל מה שאת רוצה בחייך, את כל השאיפות והחלומות שלך אם זה בזוגיות ואהבה, בעבודה, משפחה , תקשורת ויחסים בכלל עם בני האדם. רק שתזכרי שרק את, ב- 2 ידייך יכולה לחולל מפנה חד בחייך ולשפר את איכות חייך בצורה שלא תאמיני. אני מאוד מקווה שתקחי את דבריי לתשומת
אני פה בשבילך

fantasia2000

New member
תודה רבה אבל

תודה לך על התגובה חלקה די עזרה לי. רק רציתי להבהיר שזה לא על ההורים שלי. אני אוהבת אותם ודווקא הם לא נמצאים שם. אלו יותר דברים אישיים לגמרי , אנשים שהכרתי לטווח קצר שגרמו לי עוול אבל בדרך כלל אלו דברים שנמצאים במוחי ובמחשבה שלי. תודה בכל אופן.

@@

New member
פנטזיה יקרה ../images/Emo25.gif

בוקר טוב לך יקירה, ראשית כל קבלי ממני סליחה שחשבתי שאלו הם הורייך. לא כל האנשים שאנו פוגשים במהלך חיינו, הם אנשים טובים אשר יושיטו לנו יד בכל עת. אני בת 27 ואני יכולה להגיד לך שעד כה פגשתי רק חברה אחת, מכל האנשים שהכרתי,חברה אחת בלבד שהיא חברה אמיתית, גם אני נוטה להאמין בבני האדם ולתת להם את כל כולי, בנשמתי ובליבי וגם אני נפגעתי עמוקות מהאנשים שהיו סביבי אשר גרמו לי עוול, אבל למדתי לסלוח להם ויותר מזה למדתי לשכוח. למדי לסלוח "לאנשים" אשר גרמו לך עוול, הם את שלהם כבר יקבלו, ההוא למעלה, היושב במרומים דואג לכולנו, וגם לך ילדה מתוקה. אבל העיקר הוא שאת בתוך לבך סלחת להם וכך תוכלי להמשיך הלאה. קצת קשה לי לכוון אותך מכיוון שאינני יודעת מה עומד מאחורי מילותייך. אל תכבידי על עצמך, את עדין צעירה, למדי לאהוב את החיים, למדי לראות את החיים בצבעים שונים, הפכי את השחור לוורוד
ואת האפור לצהוב
, החיים שלנו כ"כ יפים
הם ניתנו לנו במתנה למדי להעריך אותם. שיהיה לך יום קסום
ונפלא

למעלה