שני קבצנים

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
שני קבצנים

שני קבצנים יושבים זה לצד זה בשוק של מקסיקו סיטי, לאחד צלב ולאחר מגן דוד. הרבה מהעוברים מביטים בשני הקבצנים אך זורקים נדבות, רק לקבצן עם הצלב. כשעובר שם כומר, ורואה שהקהל נותן נדבות רק לקבצן עם הצלב, הוא ניגש לקבצן עם המגן דוד ואומר לו: "בחורי המסכן, אינך מבין כי זו ארץ קתולית, אנשים לא יתנו לך נדבות אם תשב עם מגן דוד ובמיוחד כשאתה יושב ליד קבצן עם צלב. למעשה, חלק מהם יתנו נדבה לקבצן עם הצלב דווקא כדי להכעיסך ולהעליב אותך!" פונה הקבצן עם המגן דוד, לקבצן עם הצלב ואומר לו ביידיש: "מויישה, תראה מי מנסה ללמד שיעור בשיווק את הגולדשטיינים".

r66

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אישה מבוגרת נכנסת הביתה ותופסת את בתה במיטה עם ויברטור "מה את עושה?", היא צורחת עליה והבת עונה: "אימא בחייך, אני בת 40, אני לא נשואה ולא יוצאת עם אף אחד, אלה שנות ה-90, אז תעזבי אותי האם מנידה לה בראשה ועוזבת את החדר למחרת, נכנס האב הביתה ותופס את בתו באותו מצב. "מה את עושה?", הוא צורח היא מספקת את אותו הסבר והוא יוצא בבושה. באותו לילה האם מתעוררת ויורדת למטבח, ומוצאת את בעלה עם כוס בירה ביד אחת, והוויברטור בשנייה "מה אתה חושב שאתה עושה?" היא נסערת. "תירגעי", עונה הבעל, " בסך הכל שותה כוס בירה עם החתן שלי ?" .

מאקי

New member
נו באמת..

שאפתח לך צלחת סושי?? יש למטה במטבח עודפים.... וסלט אצות וקונוסים.. הצחקתני.. אני עכשיו סיימתי את התחפושות... את המדידות.. האיפורים ושאר הכנות לפורים.. משלוח מנות מתוק לחברים של שניקי בכתה.. מה נהוג בעמק??

r66

New member
אאוטש...כואב... עלית על

נקודה כואבת. הבטחתי לבת שלי שאכין לה תחפושת של "בוב ספוג", אבל אני על הקו בי"ח פוריה והביתה כבר ארבעה ימים ולא מגיעה לזה. מסכנונת שלי. ועכשיו היא גם הודיעה לי שביום א' חג פורים

מאקי

New member
מה צריך לבוב ספוג???

ומה עם שלוש המשאלות... או משהו דומה בסביבה מחר בבקר?? הפנינג בקריונים?? ובכלל מה צריך לזה.. נחפש פה עכשיו צבעתי גזר מפלסטיק בלק אדום.. היית מאמינה??? ו.רפואה שלמה.. נתפלל עבורך.

r66

New member
אזל. אין. נאדה. הכי קל להכין

יש לנו חומרים אין לנו זמן

מאקי

New member
אללאדבר

תעברי למסר איפה חיפשת?? שאני אחפש בבקר במקומות אחרים?? לדעתי יש בגרנד קניון הפנינג וטויס R אס ועוד צצועים חצי חינם... אפשר בבקר להתקשר לראות אם יש תודיעי לי לפון ואני אשלח את הכמעט חיל לאסוף?

r66

New member
תודה מתוקה. אין צורך, אם לא אסע

מחר אכין לה. זה שניות

מאקי

New member
יפה.. אםהשנה .. חבצלת העמק..

יאטללה להשתמע וחג שמח ותענית קלה טוף?

למעלה