שני קישורים

נונינה1

New member
אני מוכנה להתפשר........

שלא ימצאו את הגורם אלא רק את התרופה - כמובן לריפוי מושלם, מה דעתכם

ריקי 04

New member
כעקרון אין קשר

CP, היפוטוניה, פיגור שכלי ובעיות ראיה הם התופעות היותר פופולריות לפגות. בכל מקרה מדובר על הפגים הקטנים, שבועות 26-29 ובמשקל קטן מקילו. פגית של שבוע 32 היא כבר די "מבושלת". הבן שלנו (960 נולד גר') חטף בפגיה זיהום קשה בדם (מקור בלתי ידוע, ככל הנראה קשור בחוסר הבשלות של המערכות), שכנראה גרם לנזק הנוירולוגי (לאוטיזם). לגבי האחים - בתאומים/שלישיות לא זהים הסיכוי לשניים פגועים די נמוך (כלומר זהה לסיכוי ללידת אח נוסף עם PDD - בערך 8%).

doroniz

New member
קניתי

אני אהיה מוכן לעשות הכל אם מישהו יבטיח לי ריפוי מוחלט ולתמיד.

doroniz

New member
אוטיזם כמובן

קישור אחד הוא כתבה מאתר ישראלי המביא כתבות מתחום הרפואה. קישור שני הוא לאתר מידע המפיץ גם עלון אינטרנט לכל דורש. אני רפרפתי בשני האתרים ומצאתי שהם מעניינים וכדאי ליידע את האחרים על קיומם. דורון.

ריקי 04

New member
תודה ו...

קרוב משפחה שלנו פיתח דלקת קרום המוח כתוצאה מה-MRR בגיל שנה. התוצאה היתה סימפטומים אוטיסטים שנמשכו קרוב לשנה (איבוד יכולות ושפה, ניתוק...), עד גיל שנתיים המצב הסתדר - כך שברור ש"זה לא היה זה". בכל מקרה בגלל הסיפור הזה לא חיסנו MRR בגיל שנה - כך שאנחנו לא יכולים להאשים את החיסון... (אלא את הזיהום בדם בפגיה...)

doroniz

New member
על לא דבר ו...

הנה לך הוכחה אישית שחיסון ה-MMR אינו גורם לאוטיזם, אולי הוא זרז של התופעה. בטוח שכל נושא רמת הכספית בחיסונים מדאיג ומסוכן, ועובדה שמשרד הבריאות עבר לחסן את כל התינוקות בחיסון הסלולרי. אני כבר מזמן הפסקתי לחפש מי או מה "האשמים" באוטיזם אצל עומר - זה הרי לא יקדם את עומר...וקידומו הוא המטרה. שבת שקטה, דורון.

נונינה1

New member
כן אבל......

מישהו צריך לחפש את "האשמים" ולא בשביל להאשים (אף על פי שזה גם משהו...
) אלא כחלק מהמלחמה במציאת הגורם ואז המניעה או אולי (אם יש אלוהים בשמיים...) הריפוי. אז נכון, אסור להתמקד בזה, אבל בכלל לא לחשוב על זה, לדעתי פשוט אי אפשר.

doroniz

New member
חיפוש גורמים

מסכים לכל מילה - מערכות הבריאות חייבות לחקור עד תום במטרה למצוא את הגורמים ו/או הסיבות לאוטיזם למטרות אבחון, ריפוי, חיסון וכו'. אבל ריקי דיברה על מציאת האשמים במקרה הפרטי שלה ועל זה אני עניתי - חיפוש אחר אשמים (אנשים או גורמים אחרים) במקרה הפרטי שלנו לא יעזרו כי לא נוכל לגלגל את הגלגל אחורה..... שבוע טוב ושקט...דורון.

ריקי 04

New member
אשמים...

במקרה הספציפי שלנו דווקא יש מבחינתי אחראי (הרופא שעשה את מעקב ההריון, תמורת 600 ש"ח לפגישה... וכשהעלנו את הסוגיה שבגללה היתה בסופו של דבר לידה מוקדמת - הוא צעק עלי שאני אפסיק להמציא). הוא אומנם לא אשם בכך שהבן שלי אוטיסט, אבל הוא בהחלט אשם בכך שהבן שלי נולד פג (שבוע 30), פגים לא נולדים עם תעודת אחריות (הסטטיסטיקה על פגים מתחת למשקל קילו, כמונו - 40% פגועים קשה) והבן שלי בגיל שבועיים וחצי חטף זיהום בדם שככל הנראה אלו התוצאות שלו היום. אבל בשורה התחתונה זאת מילה שלי מול מילה שלו, ולכן אין לי שום כוונה להשקיע מיליגרם של אנרגיה נפשית בנושא. שלוש כתבות מאד לא מחמיאות במעריב לפני שנה לא עשו לו כלום - אז אני בטח שלא אזיז לו. את האנרגיות שלי כדאי שאני אשקיע בכיוונים יותר פרודוקטיביים... בבן.

doroniz

New member
אז אנחנו מסכימים

את האנרגיה צריך להשקיע בקידום ילדינו, ולא במה גרם להם להגיע למצבם (אלא אם כן זה יכול לתרום למחקר לטובת הילדים הבאים). אני הייתי במקום הזה בעבר - עומר שהה יותר מידיי זמן בתעלת הלידה ושאף מי-שפיר לריאות ולכן הוכנס לפגיה לקבל עזרה בחמצן ואנטיביוטיקה מחשש לדלקת ריאות (אולי מי-השפיר היו מזוהמים - בסוף התברר שהיו נקיים). היתה תקופה שחשבתי שיש קשר לשהיה שלו בתעלת הלידה לאוטיזם, ורציתי להאשים (משפטית) את צוות המיילדות ו/או את צוות הפגיה. בסופו של דבר ירדתי מזה - אין שום סיכוי לזכות במשפט כזה, ההשקעה הכספית היא גבוהה, והכי חשוב - את הכוחות שלי רציתי (ואני עדיין רוצה) להשקיע בעומר ובקידומו. שבוע טוב ושקט.....דורון.

למעלה