שני צמידים חדשים לא גמורים

momandme

New member
שני צמידים חדשים לא גמורים../images/Emo99.gif

צמיד מאוד פשוט שלמדתי להכין לפני יומיים, התלהבתי ועשיתי מיד עוד אחד! לא גמורים, חסר רק הסוגרים.. אני א-ו-ה-ב-ת חרוזים!

איזה יופי של צמידים !!

הצבעים שאני הכי אוהבת....... אם יש בעיה של סוגרים אני מוכנה להתנדב לקבל בלי
תתחדשי. וגם אני אוהבת חרוזים
יותר מהנקיונות כי אני פה ולא מסיימנת לנקות

momandme

New member
תודה תודה!

אין בעיה עם הסוגרים לי יש בעיה עם פליירים!
אבל אמא תעזור לי כמובן! חג שמח

momandme

New member
אז ככה, הסבר מפורט לכולן!

חומרים: חוט ניילון 0.25 מ"מ 57-61 חרוזי קריסטל 6 מ"מ 65-70 חרוזי סברובסקי 4 מ"מ חרוזי ונציה קטנים סוגר T + לולאות. הוראות הכנה: 1. לגזור מטר אחד מחוט הניילון. 2. להשחיל 4 חרוזי קריסטל 6 מ"מ. 3. לאחוז את החוט בשני קצותיו ולהצליב את החוטים בחרוז נוסף 6 מ"מ. 4. בצד ימין נשחיל 2 חרוזי קריסטל 6 מ"מ ובצד שמאל נשחיל חרוז אחד קריסטל 6 מ"מ ולהצליב בחרוז נוסף 6 מ"מ. 5. ושוב בהיפוך צדדים, בצד שמאל נשחיל 2 חרוזי קריסטל 6 מ"מ ובצד ימין חרוז אחד קריסטל 6 מ"מ ונצליב בחרוז נוסף. 6. כך ממשיכים עד להיקף הרצוי של הצמיד. 7. כעת ממשיכים עם חוט אחד, את השני נקשור ונגזור. 8. נשחיל על חוט אחד חרוז סברובסקי 4 מ"מ, חרוז ונציה ושוב חרוז סברובסקי וניכנס (בהצלבה) לחרוז קריסטל 6 מ"מ שמתחת (שממנו יצאנו). 9. נשחיל את החוט דרך חרוז קריסטל 6 מ"מ שליד ואז נשחיל עליו חרוז סברובסקי, חרוז ונציה ונכנס דרך חרוז סברובסקי שכבר קיים לנו מקודם. שוב נשחיל את החוט דרך חרוז קריסטל שקיים מתחת (כך גם מחזקים את החוטים). ושוב נעבור לחרוז קריסטל שליד. 10. כך ממשיכים עד שמסיימים פרח של חרוזי סברובסקי (צריך להיות 5 בכל פרח) מעל כל טבעת של חרוזי קריסטל. 11. נהדק את הפרח על ידי כניסה עם החוט לכל חרוזי הונציה ונצא לפרח הבא. 12. חיבור לולאה מכל צד של הצמיד ואת הסוגר T. יש לקחת בחשבון שהחוט נגמר באמצע העבודה ומוסיפים חוט נוסף. בהצלחה!!!! אם יש שאלות אני אשמח לענות ולעזור!!

wildspirit

New member
צמידים ממש יפים ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה כיף לראות את העבודות שלך ואפשרי הכל גם הסברים גם תרשימים מה שאפשר

momandme

New member
תודה רבה אני

תמיד נהנית לשמוע תגובות, לראות עבודות של אחרות, ובכלל לחרוז!! הוספתי הסבר לכולן, מקווה שיהיה מובן!

דדו XD

New member
מדהים !!!!!!!!!!!!!!!

צמידים מאוד יפים......... כנ"ל , אשמח לקבל תרשים או הסבר ! תודה !

למעלה