שני קישורים נחמדים

טובה ב

New member
דף מלא שכמיות

לצערי, ללא הוראות, אבל שילובי צבעים מעניינים, לשטוף את העיניים ולהפנים, ולאמץ לפריטים שיש בעבורם הוראות.

טובה ב

New member
הנה הקישור ועוד אחרים

להתרשמות ולספיגת שלל האפשרויות בלבד. ההוראות אינן חינם. סורי.באתר הבית של כל הקישורים האלה יש עוד רעיונות להנאתכן.

iris3111

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifלמה אין הוראות יוווו

איז יופי יוווווו איזה עושר יוווווו איזה מקסים

טובה ב

New member
דווקא יש הוראות, אבל לא בלי

תמורה- כספית, כמובן. אבל את עם הניסיון העשיר שלך,בטוח תשתלטי על זה. תתייחסי לתמונות כאל אוכל לעיניים, ותראי שהשובע הזה מהצורות ומהצבעים, יביא אותך ליישם את הרעיונות שלהם, ביצירות שאת יודעת לבנות לבד. ככה זה עובד. אומנים תמיד אומרים, שחשוב להם להיחשף, לצרוך, לבלוע- בתור תזונה לדמיון.

HollyGolightly

New member
דברים מהממים

פשוט לשקוע פנימה. הפונצ'ואים כאילו יצאו מתוך נשמתי. מדהים....

HollyGolightly

New member
הולי גולייטלי היא דמות ברומן של

טרומן קפוטה - ארוחת בוקר בטיפני. הקטע הוא שמעולם לא קראתי את הספר (גם עשו ממנו סרט שמעולם לא ראיתי) ואין לי שמץ של מושג מיהי ומהי. אבל השם מצא חן בעיני כששמעתי אותו. השם הוא Holly Golightly, אבל כבר היה שם משתמש כזה בתפוז, אז חיברתי את השם הפרטי ואת שם המשפחה. פשוט מתה על השם.

טובה ב

New member
אה, ברור ברור! עכשיו

אני מבינה למה זה נשמע לי מוכר וחביב כל כך. אני דווקא ראיתי את הסרט, לפחות 20 פעם, את כנראה מאוד רומנטית, כי התחברת אל אחת היצירות הכי קלאסיות והכי מתוקות בתרבות הקולנוע. "הולי" הזאת היא אודרי הפבורן בסרט, השחקנית הכי אלגנטית בהיסטוריה, והכי מגלמת את הנשיות במיטבה. יופי של בחירה עשית! הסרט משודר מדי פעם ב- TMC אולי יצא לך לראות עכשיו.

HollyGolightly

New member
../images/Emo79.gif איזה כיף! תודה על המידע../images/Emo79.gif

איזה כיף
עשית לי את היום
עכשיו גם ממש יש לי חשק לקרוא את הספר ולראות את הסרט (חשבתי שאם מכל האפשרויות בעולם בחרתי דווקא בשם משתמש הזה, אז מין הראוי להכיר את המקור. אבל איך אומרים? התמהמהתי..... והתמהמהתי..... והתמהמהתי..... והתמהמהתי....... עכשיו לא רק שאין לי תירוץ, אלא שממש יצרת בי רצון להתוודע לדמות וליצירה
תודה תודה

טובה ב

New member
כן, את חייבת לעצמך

ראיתי את הסרט בגיל ההתבגרות, ומאז הוא נעוץ לי בזכרון כמשהו מלא מתיקות ורומנטיקה, שמתגשמת אחר כך בעתיד כשמתבגרים. ה"אחר כך" כבר הגיע, ואפילו כבר עבר, והיום ממרום הגיל אני יכולה לאשר שההבטחות מתקיימות. התשובה שלך היתה מלאה מוסיקה, וזה מתרונן נחמד. כיף לדבר איתך.

שולי, תנסי כי אפשר להכנס, להפך

השכמיות למכירה ויש להם אינטרס שאנשים יכנסו. מחיר ההוראות כ 5$ מחיר קיט 16$ מחירים סבירים, לא?

ila123

New member
הוראות לסריגת הפרח

שלום בנות! גיליתי אתכם לאחרונה, ובהשראתכן התחלתי לסרוג שוב אחרי יותר מ-20 שנה, ואיזה כייף זה! ועכשיו לשאלה: משהי יכולה לתת הוראות/תרשים ברורות/ים לפרח-סיכה מהקישור שלמעלה? הקישור שטובה ב העלתה.

טובה ב

New member
עד שיהיה לי זמן לתרגם את

ההוראות, אני מציעה לך פרח דומה, שכבר העליתי בעבר, עוד בימי הקומונה ההיסטוריים. הוא מאוד מאוד קל, ותמיד יוצא יפה.

למעלה