שני עולמות

שני עולמות

המציאות פרוסה לפניה, כואבת וכל כך אמיתית. היא לא רוצה לחיות בה. עולם הדימיון קוסם לה יותר. מוכנה לוותר על הכל וללכת לשם. העולם ההוא קיים בתוכה שנים רבות כל כך. היא נכנסת לתוכו ויוצאת, נכנסת ושוב יוצאת. אילו רק יכלה להשאר שם לתמיד... היא מתנתקת מכולם, מתרחקת. זה המקום היחיד בו היא באמת מרגישה חופשייה ומשוחררת. אתם צריכים לראות איך היא פורחת שם. היא נולדה כדי לחיות שם לא כאן, אך המציאות משיבה אותה בכוח, היא מפחדת להתנגד לה ומצייתת. היא יודעת שיש לה את הכוח להלחם, אך למציאות יש קלף מנצח שנקרא היגיון, ששולט על כולם ומכתיב את צעדיהם. היא הייתה נלחמת בו אילולא ידעה שתוצאות המלחמה כבר ברורות וידועות מראש.

ווילו

New member
ילדה כשרונית

יש בכן משהו, הילדות היפות שבאות מעולם הדמיון... הדבר הזה שכמעט אבד לעולם, משתמר אצלכן כנראה... ונחמד להזכר בו. לא קל התפקיד הזה שנכפה עלייך, בלי שמישהו טרח לשאול אם את רוצה. להיות השומרת של אותה תמימות ילדותית, בעולם שלעיתים נדמה שכבר אין לו מזור ומרפא... בך מתקיימים החיים, מסביבך הרבה אנשים ששכחו כבר את הילד שהם היו, וכמה יפה היה העולם פעם. את שמשמרת את העולם האמיתי, שאבד עם השנים, תוכלי להזכיר לנו אותו יום אחד... שימרי עליו טוב! חיזקי ואימצי. נ.ב. רק למי שבא משם יש את היכולת לכתוב יפה כל-כך... את צריכה לכתוב יותר!

אתם צריכים לראות איך היא פורחת כאן

כתבת "אתם צריכים לראות איך היא פורחת שם"... ואני חייבת להגיד לך, שלמתבונן מבחוץ, זה בהחלט נראה שאת פורחת יופי גם כאן... את האדם הכי חם וחייכן ומקסים שאני מכירה, והלוואי שהייתי יכולה ליטול את ידך ולהכנס איתך פנימה לשם, למקום הפנימי הזה שבו את באמת מרגישה חופשייה ומשוחררת. הייתי רוצה שתעשי לי פעם סיור מודרך במקומות שבהם את פורחת ומאושרת באמת. נראה לי שזה צריך להיות המקום הכי יפה בעולם...

למעלה