שני רעיונות לטריידים קצרי טווח

mnakash

New member
שני רעיונות לטריידים קצרי טווח

אשמח לקבל פידבק והצעות לתיקונים.
שני טריידים לטווח קצר בכיוונים הפוכים, אחד לונג למקרה והשוק ימשיך לעלות והשני שורט למקרה שהשוק יחליט לרדת.
שתי המניות לא עם קורלציה מושלמת לכלכלה והן משני תחומים שונים שיכולים להתנהג אחרת אבל אלו הרעיונות הכי טובים שלי ונחמד שהם מסתדרים לטרייד שורט לונג (לא קלאסי אבל בערך).
צד לונג - nm הובלה ימית. טכנית עלתה השנה יפה ומבחינת תימחור יש לה פוטנציאל למשוך עוד הרבה. הכלכלה העולמית ואירופה במיוחד צריכים להמשיך להשתפר כדי שהחברה תצליח. אני מתלבט לגבי הסטופ אבל כרגע מכוון ל6.2 ופספסתי את הטרייד הזה בגלל נסיעה לחו״ל כשהיה עוד בשער 6~.

צד שורט - mhk. ריצוף ושטיחים לבית. טכנית עלתה השנה אבל יכולה לעבור תיקון בריא בטווח הקצר. מבחינת תימחור יקרה אש וכבר הרבה מאד זמן אני עוקב ולא מבין את השוק כאן. תלויה השיפור בכלכלה בארה״ב ובביטחון הצרכנים שם.
הפוטנציאל למטה הוא בערך7 נקודות והסטופ הוא בערך 3 נקודות למעלה. לא יחס סיכוי סיכון מדהים אלא אם כן יהיו הפתעות לרעה בזמן הקרוב.

אני לא מתכוון להחזיק אותן במהלך הדיווחים שמתוכננים לסוף אוקטובר ואמצע נובמבר כלומר מדובר בטווח קצר.
מדובר בשני טריידים נפרדים עם חיים משל עצמם שבמקרה מנוגדים אחד לשני מכיון.

NM נראית טוב ללונג

ו- 6.20 זה מקום סביר לשים את הסטופ.
עזוב את השורט על MHK. זה לסחור נגד המגמה. לא יודע לגבי התמחור, אבל זה לא ממש רלוונטי לטווח שאתה מדבר עליו. בכל מקרה, אם אתה מתעקש על שורט, יש מועמדות יותר מתאימות, לפחות טכנית.

תבדוק למשל את AUQ, AXLL, BRCM, CTL, EEQ

KobeRider

New member
בקשר ל-MHK

כמו ש-life אמר, אין סיבה לסחור בשורט במנייה שנסחרת בשיא כל הזמנים שלה, במיוחד אחרי הפריצה הברורה מבסיס המחירים שהיא בנתה מתחילת השנה. סיכויי ההצלחה לכך לא גדולים.
אם כבר שורט, אז הייתי מחכה לכניסה חזרה לתוך הבסיס הזה (בערך 115) או אפילו עדיף, שבירה שלו כלפי מטה (בערך 105)

mnakash

New member
זאת אפשרות אם הSL ייחצה

כלומר אם המניה תעבור את ה131$ לטווח הקצר זה יכול להיות טרייד מתאים לי. עד אז גם בטווח הקצר אני מחכה לתיקון לכיוון 120$.

למעלה