שני קוים מקבילים

שרי42

New member
שני קוים מקבילים

שני קוים מקבילים

חצי שנה הוא מחזר אחריה, זה התחיל כמובן בצט והמשיך בטלפון, שני אנשים נשואים, לא משהו היסטרי, ככה .... מידי פעם.......מתקשר בדרך מהעבודה הביתה, תמיד בשעה מאוחרת, הוא מנכ``ל של איזו חברה גדולה.....שואל מה נשמע......לא הסכימה להפגש אף פעם עד לרגע שהיתה כבר ממש לקראת הגט המיוחל והוא הודיע לה שהוא בהליכים.......רגע, אתם בטח תוהים אז מה חלקי בכל הסיפור הזה?........ אז זהו.....אני רק המספרת.......אני הייתי על תקן ה``מזכירה`` של ה``מנהלת`` בכמה פעמים בהם התקשר ולא ממש בא לה לענות ......אתם מכירים את זה בטח......``מצטערת היא לא יכולה לענות, היא נמצאת בישיבה`` עלק ישיבה.....אבל מה לא עושים בשביל לעזור לחברה...... בקיצור ערב חורפי אחד היא מתקשרת ``מה העינינים?`` היא שואלת ``אנחנו בסיום הדלקת נרות חנוכה`` אני עונה ``יאללה תבואי לאכול סופגניה`` ``עשיתי גוונים בשיער ואני רוצה ללכת לקנות בגדים`` ``הופה... בגדים`` אני אומרת ``מה קורה?`` ``את זוכרת שרציתי בשבוע שעבר לעשות גוונים ולא יצא?`` והיא ממשיכה לקשקש על מליון דברים ומספרת לי על מישהו מהצט, שהיא מנהלת איתו שיחות כבר כמה לילות, עד כמה הוא רציני ואני........ מרגישה שזה לא זה ........ככה אתם מכירים אותי.....הפולניה? ....... ``עם מי את הולכת לצאת הערב?`` ``מכשפה`` היא אומרת ``תני לסיים את המשפט`` ``עם מי את יוצאתתתתתתתת?`` אני צורחת ``אוף, איזו קרציה....את זוכרת את ההוא שבשבילו את ה``מזכירה``?`` ``האאאא ידעתי שמשהו קורה`` אמרתי בקול של נחש ארסי ``הוא נשוי לא?`` ומיד הרצנתי ``ואנחנו יש לנו כלל - גברים נשואים – האוט`` ``אז זהו.... הוא בדרך לחופש המיוחל`` היא עונה אחרי שעה וחצי היא נכנסת בדלת עם שקית מלאה ואלף שקל פחות בארנק ``שני שקים אחד לתחילת החודש ואחד לחודש הבא`` הרביצה קניה, אבל אני מה זה מפרגנת לה........והחצוף......מתקשר בדיוק ברגע שהיא מראה לי את כל הכבודה.......לקחתי ת`טלפון ובאלגנטיות של מזכירה בכירה עניתי למנכ``ל ``מתנצלת אבל היא בישיבה , מעונין להשאיר הודעה?`` ``מתי היא מתפנה``? הוא שואל ``תוכל להתקשר בשבע`` עניתי וסגרתי ענין אחרי עשר דקות, בדיוק של שעון שוויצרי הוא מתקשר והם קובעים מקום ושעה ואני .........כמובן........נכנסת מיד לפעולה......בודקת איך עומד המכנס והחולצה, מציעה עגיל תואם, מביאה את תיק האיפור – הצבעים בפנים חייבים להתאים לגוונים החדשים של השיער.... ואחרי רבע שעה מטמורפוזה........עומדת לפני חתיכה אלגנטית.......אני לא מאמינה כמה היא נראית זוהרת, מקסימה. ודקה לפני שהיא הולכת, אנחנו קובעות שעה ומאלו משפטים שהיא תאמר, אני צריכה להבין מה........שאני אפקיר חברה?......איך עלה על דעתכם?.........באמת! בתשע ושבע דקות (לא צריך להגזים, אף פעם לא מתקשרים בשעה עגולה זה יותר מידי בולט) אני מתקשרת ולפי המשפט אני מבינה שיש כאן סיפור..........פולניה פולניה אבל מנומסת......יש לי סבלנות.... כשצריך.....זה עולה לי בדם אבל......ושמעון פרנס אומר על זה ``הסבלנות היא הדרך המהירה מכולן`` ולא ידע כמה הוא צודק......בתשע עשרים וחמש היא התקשרה ``אני בדרך הביתה`` ``וי....זה היה מהיר`` אני עונה ``יאללה....אני רוצה פרט פרט בפרוטרוט`` ואני שומעת אותה צוחקת, אבל יודעת שהיא מאוכזבת נורא ``הוא נראה נפלא......הוא יפה.......הוא נעים, נחמד, הוא נשוי איזה 25 שנה ....אבל.....`` וכשמגיע האבל אנחנו יודעים שתבוא הנפילה ``רגע ......מהתחלה`` אני אומרת ``הזמנתי קפה והוא הזמין ציפס......הוא יכול להרשות לעצמו איך שהוא נראה, אבל אני.....כמו נרות חנוכה אלא לראותם בלבד, סיפר שהוא ואשתו כמו ואני סיפרתי לו שאני מחפשת קשר שיהפוך לקשר משמעותי`` ``נו.....`` אני מאיצה בה והיא ממשיכה ``ולכן..... הוא מחפש קשר שישלים את הקשר שלא היה לו עד כה`` ``ישלים``? אני שואלת כלא מבינה.......מה אני נראית לכם? אהבלה?... בטח מבינה.......ואני מרגישה איך הוריד, שאין לי במצח, מתנפח.... והיא ממשיכה ``מישהי עם ראש טוב, שיוכל ללכת איתה לאיזה בית מלון ברמה ואני, הוא אמר לי, מוצאת חן בעיניו`` ואני.......עם הוריד שאין לי במצח, שהגיע לגודל אופטימלי של טיל סקאד, ישר סיננתי בקול שכל השכונה שמעה ``בן זונה..... ולחשוב שבזבזתי עליו את האיפור הכי טוב שלי`` והיא...... התפוצצה מצחוק, אבל תודו שזו לא היתה בדיחה.....אני חושבת שהיא צחקה במין הקלה.......ועכשיו שאני חושבת על זה......יש לנו כזה מזל שאנחנו יכולות לדבר, לספר, לשתף בטוב וברע, לצחוק מהעולם אבל בעיקר על עצמנו.... ``אבל חכי`` היא אומרת לי ``תכף מגיע הדובדבן`` והיא מספרת כמובן על מה שוחחו ואיך ביקש לנתח בצורה אנליטית את מצבה......המנכ``ל המהולל.....מה עבר לו בראש באותם רגעים....ישיבת הנהלה? ``ובדרכנו למכונית הוא אומר לי......אני רוצה לנשק אותך באיזו פינה.......תורידי ת`ליפסטיק`` ``הייתי מורידה`` אמרתי לה ``מורידה לו סטירה הגונה`` ``מתה עליך, מכפשה פולניה שלי`` היא אומרת לי ``מה אמרת לו?`` אני שואלת......היא תוריד אותי ביגון שאולה...אני אומרת לכם.....היא לא מפסיקה לדבר על איזו טיפשה היא היתה שבכלל סיפרה לו בשיא הרצינות מה היא מחפשת בקשר ``מה אמרת לו בסוף`` אני צורחת עליה בשארית הכוחות שנותרו לי ``עד כאן!`` היא עונה ואני לא מאמינה.......כי אני רואה את עצמי......אוחזת בצווארון חולצתו......מקרבת את ראשו אל פני כמה קרוב שאפשר........ומדביקה לו ראסיה......... ואני שותקת....לא מסוגלת להוציא מילה.......אני, הפולניה, אלוהים, לאן הגענו? גם היא לא מאמינה שאני כזו שקטה ``מה יש לך לומר לי על זה? הא?`` היא שואלת זה כבר בכלל לא חשוב מה עניתי לה, רק בסוף השיחה חשבתי לעצמי כמה אני אוהבת אותה וכמה אני מאחלת לה שיהיה לה רק טוב ושתמצא את מה שהיא מחפשת ושתי המילים שמהדהדות לי בראש הן שתי המילים שאמר על אשתו ועליו: קוים מקבילים תחשבו כמה זה מתאים גם לסיפור שלו עם החברה שלי לא?

haAlma

New member
חברה יקרה לכשכמוך...

אדם נבון אמר פעם - כי הלמידה הטבעית ביותר, הינה המפשיעה ביותר. למידה מנסיון. וכאשר בפרי עתך, נחשפים סיפוריך, וסיפורי קורביך, אנו נחשפים בעקיפין לנסיונם שלהם, ולמדים להסיק מסנות. לא נורא, הדרך ארוכה ומפותלת, אמרי לחברתך, אך... העתיד נראה טוב יותר. שרי, לגבייך - כן ירבו חברות מסוג זה. לו יהי. ;-) העלמה.

יופי של סיפור

שרי, כתוב רהוט, מעניין, קריא קראתי ללא הפסקה . אהבתי את תיאורייך. והתוכן? מציאותי, מעצבן ומרגיז. כתבי עוד.

אפרת.א

New member
וזו לה הפעם הראשונה ...ש...

קיללה יותר מ- אוףףףףף.. חחחחחחחחחח תודי יקירתי שדבר אחד היא חסכה לך: שכחה לשים בושם:)) חחחחחחחחחח - זה מה זה חשוב ! תארי לך שהיתה גוזלת ממך שתי ``הזלפות`` - מה אז? ולבזבז אותן על צלחת צ`יפס וספרייט? ואללה - אני, אם הייתי אותה חברה - הייתי.... הייתי אומרת לו : ``עד כאן`` :)) מה אומר לך שרי - אין, אין, אין - ולא תהיה בעולם חברה מדהימה כמוך! לפחות קנתה דברים יפים? והפסים?? (חחחחח הספר קרא לזה ``אפקטים``:) מממממווווווואאאאאאאאההההההההההההההההההה, מה הייתי עושה בלעדייך - מה??? סופגי - יקירה , תאמיני או לא , לא רק נשמע מציאותי כל מילה אמיתית ובמקומה! חחחחחחחח - כולל הדלקת הנרות, אם כי התזמון היה מדוייק - תודי שרי - בדיוק סיימו להגיד ``אאאאאאממממןןןןןן``:)) שרי רועי ואסף: גם ``היריש`` אוהבת אתכם כל ``קח`` חחחחחחחח מואה! חחחחחחחחחח - וביום חמישי???

:cool: הבנתי

חחחחחחחחחח, יודעת מי החברה. נותנת לה חיבוק וגם נשיקה. ממממממווווווווואאאאאאהההההההה.

אפרת.א

New member
רגע - יש המשך לסיפור...:)

באותו ערב, לא משה מעיניי דמותו. המבט מעיניו הכחולות מפשיטות משהו, והריר הנוזל בקצוות שפתותיו. נעלבתי. נשכתי שפה, איך?? ניסיתי לשחזר: ישבנו, פטפטנו על דא ועל הא, הכל היה בגדר הסביר, נחמד ואפילו נעים. להתפתחות מדאיגה ולא רצויה שכזו - לא פיללתי. הגעתי הביתה במצב רוח קודר, עשיתי דברים בצורה מכאנית,לאחר מכןנכנסתי למחשב, ראיתי את אשר שרי כתבה ----- ובאחת עלה מצב רוחי, צחקתי בקול - ומייד הפך הארוע המכעיס עד אימה, להיתולי משהו, משעשע. שמחתי שהכל נגמר בטוב ולא קרה שום אסון. (רואה שרי למה כדאי לחזור בתשובה:)) עבר לו יום האתמול, יום חדש הפציע. סידורים, עבודות וכו` היו מנת חלקי.תפקדתי למופת עד לאותו הרגע. בסביבות השעה 18:00, נשמע צליל הפלפון.עניתי. בעברו השני של הקו...ניחשתם?, נו , אלא מי? רגע, טיים אווט, סליחה - לא היה ברור, לא היה מובן ש - זהו עד כאן?! מסתבר שלא. ``ידידי`` הנ``ל נשמע עליז למדיי מעברו השני של הקו. ``היי, מה שלומך? נו, חשבת עלי בלילה?`` טרם הצלחתי להשחיל מילה וההוא ממשיך: ``מה קורה? להזכירך , אשתי בחו``ל ואנחנו תכננו תכניות להיום - מתי נפגשים?`` לרגע השתנקתי. דממה. קולות השאון מסביבי נשמעו ביתר שאת. לא ממש הבנתי, הכל המה בתוכי - לו היה הוא לידי בו ברגע - הייתי מממשת את רצונה של שרי לנגח את ראשו, לסטור לפרצופו המתנשא והחצוף. תוכניות? נפגשים? בית מלון? אישתו? אני - הוא, הכל התערבל לי בפנים - ומתוך המערבולת עניתי בקול צעקה: ``לא מתאים - רד לי מהחיים!`` תרקתי. ישר כמובן התקשרתי - לשרי...``אנא חברה, תהיי זמינה`` חשבתי לעצמי חשתי הקלה עצומה . מן הצד השני נשמע קולה הצרוד משהו של חברתי . ``מה עכשיו קרה?`` אלה היו המילים הראשונות בהן פתחה את השיחה. חחחחחחחחחח אני נגמרתי. היא כאילו ידעה. סיפרתי לה - השתוללתי, נרגעתי, צחקתי (העניין הוא שעם שרי - גם כשאני עצובה או כאובה - אני לא יכולה - בסופו של דבר מתפפוצצת איכשהו מצחוק). ``תגידי לי - את פסיכית או מה? יא דפוקה`` כך אמרה לי החברה הטובה - ואני - נבוכה. ``לא מבינה אותך בכלל, איך לא קבעת איתו - איך לא אמרת לו שבכיף תפגשי איתו בבית המלון הכי יוקרתי הכי ``פרו פרו`` שאפשר. אני במקומך`` אמרה לי ``הייתי קובעת איתו שעה, זמן, מקום ו...שיחכה המניאק ישלם ויתייבש`` וואללה - צודקת חברה יקרה - אבל , מה לעשות - אני לא פולניה:)) שתהיה לכולנו שבת קסומה - ממממוווווואאאאאאאההההההההההה

שרי42

New member
ועל זה ברשותך....

לא אוסיף חצי מילה ומילה. כבר דיברתי עם יו``ר ארגון המכשפות והתלוננתי רבות על הקורס שהיא מעבירה - הוא מצריך שיפור מידיי. יש למה לצפות חחחחחחחחחחחח ואיך אפשר לסיים בלי המואהההההההה הידוע לטובה

דספרדו

New member
וריד וירטואלי?! כמה מתאים

יופי של סיפור?! תאור?! {לא ממש משנה} יופי של חברה {מזכירה``} יופי של אופי.. {לפולנייה הזו} היופי של אפרת, זוהרת..{המממ} הקיצר הכל יופי.. {כמעט} והלוואי והקווים {או הקו של..} יצטלבו או אז יהיה יןפי של סוף?! שיהיה יופי של יום

למעלה