שני פרופילים אישיים בפייסבוק על אותו מייל

mamale4

New member
שני פרופילים אישיים בפייסבוק על אותו מייל

משהו מוזר שאיני מצליחה להבין. יש לי לקוחה עם דף ישן שפתחה עם מייל כלשהו. יש לה דף נוסף פעיל שנפתח עם אותו המייל בדיוק. אני רוצה למחוק את הדף הישן, אך מן הסתם יימחק גם החדש כי ההרשמה לפייסבוק נעשתה עם אותו מייל. בכל פעם שאני נכנסת עם סיסמא לפייסבוק, קופץ הדף הישן שלה ולא החדש. זה מסבך את כל העניינים כי אני רוצה לשתף פוסטים שלה בקבוצות וזה משתף מהדף הישן.
מה עושים? איך מוחקים את הפרופיל הישן מבלי לפגוע בחדש? או שאולי יש דרך אחרת להרדים אותו. השבתתי אותו, אבל הוא חוזר לפעול בכל פעם שמקישים סיסמא

תודה.

shoosh2607

Member
מנהל
מדובר בדף או בפרופיל?

אני מניחה מהשאלה שמדובר בפרופיל, נכון?
הסיסמא זהה בשניהם? זה לא הגיוני.
בואי נעשה סדר - כשאת מקישה את המייל והסיסמא של החדש עולה הישן?

mamale4

New member
בדיוק כפי שכתבת

אכן כן. כשמקישים סיסמא עולה הישן עם תמונת נושא ופרופיל מסויימים. רק כשמחפשים בשורת החיפוש את השם של הלקוחה, מוצאים אותו ומשם אפשר להגיע לדף העסקי שלה. בכל פעם שאני משתפת פוסט שלה, זה משתף מהדף הישן. משהו מוזר לגמרי.

shoosh2607

Member
מנהל
לא הבנתי כלום

דף או פרופיל?
במקרה שאת מתארת - את צריכה את הסיסמא של החדש. לא של הישן.
&nbsp

mamale4

New member
התכוונתי לפרופיל

שוב: פתחה איכשהו פרופיל אישי עם אותו מייל. כשאני נכנסת להגדרות אני רואה תמונת פרופיל ונושא של הבחורה עם מייל כלשהי ואז מחפשת את שמה הפרטי (כך היא נקראת בדף החדש) ומגיעה לתמונת פרופיל ונושא חרים לגמרי, אבל המייל זהה לפרופיל הישן. כשאני משתפת פוסטים של הדף העסקי שלה, זה משתף עם שמה הישן, תמונת הפרופיל הישנה שלה.
איך אני מנטרלת את החשבון הישן שלה מבלי לפגוע בחדש? איך ייתכן שזהו אותו מייל? משהו כאן לא ברור ומשבש לי את כל העבודה.

shoosh2607

Member
מנהל
זה יכול להיות אותו מייל אבל לא אותה סיסמא

את צריכה להקיש את המייל ואת הסיסמא של החשבון החדש על מנת להגיע לשם.

mamale4

New member
הלקוחה שכחה את הסיסמא

וכשאיפסנו אותה, זה אוטומטית נכנס לפרופיל הישן.

shoosh2607

Member
מנהל
אוי... זה כבר בלגן

כמה דברים:
1. נסי כאן לפי שם משתמש (כשאת לא מחוברת לפייסבוק כמובן)
https://www.facebook.com/login/identify
2. בחשבון הישן תשני מייל ותנסי לאפס סיסמא לפי אותו המייל.
&nbsp

mamale4

New member
כשמכניסים את שם המשתמש ללינק

ששלחת, זה מבקש אישור לאפס סיסמא. ניסינו את זה כבר, לא עזר. ננסה את האופציה השנייה שרשמת.

תודה רבה, מעריכה את הנכונות לעזור.

למעלה