שני קרבות נקבעו עבור ויטור!

UgiPletzet

New member
שני קרבות נקבעו עבור ויטור!

יש לו קרב עם ראמבל ב-142 עוד חודש, אח"כ הוא מצלם את העונה הברזילאית של TUF, ואח"כ יילחם בוואנדרלי ביוני. שתי שאלות: א. מישהו זוכר מצב ב-UFC בו ללוחם נקבעו שני קרבות קדימה? ב. מישהו מאמין שוואנדרליי יחזיק מעמד יותר מ-44 שניות הפעם? התשובות שלי - לא ולא...

Vizmo

New member
מסכים

לא זוכר מקרה כזה אבל דיי הגיוני להתחשב בזה שיש חצי שנה בין קרב לקרב. סילבה לא רק לא ישרוד את הסיבוב הראשון, גם סיכוי טוב שזה יהיה הקרב אחרון (אולי לפני אחרון) שלו.

yair_bar

New member
מנהל
פחחח. גאונים ה UFC האלה

הרי ברור שהוא ייפצע לפני אחד מהקרבות ואז יישאר לו רק אחד

drorm5

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

מתי ויטור נלחם יותר מפעמיים בשנה? בכלל, עם כל הבלאגן בקארד 142, לא הייתי מאמין שדווקא קרב עם 2 פצועים סדרתיים (ג'ונסון ובלפורט) יתקיים.

מרקו בי

New member
אני לא בטוח לאם היה כזה דבר

שללוחם נקבעו 2 קרבות מראש, אם אני לא טועה היה כזה דבר בעבר אבל אני לא בטוח. לגבי ויטור-וואנדי אם זה יגמר כמו הקרב הקודם בינהם בufc? סביר להניח שכן.

באסטר1

New member
לא מבין מה סילבה מחפש בקרבות כאלה

הוא לא עושה את זה בשביל הכסף כבר אבל הסנטר שלו לא טוב פשוט! ולוחמים לא מאמינים לזה וחושבים אה סתם אגרוף שנכנס אבל פאקינג כל קרב הוא מופל בKO

udi102

New member
מה זה סנטר לא טוב ?

אחינו היה לו אחלה סנטר אבל ככה זה ברגע שאתה מקבל שניים שלושה KO הסנטר נחלש וסילבה קיבל לא מעט KO בשנים האחרונות ,מקרו קופ,הנדו, ראמפייג,ליבן לא חסרים לוחמים

BeniTaz

New member
נכון.. עכשיו העניין שזה נזק מצטבר

וזה כבר הופך להיות לסכנה בריאותית. אחרי 3-4 KO ברוטאלים לוחם צריך לבחון אופציית פרישה אם אין לו הרבה אפשרויות קידום.. אף אחד לא רוצה שואנדרלי חס ושלום יסבול בעתיד ממחלות או יאבד את חייו מוקדם כתוצאה מנזק מוחי שנגרם מהנוקאאוטים שקיבל. לדעתי עוד KO אחד ומישהו צריך לעשות את זה בשבילו.. וזה כנראה יקרה מבלפורט.

udi102

New member
אפשר לקחת את לידל לדוגמא

בתחילת הקריירה שלו שמעתי ראיון איתו והוא דיבר באופן שוטף וברור וכיום המצב הדרדר אני לא מבין הרבה ממה שיוצא לו מהפה ,קשה להבין אותו ואני בטוח שהוא גם מודע לבעיה הזאת

danielmo1

New member
רק בגלל שיצאת ליצן עכשיו

הראיון עם צ'אק לידל שאתה מדבר עליו, זה אחרי שהוא היה על משככי כאבים וכדורי שינה והוא אפילו הזכיר את זה בראיון אחר, חוץ מזה הראיון הזה הוא משנת 2006, ב2006 הוא קידם את הסרט 300 בראיון הזה וזה הרבה הרבה לפני כל הנוקאווטים לראשד אוונס רמפייג' ג'קסון שוגון רואה וריץ' פרנקלין אתה רוצה לראות ראיון איתו משנת 2011? אחרי כל הנוקאווטים? בבקשה: http://www.youtube.com/watch?v=mTUIn8D146g פה הוא כמובן מדבר כרגיל, האיכותיות דיבור שלו עדיין לא אגדיות, ממש כמו הנדו.

udi102

New member
ידעתי שתתפס לאותו ראיון שהוא נרדם

אבל יש הרבה ראיונות אחרים שהוא נשמע יותר גרוע תחפש את הראיון שלו אחרי הקרב מול פרנקלין או מול שוגאן אי אפשר להבין אותו , אל תגיד לי שזה שטויות כי אלה עובדות אם היה לי זמן הייתי מחפש לך לינק אחר אבל זה לא משנה וזה ויכוח טפשי

danielmo1

New member
אין בכלל ספק שהנוקאווטים שקיבל השפיעו

אני בסה"כ אמרתי שהוא לא דיבר טוב גם לפני הנוקאווטים ואכן ויכוח טיפשי, אחלה סופשבוע שיהיה חבר

danielmo1

New member
יש הסבר

הקרב מול ג'ונסון הוא די רצוי וניתן להבנה ואי אפשר ליישב את ויטור שוב פעם שנה ולקוות שינצח אולטימייט פייטר ברזיל זה פשוט מתבקש ש2 ה"אוייבים" האלה יהיו המאמנים בעונה הראשונה של ברזיל, בגלל שברזיל זה בעצם היעד הכי חם של היואפסי ודווקא בגלל ההיסטוריה המרה והתבטאות של וונדרלי שהוא חייב קרב אחד נוסף כדי להשכיח את הבושה שהוא חווה בקרב ההוא של ה45 שניות.

באסטר1

New member
הקטע

שהוא יכול לצאת בבושה +2 בפחות מ45 שניות.. אז הייתה לו סנטר והוא נפל היום אין לו , כמה זמן הוא יכול לעמוד עם בלפורט?

danielmo1

New member
אין ספק

שהוא יכול להפסיד ואז לכאוב בבית על 2 הפסדים ללוחם שהוא בתחרות איתו שנים, אבל הם 2 מהלוחמים הכי נערצים בברזיל (ויטור כמובן זה תופעה שם עד היום) זה פשוט קרב מתבקש

למעלה