שני קווים כחולים מרוחקים באותה תכנית

גולי מ

New member
שני קווים כחולים מרוחקים באותה תכנית

שלום, במסגרת תכנית לניוד זכויות מבניין לשימור בת"א, בתשריט אני נדרשת להציג 2 קווים כחולים. במגרש אליו מעבירים, ובמגרש ממנו מעבירים. שני המגרשים מרוחקים, וכל אחד יקבל מצב מאוש ומצב מוצע בנפרד, על אותו גיליון. המקום היחיד שבו יראו את שני הקווים הכחולים הינו בתרשים ההתמצאות הכללי. כאשר אני אשלח את הקבצים לאישור, באיזו שיטה לבחור: כל אתר מקבל את סדרת הקבצים שלו (ממילא המודד יעביר לי את קבצי המדידה בקבצים נפרדים) - למשל 2 קבצי GVUL שונים או שני האתרים מופיעים במשותף בקובץ - למשל, בקובץ GVUL יופיעו 2 קווים כחולים, מאד מרוחקים זה מזה (ואם כן, מה אני אעשה עם קבצי המדידה? להכניס לאותו קובץ?) תודה.

שני קווים כחולים

היי גולי. אני כבר יודעת, אז אשתדל להסביר לאט...למרות שהפעם אני לא בטוחה שצריך
האפשרות השנייה שהיצגת כולל האיחוד של קבצי המדידה, היא התשובה. אסביר: הרעיון הוא שכל תכנית תקבל מספר אחד ותכיל סדרת קבצים אחת. מותר להציג בתכנית אחת מספר גבולות, בתנאי שהם אינם נוגעים זה בזה, ולהציגם בתשריט כפי שתיארת, אלא שבקובץ הממוחשב לא ניתן לבצע הפרדה לקבצים נפרדים. זה אומר שתקבלי מהמודד קובץ PARCEL אחד שיכיל את הגבולות והגושים בשני חלקי התכנית שלך, וקובץ SURVEY אחד שיכיל את יתר המידע המדוד כולל 2 מסגרות קואורדינאטות. על רקע הקבצים הללו יוצב קובץ גבול אחד שיכיל את שני הגבולות במקומם האמיתי עפ"י המיקום שלהם במפת המדידה, קובץ PLAN אחד שיכיל את כל תאי השטח בשני התחומים ואת קובץ ENTITY שיציג את כל יתר המידע המתוכנן כנ"ל. זאת הדרך להגיש את הקבצים, גם אם הקווים הכחולים ממש רחוקים זה מזה. אם כך, כשתתרחקי ותצפי בכל המידע המוצג בקובץ תראי שני מוקדי מידע. כל אחד מהם יוצג בתדפיס בנפרד. זה בכל האמור לגבי ההגשה הטכנית, אלא שלגבי הפן התכנוני אני מניחה שלירון טוראל ידידי יהיה מחר מה להוסיף על הבעייתיות שבמושג ניוד שטחים. אבל זה לדיון אחר.

למעלה