שני ציטוטים משני פרקים שונים...

• פותח הנושא ofra6
  • פורסם בתאריך

ofra6

New member
שני ציטוטים משני פרקים שונים...

****** 1: Yeah, I may have agreed to something about a goat. First of all, that's not a cow. It's not! It's a goat. 2: Did the First Lady get you drunk and take you shopping? 1: yes. ******* 1: You've never been on a beach before, have you? 2: No.

Popeye78

New member
אוקיי

הראשון זה CJ והנשיא. CJ הסכימה לצילום עם heifer כאשר היא חשבה שיביא עגלה והביאו עז. אם אני לא טועה הוא אפילו זכר. יש לי תיאוריות על השני, משהו עם ויל/סאם והבחירות במחוז ה-47 של קליפורניה...

you and me, we make a good team

[לפחות אתה לא חושב שאני too easy, כמו חלק מהגברים כאן...
]

Popeye78

New member
yeap ../images/Emo140.gif

באמת הזכרת לי את מה שלא הסתדר מקודם, זה הציטוט מהפרק שהנשיא מגיע לקליפורניה לתמוך בסאם והם הולכים על חוף הים.

../images/Emo192.gif galileo, איינשטיין

Donna : We have colonized Puerto Rico and they will rise up against us. Josh : I think we can take'em. Donna : That's what we said about the British. Josh : We took the British. Donna : You know what I'm saying. Josh : Hardly ever. [זה אפרופו הבחור שה-citizen stamp advisory commitee רוצה לשים על בולים, גנרל מפורטו ריקו שדרש שתינתן לה עצמאות]

הממממ זוכרת את השני, תיכף יבוא 1

השני הוא בין טובי ו-CJ]CJ היא מס' 1] בפרק בו טובי מתלווה לקמפיין הבחירות של סאם במחוז ה-47. נדמה לי שזה ה-california 47th, אבל יכול להיות אחד שאחריו ששכחתי את שמו... CJ אומרת משהו על זה שהיא מקליפורניה, אז היא יודעת איך זה חוף ים... הראשוו... אוף... אני זוכרת את הסיפור שהנשיא היה צריך להצטלם עם פרה ובסוף הסתבר שזו עז ו-CJ הייתה אחראית לכל העסק... אני רק לא זוכרת את שם הפרק המדויק והציטוט.... נשמע כמו הנשיא ו-CJ, אבל אני לא רוצה להתחייב.

o n o f f

New member
הממממ קצת סדר בבלאגן....../images/Emo88.gif

אוקיי אז הציטוט הראשון הוא בין cj לליאו בפרק : guns not buter שכמובן אחורי זה בסוף הפרק יש את התמונה הקבוצתית עם העז:)

ofra6

New member
הראשון נכון! השני עדיין לא מדויק...

הדוברים כבר נכונים אבל לא הפרק

למעלה