שני פרקים באים... (לא ספוילר)

POISEN G

New member
שני פרקים באים... (לא ספוילר)

תקשיבו... לא להתייאש, אני מאוד לא אהבתי את הפרקים עם רבקה בעונה השנייה... מאוד מאוד לא..... (למי שעוד לא הבין כבר ראיתי את כל העונה ממזמן) בכל מקרה, לא להתייאש! הפרק הבא וזה שאחריו (14 ו15) לדעתי הפרקים הכי טובים בכל העונה (טוב... וגם האחרון) בכל מקרה אחרי כל ירידה יש עלייה, צריך תמיד לזכור... פרק 14 יהיה מאוד מפתיע ומרגש... פרק 15 בעיקר מצחיק, מיוחד, טוב וגם מרגש במידה מסויימת כמו כל פרק באוסי...... בקיצור, נא לא להתייאש... ומפרק 17 אם אתם שואלים אותי זה מן פרקי הכנה לסיום המפתיע של העונה השנייה....... ואל תגידו שכתבתי ספוילרס כי זה לא נכון!!!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo58.gif מעליי ../images/Emo70.gif חחחחח סתם

הייתי חייב

אני חושבת

שפרקים 201-209 מעולים !!! 210-213 פרקים סבירים 214-218 פרקים מעולים!!! 219-220 יש ירידה קצת ברמה, אבל עדיין פרקים טובים. 221-223 פרקים טובים מאוד. 224- פרק מעולה

Aviad1987

New member
בול מה שאני חושב.

בעיקר ש201-209 פשוט מצויינים. וש210-213 בערך קצת פחות מסבירים אבל הם לא בלתי נסבלים ..

שלטון

New member
לגמרי לא

עד פרק 17 לא קרה שום דבר מעניין. וכל העניין עם לינדזי וקיילב זה כזההההה גרוע פרק 201 אחד המאכזבים... כאילו בפרק אחד סגרו כל מה שנצבר בפרק הסיום. הם צריכים להתבייש. מה רע להשאיר את ריאן וסת' במקומות שונים לכמה פרקים? זה היה חוסך מאיתנו פרקים גרועים בהמשך

POISEN G

New member
ככה......

לא רציתי להיות לבד בדיעה שלי... אבל גם אני חושב שכל פרקי החצי הראשון של העונה היו חרא של פרקים!!! אבל ממש!!! באמת שעד פרק 13 הייה משעמם.... ואז כמו שאמרתי פרקים 14 ו15 מדהימים 16 סתמי ומ17 זה באמת נהיה מצויין... אפילו ג'ושוע אמר "אני לא גאה בחצי הראשון של העונה השנייה" או משהו כזה הוא אמר

JoHnYmYsTeR

New member
נצל"ש-בקשה

אני רוצה להתחיל לראות את העונה השלישית ביחד עם כולם אז אם מישהו יכול לתת פה ספוילרים עד לסוף העונה..בבקשה.

POISEN G

New member
חבל לך...

יש עוד 10 פרקים בערך חודשיים וחצי סה''כ ואחרי זה מקסימום תראה בקצב של אמריקה אם אין לך כוח לחכות שזה יחזור ליס וויקאנד

JoHnYmYsTeR

New member
גם העונה הזאת מעצבנת אותי

בכל זאת אם למישהו יש כוח שיכתוב.

שלטון

New member
טוב ../images/Emo58.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מפציר בכם לא לקרוא! אוקיי אז נראה לי אם ביס וויקנד זה 213 אז לינדזי נוסעת לשיקגו כי היא בכלל לא רוצה שכיילב יאמץ אותה. מריסה ואלכס נפרדות כי למריסה יש יותר מדי היסטוריה עם ריאן ודי ברור שהם יחזרו. טריי חוזר מהכלא, וסנדי וריאן מזמינים אותו לגור איתם. יש כמה בעיות בדרך, וטריי פוגש "זונת קראק"(חיחיחי) שקוראים לה ג' נראה לי. לילה אחד שריאן במיאמי טריי נפגש עם מריסה ואחרי שהם שותים וטריי מתמסטל טיפה טריי תוקף את מריסה וכמעט אונס אותה, אבל מריסה מצליחה לברוח. בינתיים הבערך רומן של קירסטן עם מה-שמו גורם לה לפתח בעיות שתייה. לאחר שקיילב מת מהתקף לב הבעיה מתגברת וקירסטן היא אלכוהוליסטית ובסופו של דבר מגיעה למוסד. ריאן מגלה בפרק האחרון על מה שטריי עושה למריסה. טריי מאיים על ריאן עם אקדח כדי שיעזוב אותו אבל ריאן מצליח להפיל לו אותו מהיד ומתחיל לתת לו מכות רצח. כשמריסה מגיעה למקום טריי חונק את ריאן. שניה לפני שטריי דופק לריאן טלפון בראש מריסה מרימה את האקדח ויורה בטריי. זה הכל. עונה שלישית תהיה כזאת גדולה!

תעשה לעצמך טובה ואל תקרא את הספוילר

תראה את הפרק הבא- ותראה איך העונה משתפרת, הפרק הבא הוא פרק מדהים !!! ובמילא עד שתגיע העונה השלישית בארץ כבר נהיה לקראת סוף העונה השניה (פרק 19 מתוך 24)...אז לא כדאי להרוס לעצמך עכשיו,במיוחד שאנחנו מגיעים לפרקים היותר טובים העונה ועברנו את השפל שלה.

שלטון

New member
לדעתי רק מ217 זה נהיה טוב

כשטריי מגיע זה באמת נהיה מעניין ולא כל שאר השטויות.

../images/Emo58.gifמעליי ובתוכן ההודעה שלי

הגזמת !!! פרקים 201-209 פרקים טובים מאוד, פשוט פרקים 210-213 שהיו באמת חלשים הטעו אותך לגבי ההתחלה. לגבי 214-216
214 -פרק מהמם...במיוחד עם ראית בקצב של ארה"ב (עם כל ההפסקות המעצבנות באמצע ) ואתה כבר מת שסאמר וסת' יחזרו, ואז שהם חוזרים זה כל כך מרגש ובכלל כל הכתיבה של הפרק נורא יצרתית, כל העניין עם הנשיקת ספידרמן וכל מיני רמזים קטנים שראיין ולינדזי הולכים להפרד ( כל פעם שראיין מדבר עליו ועל לינדזי יש רעם או שהוא נכנס לחדר שלה מהחלון ונופל על הפנים) כל מיני דברים קטנים כאלה, שמעידים שהיתה פה כתיבה רצינית ומחשבה עמוקה. ופרק 215-עם כל המתח המיני בין ראיין למריסה, וה"פבילס פור" סוף סוף חוזרים, בלי דמויות מעצבנות באמצע שמפריעות למריאן וסת'אר במערכת היחסים סוף סוף ( טוב מלבד אלכס...אבל כבר ב-214 ראינו שזה הסוף של הרומן הזה ) וראיין חוזר להיות מהורהר, וסת' וסאמר כאלללללללה חמודים. אין אין פרק ענק איך אפשר לא לאהוב את הפרק. ולגבי פרק 216- אני נורא אהבתי, כי יש בו כל מיני רמזים קטנים שג'וש זורק לנו וכל מיני דברים קוראים מתחת לפני השטח, אם צפית בפרק ולא הבנת איך ג'וש פשוט מדבר ועונה למעריצים כמו למשל הדיאלוג של סת' וראיין בתחילת הפרק או הקטע שסת' מדבר עם אלכס והוא אומר לה שהוא לובש את הבגדים של שנה שעברה (בפרק 102 הוא לבש את אותה חולצה שהוא לבש שהוא מדבר עם אלכס) שהוא רואה את התוכנית ה"וואלי" (המקבילה לאוסי) ואומר ששנה שעברה היתה יותר טובה... ועוד ועוד מלא דוגמאות של כתיבה יצרתית וכיפית, צריף להבין גם דברים מעבר לטקסט הפשוט ועלילה שכביכול מיוצגת בפרק. אבל אני מסכימה איתך שפרק 217 היה פרק מעולה, בכלל כל מה שקשור בראיין זה מעולה מבחינתי, כי הוא הדבר הכי חתיך והכי מעניין בתוכנית הזו, כל סיפור הרקע שלו ומאיפה הוא בא זה מה שעושה את התוכנית ובגלל זה החלק הראשון של העונה השניה היה פחות טוב מהעונה הראשונה- כי הם שינו לגמרי את ראיין. כל הדמויות בסדרה חשבות וזה לא היתה אותה תוכנית בלי ראיין סת' סנדי קירסטין ג'ולי ועוד אבל ראיין הוא הדמות הכי חשובה ( לפחות לדעתי ) בגלל זה בפרק 217 עם חזרתו של טריי שמחזיר את ראיין ל-"אולד סקול ראיין אטוואד" התוכנית עוברת מהפך.

SaRaS GirL

New member
כל כך נכון.

אל תדאגו לא הודעת ספוילר. אממ זה מה זה נכון בקשר למה שאמרת בסוף על ריאן.. כי שום דבר חוץ מהקטע עם ג'ימי וג'ולי לא היה קורה אם לא היה ריאן. לא היה סת'אמר, ולא היה מריסה וריאן, מריסה ולק לא היה נפרדים (כי למריסה לא היה איך להגיע לטיחואנה..כי הם נסעו עם סת' וריאן), סת' לא היה עוזב ואז לא היה את כל המשבר בין קנדי.. ובעצם כל הסקרה מתבססת על איך שהחיים של כולם שם השתנו ברגע שריאן הגיע, ואין בנאדם אחד יכול לשנות חיים שלמים לאנשים =\ ותמיד לא הבנתי למה אומרים אולד סקול ריאן אטווד? כאילו למה ביצפר ישן?! הא?!

אני גרועה בתרגום אבל...

זה מעיין ביטוי באנגלית, שהפירוש המילולי שלו הוא באמת "בית הספר הישן". אבל שאומרים "אולד סקול" הכוונה היא- מישהו שחזר למקורות, שהלך אחורה, שעבר שינוי ואז חזר למצב הקודם.

Tinty

New member
הביטוי הוא סוג-של "Old Fashioned"

אבל משתמשים בו בעיקר בני נוער.

למעלה