שני קליפים היום בערוץ 24

glitter8

New member
שני קליפים היום בערוץ 24

הישר מהתנור של הילה גלעדי- שעה רביעית 11:00-12:00 חיים אוליאל- סימני סערה שמעון בוסקילה- מרגיש את זה הדג נחש- שירת הסטיקר יאיא- נשתגע מומי לוי- באנו להעיר ת`עיר סאבלימינל, סיוון ומשפחת תאקט- פרחים בקנה שרית חדד סאבלימינל והצל- הסוד קובי אפללו- שיר געגועים גוסטו מוריס מדיוני וקוז`ו מארחים את דיוויד ברוזה- האשה שאיתי
דויד ברוזה- סיגליות
יוסי אזולאי- דה ז`ה וו שלום חנוך- לאט לאט אבי עברי- עכשיו תורי

handlessman

New member
ולמי שלא זוכר...

• סופשבוע דויד ברוזה ברשת גימל ו סאביבית ו 15:32 | 15/08/07 יש בשעה הזאת תכנית נוספת במסגרת הסופשבוע דויד ברוזה ברשת ג'. אם אתם רוצים לרקוד על שתי החתונות, תראו מה שצריך בערוץ 24, ואני מקליט את התכנית ברדיו. מעתיק את ההודעה של סאביבית (שהספיקה בינתיים לעבור לעמוד הבא):
שבת 25/8/07 11:00 – 12:00 דויד ברוזה בהופעה - זה הכול או כלום – הקלטות מהופעה בתיאטרון ירושלים 2002 עורך: אברהם ינאי
שבת 25/8/07 16:00 – 18:00 מאחורי השירים – דויד ברוזה משמיע ומספר על שיריו הידועים ביותר. התכנית הוקלטה עם הוצאת האלבום דויד ברוזה – המיטב (2004) עורך ומראיין – חיים א-דור
שבת 25/8/07 20:00 – 21:00 דויד ברוזה במצדה – הקלטות מהאלבום שתיעד את הופעתו של דויד ברוזה במצדה – 1994 עורך: יוסי כהנא

handlessman

New member
ולמי שלא זוכר...

יש בשעה הזאת תכנית נוספת במסגרת הסופשבוע דויד ברוזה ברשת ג'. אם אתם רוצים לרקוד על שתי החתונות, תראו מה שצריך בערוץ 24, ואני מקליט את התכנית ברדיו. מעתיק את ההודעה של סאביבית (שהספיקה בינתיים לעבור לעמוד הבא):
שבת 25/8/07 11:00 – 12:00 דויד ברוזה בהופעה - זה הכול או כלום – הקלטות מהופעה בתיאטרון ירושלים 2002 עורך: אברהם ינאי
שבת 25/8/07 16:00 – 18:00 מאחורי השירים – דויד ברוזה משמיע ומספר על שיריו הידועים ביותר. התכנית הוקלטה עם הוצאת האלבום דויד ברוזה – המיטב (2004) עורך ומראיין – חיים א-דור
שבת 25/8/07 20:00 – 21:00 דויד ברוזה במצדה – הקלטות מהאלבום שתיעד את הופעתו של דויד ברוזה במצדה – 1994 עורך: יוסי כהנא

handlessman

New member
אה, לא ראיתי שכבר כתבת...

חח גם לך יצא פעמיים? אבל זה שני שרשורים חדשים, זה יותר חמור
. תמחקי אחד מהם???

alti26

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo127.gifשבת מקסימה לכולם

אז זהו כששבת מתחילה עם דיוויד בהופעות יחיד שלו ההנאה היא כפולה ומכופלת צלילי חליל - כשדיוויד שר אותו לבד הנופח איחודי ומרגש בהסתכלות על דואטים שנערכו לשיר זה השילוב שלו עם קרן טננבאום נותן תנופה מקסימה לשיר הלוק שלה ואופן ההצגה שלה של השיר פשוט מדהימים . השיר השני פספסתי את שמו בגירסא הספרדית otra ves . סגליות - שיר של איכות תמידית ליווי כלי ההקשה והפריטה השמימית של דיוויד מדליקה אולמות שלמים ריגוש עילאי התמוססות וממש ארגה אני אפילו זוכר איך שלי קובוס ממש נהנתה כשהתחיל השיר לנגן במצדה . מתחת לשמיים - איפה שהוא רק ישיר אותו הוא ישמע מוצלח העדיפות שלי היא ב 5:40 בדקת הזריחה של המצדה דקות של זכרון להרבה מאלה שאוהבים ואת דיוויד במיוחד . בוכה אל הקירות - שיר קיצבי מהדהד חזק ודיוויד כשהוא פורט על הגיטרה בעוצמתיות מדהימה נותנת לשיר הרגשה של סחף . הנהר של סיבילה שיר שמושך למחוזות אחרים הפריטה של דיוויד החזקה והרקיעת רגל המשתלבת שלו בתוך השיר פשוט מדליקה ומקפיצה . זה הכל או כלום - שיר מדהים נוגע בכל לב של אדם . היום זכינו בכמה הופעות של דיוויד ההופעה הבאה בזכות אנשים בתוך הפורום ובינהם המנהלת המקסימה של הפורום עינבל נתראה בשעה 1600 בג' לעוד הופעה שבת של קודש לכולם

glitter8

New member
תודה על התיקון..

העתקתי את הרשימה כלשונה מהאתר של הילה גלעדי, העורכת.

אין בעד מה...

אז כדאי שמישהו שם יתקן אותה היא בערוץ המוסיקה לא? נראה לי שהיא אמורה לדעת את שמות האמנים שם. לא נורא אני בטוח שמוריס יסלח לה.

למעלה