שני פסטיבלים בו-זמנית

ציפיש

New member
שני פסטיבלים בו-זמנית

לצערי הרב גם השנה שני הפסטיבלים המהנים: פסטיבל כרמיאל ופסטיבל ערד מתקיימים באותם תאריכים. האם זה לא חלם !!! כמה חבל !!!!

מה הקשר ?

לציפיש ברוכה השבה !!! לפי מה שקראתי במדור המוסיקה של YNET כנראה השנה לא יתקיים פסטיבל ערד אולי בגלל שהפסטיבל מיצה את עצמו, או עקב המצב הביטחוני. שאלתי אלייך ציפיש : מה זה משנה אם היו הפסטיבלים מתקיימים בו בזמן ? הרי ידוע שהאוכלוסיה המשתתפת בפסטיבל כרמיאל שונה לחלוטין ממשתתפי פסטיבל ערד. למישהו יש תשובה ?

בי

New member
תשובה

את קובעת כעובדה שידוע שהאוכלוסיה המשתתפת בפסטיבל כרמיאל שונה לחלוטין ממשתתפי פסטיבל ערד, ואילו ציפוש יוצאת מהנחה הפוכה לשלך, שזו אותה האוכלוסיה. לא עשיתי סקר, בוודאי גם את לא, אבל ברור שיש קשר בין אהבת שירים עבריים לבין אהבת ריקודי עם. בשנים האחרונות רוב משתתפי פסטיבל ערד אכן היו בני נוער, אבל בשנים הראשונות הרוב היו לאו דווקא צעירים מאד, וגם בשנים האחרונות חלק מסויים מהמשתתפים היה מתוך אותה אוכלוסיה שרוקדת ריקודי עם.

ציפיש

New member
הפסטיבלים

לפני מספר ימים צילצלתי למח´ התרבות בעירית ערד ונאמר לי שהפסטיבל אכן מתקיים בתאריכים 23-25 ביולי. יש רוקדים רבים, שאני מכירה אישית, שנוהגים לבקר בפסטיבל מידי שנה, ואף השנה ישנם רוקדים, שאמורים להשתתף בפסטיבל במסגרת להקות זמר. הדבר כמובן יוצר לנ"ל בעייה רצינית, באיזה פסטיבל לבחור. לכן, היה רצוי לקיים את שני הפסטיבלים במועדים שונים.

יופרדו הזמנים לאלתר !!!

ציפיש שיכנעת אותי ! אם באמת זמני הפסטיבלים זהים, זה באמת לא רצוי. משום מה מצטייר בדימיוני "פסטיבל ערד" כפסטיבל של בני נוער (אולי עקב האסון שאירע בשנת 95 שבו נפגעו בני נוער), ואילו "פסטיבל כרמיאל" מצטייר כפסטיבל של מבוגרים. אם כך ציפיש את צודקת. יופרדו הזמנים לאלתר !!!

למעלה