שני קורסי יסוד ביהדות

amera

New member
שני קורסי יסוד ביהדות

אני חייב בשני קורסי יסוד ביהדות. האם יש קורסים כאלה מתוקשבים שאני יכול ללמוד מהבית ללא צורך לנסוע לבר אילן?

chayahd99

New member
המלצות

אני למדתי לפני שנתיים את הקורס "ירושלים לדורותיה" של איל רגב. הקורס היה מתוקשב ולא קשה והציונים היו מעולים. בשנה האחרונה עשיתי את הקורס "הספרים ההיסטוריים - המלוכה בישראל" שהוא קורס בהתכתבות. גם הקורס הזה לא היה קשה במיוחד. לשני הקורסים ניתן למצוא סיכומים מוכנים באינטרנט.

amera

New member
4 רשומות נמצאו.

בחיפושיי אחרי קורסים כללים, בחרתי בממשק החיפוש באתר האוניברסיטה את הפקולטה "כללי" ואת המחלקה "לימודיים כללים" וקיבלתי רק 4 קורסים: 98080 שעורי תרגול במחשב -עתונאות ותקשורת 98100 קבוצת דיון: יחסי דתיים חילוניים. 98995 קורס כללי 98999 דרישות לעיבודי מחשב האם זה כל המבחר בלימודיים כלליים?!!!

amera

New member
ועוד שאלה

אני לא חייב בשכר לימוד. האם אני חייב בתשלומים נלווים: 225 פדיון שמירה 235 שרותי רווחה ומה זה שירותי רווחה?

אפשר לוותר על שירותי רווחה

צריך למלא הצהרה שאינך מעוניין בזה ולתת למדור שכ"ל. אני לא יודע אם יש אפשרות להעביר אליהם הצהרה כזאת בפקס או בדואר או שחייבים לגשת לשם ולחתום על הטופס שלהם.

tulie

New member
אפשר בפקס

היתה הודעה על זה ממש לאחרונה דפדף טיפה אחורה. או השתמש בחיפוש

tulie

New member
יש מספר קורסים מתוקשבים ביהדות

אבל ממה שאני ראיתי רובם נסגרו מהר מאוד בתקופת ההרשמה אני ממליצה אולי על קורסים בהתכתבות במקום. בהם לרוב יש מקום. אני לא עשיתי אבל שמעתי דברים טובים אה, וההרשמה למתוקשבים ולמקוונים זה באולם 7 איפה שתלמוד ולא לפי המחלקות.

roee the king

New member
בנוגע לקורסים מתוקשבים...

ניתן לקחת קורס מתוקשב יחיד במהלך השנה ורק לסטודנטים משנה ג' ומעלה בלבד. כמובן, שמספר הקורסים המתוקשבים מוגבל לתואר ראשון (נדמה לי שזה ל-2 קורסים מתוקשבים). בנוסף, יש אפשרות לקחת קורס יחיד בתכתבות במהלך השנה בכל שכבות הלימוד (שנים א', ב', ג' וכו') בלבד.

למעלה